Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

Κριοί, στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει παραπάνω έλεγχος, από τα συνηθισμένα και αυτό, θα σας πιέσει συναισθηματικά. Η ένταση αυτή, θα σας προκαλέσει μία ανασφάλεια που δεν θα νιώσετε έτοιμοι, για νέα ξεκινήματα. Καρκίνοι, αν νιώσετε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό μην εκπλαγείτε, καθώς οι αλλαγές γύρω σας βρίσκονται σε εξέλιξη. Αιγόκεροι, οι ριζοσπαστικές σας ιδέες στον επαγγελματικό σας τομέα, θα βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Φροντίστε να μείνετε σταθεροί μέχρι τέλους και να κατακτήσετε, τον στόχο που έχετε θέσει. Ιχθύες, η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές, για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, οι επιλογές σας στην ερωτική ζωή, θα κριθούν από την διάθεση την οποία θα έχετε. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη, να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με πράγματα, που θα σας χαλαρώσουν. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και θα έχετε, ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ανάλαφρη διάθεση, θα επικρατήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και αυτό, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Η προοπτική που υπάρχει, να ενισχύσετε τα σχέδια που ήδη έχετε ξεκινήσει, θα φέρει θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νέα σχέδια που έχετε στο πρόγραμμα να υλοποιηθούν, χρειάζονται περισσότερο χρόνο, καθώς δεν είστε σε θέση να τα επεξεργαστείτε κατάλληλα. Μην αφήσετε το περιθώριο να δημιουργηθούν εντάσεις, στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να δεχθείτε μία πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα διαμορφώσει ένα διαφορετικό κλίμα. Απομακρυνθείτε από παρορμητικές αποφάσεις, στο πρόγραμμα που θέλετε να ακολουθήσετε. Σκεφτείτε πιο δυναμικά και στηριχτείτε στα εχέγγυα που έχετε.

ΛΕΩΝ

Η συμπεριφορά σας, ίσως γίνει έντονη σε συζητήσεις που σχετίζονται με νέα σχέδια και δεν θα αφήσει, την επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας, να βελτιωθεί. Αυτό, θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία και την αποφασιστικότητά σας, όταν αυτό χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, είναι το όπλο σας για να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, που θα κάνουν την εμφάνισή τους στον επαγγελματικό σας τομέα. Έχετε αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες τελευταία. Αυτό, δεν σας δίνει το περιθώριο να αναβάλετε αποφάσεις, που απαιτούνται αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήνετε την ψυχολογία σας, να οδηγήσει τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα, σε μία μετέωρη κατάσταση. Προσπαθήστε να κρατήσετε τον έλεγχο, σε συζητήσεις που μπορεί να είναι έντονες και να δημιουργήσουν, ένα έκρυθμο κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, είστε διατεθειμένοι να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να προβείτε, σε νέα σχέδια. Η εύθυμη διάθεσή σας, θα βρει ανταπόκριση από τους άλλους. Η αυτοπεποίθησή σας, θα ενισχυθεί και θα στηρίξετε τα νέα σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μέσου αυτού, να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν, θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις προσδοκίες σας και να στραφείτε πιο δυναμικά, προς την κατάκτησή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα εξελιχθούν καταστάσεις με κοντινά σας πρόσωπα και αυτό, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτική, απέναντι στα πράγματα. Η βοήθεια και η συμβουλή που μπορείτε να δώσετε στους άλλους, θα είναι για σας μία πρόκληση. Αυτό, επίσης θα βοηθήσει να εξετάσετε διαφορετικά τα προσωπικά σας ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, να απομακρυνθείτε από σοβαρά θέματα και να κρατήσετε μία στάση απόμακρη, θα είναι έντονη. Η μοναχικότητα, θα σας ικανοποιήσει και θα σας φέρει πιο κοντά με τις προσωπικές σας ανησυχίες. Ακολουθήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας, με σταθερά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η λεπτομερής εξέταση επαγγελματικών σας θεμάτων, είναι στα πρώτα σας ενδιαφέροντα, χωρίς να αφήνετε περιθώρια να βγείτε εκτός προγράμματος. Η οργάνωση και η πρακτικότητα της σκέψης σας, θα βοηθήσει τα νέα σας σχέδια και τις συνεργασίες, που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Παλαιότερα άρθρα: