Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018

zodia-new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα θα επηρεάσει την επικοινωνία σας αλλά και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς, στηριχτείτε στην καλή σας διάθεση ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις που θα βοηθήσει πολύ να διοχετεύσετε σωστά τα συναισθήματα που έχετε και να ισορροπήσετε την αυξημένη ευαισθησία που σας μεταφέρει η Σελήνη στο Λέοντα, ώστε να ισορροπήσετε την επικοινωνία αλλά και τις σχέσεις σας. Φροντίστε να βρείτε τον τρόπο να κινητοποιηθείτε για ζητήματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα. Στα οικονομικά σας προσπαθήσετε να μη βιαστείτε και να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα αν μέχρι τώρα δεν έχετε κατασταλάξει πάνω σε αυτά, επανεξετάστε προτάσεις ή επενδύσεις γενικότερης φύσεως. Έχετε ανάγκη από μία ανανέωση ώστε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Ισορροπήστε τη διάθεσή σας κάτω από τη Σελήνη στον Λέοντα, έχετε αρκετή ζωτικότητα ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, απλά θα πρέπει να φροντίσετε να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη διάθεσή σας, ασχοληθείτε με θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε αλλά και να προγραμματίσετε σωστά, ιδιαίτερα αν αφορά το σπίτι σας αλλά και τα επαγγελματικά σας, που χρειάζονται ακόμα αρκετή από την ενέργειά σας και μία θετική στάση σας βοηθήσει ουσιαστικά σήμερα για να μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Μπορείτε να επικεντρωθείτε καλύτερα στο στόχο σας και να εστιάσετε σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε το διάστημα αυτό που ακόμα και αν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό θα σας οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα τονίζει την επικοινωνιακή σας ικανότητα όπως και την κοινωνικότητά σας, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να προχωρήσετε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας, με αισιόδοξη διάθεση θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσκολίες μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, εστιάστε στην καλή συνεργασία με τους άλλους. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα χρησιμοποιήστε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και αναπτύξτε μεγαλύτερη κατανόηση μεταξύ σας, σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη στο Λέοντα τονίζει οικογενειακά αλλά και οικονομικά σας ζητήματα που θα σας απασχολήσουν, αν θέλετε να προχωρήσετε κάποιο οικονομικό σας ζήτημα που σας απασχολεί ή να ξεκινήσετε κάτι πάνω στον τομέα των οικονομικών σας, συμβουλευτείτε άτομα που μέσω καλών σύμβουλων θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα. Κάποιες δυσκολίες μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να υπάρξουν αν δεν προσπαθήσετε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας μέσα σε συζητήσεις, ιδιαίτερα για ότι αφορά τα οικονομικά σας καλό θα ήταν να αποφύγετε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργούν καθαρά από τις αντίθετες απόψεις που μπορεί να υπάρχουν. Προωθήστε τα σχέδια σας αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σημαντικά ζητήματα αυτή τη περίοδο που χρειάζονται αρκετή προσπάθεια από μέρους σας.

ΛΕΩΝ:

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε την απαραίτητη αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να κινήσετε καλύτερα καταστάσεις, ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, επανεκτιμήστε τις σχέσεις σας και προσπαθήστε σήμερα να βελτιώσετε τους δεσμούς σας με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και να χειριστείτε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας χρησιμοποιήστε την αποφασιστικότητα σας για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, θα κερδίσετε περισσότερα σήμερα αν προσπαθήσετε με περισσότερη σταθερότητα να χειριστείτε σημαντικά θέματα. Αν επιθυμείτε να κάνετε μία ανανέωση, είναι μία καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και άτομα που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με την Σελήνη να παραμένει στο Λέοντα θα χρειαστεί να μιλήσετε πιο ουσιαστικά για όσα θέματα υπάρχουν σε σχέσεις, κινηθείτε πιο διαλλακτικά, ώστε να καταλάβετε περισσότερο τις απόψεις των άλλων και να κινηθείτε σε μία πιο ήρεμη στρατηγική που θα βοηθήσει πολύ τις σχέσεις σας και θα ισορροπήσει τη μέρα σας. Στα οικονομικά σας καλό είναι σήμερα να προσπαθήσετε να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, με μεγαλύτερη ευελιξία μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν, και με έχετε αρκετή αισιοδοξία θα μπορέσετε να κινηθείτε με ένα πιο σταθερό τρόπο για να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα την πορεία εκκρεμοτήτων που έχετε, αρκεί να εξετάσετε εξαρχής κάποια ζητήματα που σας έχουν δυσκολέψει.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη στο Λέοντα σας μεταδίδει αρκετή κοινωνικότητα και με μία θετική διάθεση μπορείτε να πετύχετε αρκετά σήμερα, η καλή επικοινωνία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε αρκετά σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Η ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας είναι πολύ σημαντική όπως η ψυχολογική σας ισορροπία και σήμερα καλό είναι να εστιάσετε σε αυτή, φροντίστε περισσότερο την υγεία σας ώστε να αποβάλλετε το άγχος που μπορεί να έχετε, εξετάσετε καλύτερα την πορεία οικονομικών σας ζητημάτων, φροντίστε να τακτοποιήσετε έγγραφα που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα και να ξεκαθαρίσετε οποιαδήποτε ζητήματα πριν προχωρήσετε, συμβουλευτείτε άτομα τα οποία εμπιστεύεστε αν κάτι δεν σας φαίνεται ξεκάθαρο ή χρειάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει τα επαγγελματικά σας και καλό είναι να εστιάσετε σε όσα έχετε ήδη προγραμματίσει παρά σε νέα σχέδια ώστε να μην αγχωθείτε αργότερα, προσπαθήστε να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται, η καλή επικοινωνία με τους άλλους αλλά γενικότερα σε ότι αφορά την καριέρα σας θα σας βοηθήσει να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, ακόμα και αν κάποια πράγματα σας δυσκολεύουν η σωστή αντιμετώπισή τους θα σας βοηθήσει ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Στις προσωπικές σχέσεις προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν, η βελτίωση των σχέσεων σας είναι πολύ σημαντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Με την Σελήνη σήμερα στο Λέοντα μοιραστείτε αρκετό από το χρόνο σας με άτομα που αγαπάτε, αφιερώστε χρόνο στις δραστηριότητες που τελευταία έχετε αμελήσει και στις σχέσεις σας που σήμερα μπορούν να ανανεωθούν, μέσω της καλής διάθεσης μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά πράγματα εστιάζοντας στην καλή επικοινωνία με όσους αγαπάτε. Στα επαγγελματικά σας αναλογιστείτε πόσα έχετε καταφέρει αλλά και να αποφύγετε να εστιάσετε σε όσα ακόμα είναι σε εκκρεμότητα, προσπαθήστε με μία θετική οπτική να δείτε όσα θέματα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Προσπαθήστε σήμερα να σταθεροποιήσετε νέα σχέδια που έχετε, αντιμετωπίστε τους άλλους με μία πιο σοβαρή αλλά και αποτελεσματική στάση που θα βοηθήσει στην καλή προώθηση των σχεδίων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Με την Σελήνη σήμερα στο Λέοντα αρκετά ζητήματα θα απασχολήσουν το μυαλό σας και καλό είναι να είστε προσεκτικοί στην αντιμετώπιση που θα έχετε προς τους άλλους, να είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες και προσπαθήστε να ισορροπήσετε σήμερα τα συναισθήματά σας που θα είναι καταλυτικά για αρκετά ζητήματα. Οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα εκκρεμότητες μπορούν να σας απασχολήσουν όπως και οικογενειακά ζητήματα που σήμερα μπορείτε με ευκολότερο τρόπο να βρείτε διέξοδο και το σωστό τρόπο αντιμετώπισης αρκετών θεμάτων, το σημαντικό είναι να είστε συναισθηματικά ήρεμοι ιδιαίτερα σε αποφάσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα αποβάλλετε το άγχος, προσπαθήσετε όσο μπορείτε να προσεγγίσετε σημαντικά θέματα με περισσότερη υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Σελήνη σας μεταδίδει αρκετή αποδοτικότητα ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορεί σήμερα να σας δυσκολέψει, όμως μπορείτε να χειριστείτε αρκετά ζητήματα με περισσότερη αποφασιστικότητα ώστε να φτάσετε εκεί όπου επιθυμείτε. Μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας, φροντίστε να αποκτήσετε περισσότερη ψυχική ηρεμία και να εναρμονίσετε τις σκέψεις σας πριν προχωρήσετε θέματα που σας απασχολούν, περάστε περισσότερο χρόνο μαζί με άτομα που είναι σημαντικά για σας και συζητήστε ζητήματα που σας απασχολούν με όσους αγαπάτε δείχνοντας τους με αυτό τον τρόπο πόσο σημαντικοί είναι για σας.

ΙΧΘΥΕΣ:

Προσπαθήστε να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας, βοηθήστε τους άλλους να σας κατανοήσουν περισσότερο, επικεντρωθείτε σε σημαντικά σημεία που υπάρχουν και στις δυσκολίες στις σχέσεις σας με περισσότερη εσωτερική ηρεμία, θα μπορέσετε να επιλύσετε οποίες διαφορές ή εντάσεις υπάρχουν σήμερα. Είναι καλό να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών και οικονομικών σας για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να ξεπεράσετε ευκολότερα εμπόδια σε αυτούς τους τομείς. Εστιάσετε περισσότερο στην καριέρα σας και στους στόχους σας και να διαμορφώσετε το μέλλον που θέλετε για σας, εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε αρκετά ζητήματα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

154 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018”

 1. I just want to mention I’m beginner to blogging and site-building and definitely savored you’re web site. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You surely come with awesome well written articles. Appreciate it for sharing your blog site.

 2. If only my personal content articles appeared as if this particular! That’s a enhance, btw?-I ‘m new to blog publishing as well as reading numerous blogs helps me out with my very own. Any info you could throw my way to help is very appreciated. Thanks for the great info on this particular post!

 3. Wow I can’t help but love her! She is beautiful plus a really good actress. I don’t think the show V is all that good, but I watch it anyway just so I can see Morena Baccarin. And I don’t know if you’ve ever seen her do an interview but she is also rather funny and it all seems to come so natural for her. I personally never even heard of her before The V, now I’ll watch anything she’s on.

 4. Great – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 5. I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission.

 6. Good – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 7. Good – I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 8. One thing is one of the most common incentives for using your cards is a cash-back or perhaps rebate present. Generally, you get 1-5 back for various purchases. Depending on the credit cards, you may get 1 again on most purchases, and 5 back again on acquisitions made in convenience stores, gasoline stations, grocery stores in addition to ‘member merchants’.

 9. I cling on to listening to the news update speak about receiving free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

 10. Appreciating the dedication you put into your site and in depth information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 11. Hi there, I am Rayna Ary. I am currently an administrative assistant and it’s really something Seriously enjoy. To model trains is the thing I love most involving most. His wife and him chose to reside Vermont and she will never move. See what’s new on my website here:

 12. I don’t know whether it’s just me or if everyone else experiencing issues with your site. It appears as if some of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This may be a problem with my internet browser because I’ve had this happen previously. Appreciate it|

 13. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment?s pleasure, for the rest of their lives.

 14. Wine Shop WeVino – High quality wines. Worldwide shipping. – Wine shop WeVino.Selection of award-winning and high quality wines. Worldwide fast delivery. Welcome to our shop. (WEVINO.STORE- Telephone number:+386 64 177 151 ) (Italia Via San Lazzaro 13 –34132 Trieste)

 15. Hi there, just become aware of your weblog through Google, and located that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate for those who continue this in future. A lot of other people might be benefited out of your writing. Cheers!|

 16. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a bit of analysis on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading more on this topic. If potential, as you change into expertise, would you mind updating your weblog with more particulars? It’s extremely useful for me. Big thumb up for this weblog post!

 17. The very first thing I did was develop a brand new page on my blog page specifically for feedback and nothing at all else and I entitled it Article Feedback. I then manually moved every one of the comments posted to my weblog thus far to my piece of writing comments page by using the Shift Remarks plugin for WordPress. Immediately after all, I wanted to preserve all of my responses in order to reward my the best commenters with site-wide do-follow backlinks.

 18. Nice to meet you, I’m Thomas Shattuck. Credit authorising is how she makes money but she intentions of changing the game. His wife and him chose to exist in Vermont and then he will never move. Climbing exactly what I do every 7 days. I am running and maintaining a blog here: #link#

 19. Nice fulfill you, I’m Thad. It’s truly common thing but what she likes doing is electronics as well as she has time to battle new information. I am currently a procurement officer and the salary already been really attractive. Vermont is where my home is and mom and dad live regional. You can find my website here: #link#

 20. “Having read this I thought it was very enlightening. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!”

 21. The writer’s name is Miss Epley. It’s actually common thing but a few things i like doing is solving puzzles on the other hand don’t have the time in recent years. The job she has been occupying around was is an individual resources assistant but she plans on changing it also. My family lives in Connecticut. See what’s new on my website here: #link#

 22. The author is known by the Violeta but she never really liked that company. My friends say it isn’t good for me personally but the things i love doing is to jog and I’ll be starting another thing along from it. For years he’s been inevitable Vermont. I am currently a cashier and it’s something I absolutely love. You can find my website here: #link#

 23. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who had been doing a little research on this. And he actually ordered me breakfast because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to talk about this subject here on your web site.|

 24. I like the valuable information you provide for your articles. I’ll bookmark your blog and take a look at once more right here frequently. I’m moderately sure I will be informed many new stuff proper here! Good luck for the following!|

 25. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t already ;) Cheers!|

 26. Hello would you mind letting me know which webhost you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting provider at a reasonable price? Thanks, I appreciate it!|

 27. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment?s pleasure, for the rest of their lives.

 28. Howdy! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? With thanks|

 29. The author is known by the name of Thad and he totally digs that discover. Administering databases has been his regular job for some time. California is where he’s always lived. I am really fond of climbing and I’ll be starting another thing along the earth .. You can always find her website here: #link#

 30. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s equally educative and entertaining, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something which not enough people are speaking intelligently about. Now i’m very happy I came across this during my hunt for something relating to this.|

 31. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want?HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

 32. Excellent blog here! Also your web site loads up very fast! What host are you the use of? Can I get your associate hyperlink in your host? I desire my web site loaded up as fast as yours lol|

 33. Rhett is what’s written on my birth certificate but I never really liked that name. To model trains is the thing I love most almost all. Her house is currently in Vermont and she loves per day living right now. Administering databases is where his primary income is inspired by and his salary recently been really filling. If you want to find uot more check out his website: #link#

 34. Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nevertheless truly really worth taking a search, whoa did one learn about Mid East has got extra problerms as well.

 35. Rhett is what’s written on my birth certificate but I never really liked that name. To model trains is the thing I love most most. Administering databases is where his primary income get from and his salary already been really satisfying. Her house currently is in North carolina and she loves per day living present. If you want to find uot more check out his website: #link#

 36. Hello There. I found your blog using msn. That is a really well written article. I will be sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful info. Thank you for the post. I will definitely comeback.|

 37. Hello. Ok, i’ll introduce the author. Her name is Mahalia Buchholtz. Vermont has always been my living place even so will to be able to move every year or a couple. I am currently a procurement officer and the salary has been really fulfilling. Solving puzzles is what she loves doing. If you want to find out more check out my website: #link#

 38. Violeta Shiflet is what’s written birth certificate and she totally digs that headline. One of her favorite hobbies is solving puzzles developed a great she is intending to cash in on it. California is the place he loves most excellent parents live nearby. Administering databases will be the his primary income get from and his salary is really pleasant. You can always find his website here: #link#

 39. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your website in my social networks!|

Σχολιάστε