Τα ζώδια της Δευτέρας 26 Μαρτίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Σκεφτείτε σήμερα περισσότερο επιθυμίες αλλά και όσα πραγματικά θέλετε στις προσωπικές σας σχέσεις και επαφές με τους άλλους, το σημαντικό είναι να αποφύγετε σήμερα να βιαστείτε σε όσα θέλετε να κάνετε αλλά και να εκφράσετε πράγματα που ακόμα δεν είστε βέβαιοι.

Κριός

Σκεφτείτε καλύτερα πριν προχωρήσετε θέματα επαγγελματικών σας, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή κάτι νέο να είστε αρκετά προσεκτικοί. Βάλτε φρένο στην βιασύνη και σκεφτείτε περισσότερο όσα σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στα σχέδια σας. Στα αισθηματικά σας με κάποια παράξενα συναισθήματα σήμερα προσπαθήστε να είσαι συνεπείς απέναντι στους άλλους και να δώσετε την απαραίτητη προσοχή σε όσους αγαπάτε.

Ταύρος

Μία σταθερή στάση σίγουρα βοηθάει τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να δείτε με περισσότερη πρακτικότητα όσα σας δυσκολεύουν, ειδικά αν χρειάζεται να πάρετε σήμερα αποφάσεις ή να δώσετε συμβουλές σε τρίτους. Στα συναισθηματικά σας μην εμμένετε σε καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις, προσπαθήστε να κρατήσετε τις σχέσεις σας σε ισορροπία και να κάνετε ένα βήμα πίσω αν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Σίγουρα αν παρατηρήσετε περισσότερο σας συμβαίνουν γύρω σας αλλά και ιδιαίτερα με όσους συναλλάσσεται όλα μπορούν να είναι καλύτερα, το σημαντικό είναι να έχετε περισσότερη παρατηρητικότητα και να προσέχετε πριν ανοιχτείτε σε τρίτους, ιδιαίτερα σε επαγγελματικές σας υποθέσεις. Στα συναισθηματικά σας, τα συναισθήματά σας είναι πιο ξεκάθαρα και μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα καλύτερα, στις σχέσεις σας σίγουρα η ειλικρίνεια μετράει και μπορείτε να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα.

Καρκίνος

Σήμερα να είστε αρκετά προσεκτικοί ιδιαίτερα σε επαγγελματικά σας ζητήματα, ελέγξτε περισσότερο όσα νιώθετε και συγκεντρωθείτε σε όσα θέλετε να κάνετε για να είστε πιο αποδοτικοί, σίγουρα δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τρίτους αν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει εσείς οι ίδιοι σε όσα πραγματικά θέλετε. Στα συναισθηματικά σας βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και ιδιαίτερα τα συναισθήματά σας πριν αντιδράσετε σε νέα δεδομένα αλλά και να ξεμπερδέψετε πράγματα που σας απασχολούν.

Λέων

Εστιάστε σήμερα στην καλή συνεργασία σας με τους άλλους στα επαγγελματικά σας, γιατί μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα αλλά και να προγραμματίσετε την πορεία νέων σας σχεδίων. Στα συναισθηματικά σας αποφύγετε τη συναισθηματική σας διακύμανση και προσπαθήστε να έχετε ευχάριστη συντροφιά σήμερα με άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν και να ανταποκριθούν σε όσα νιώθετε.

Παρθένος

Κάποια κινητοποίηση στον τομέα των επαγγελματικών σας σήμερα μπορεί να υπάρχει και να σας φέρει κάποια νέα που περιμένετε σε επαγγελματικές σας υποθέσεις. Στα συναισθηματικά σας είναι κατάλληλη μέρα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με άτομα που αγαπάτε και ιδιαίτερα το σύντροφό σας, μπορείτε να έχετε περισσότερη αναγνώριση από τους άλλους αλλά και αποδοχή.

Ζυγός

Έχετε την κατάλληλη διάθεση να προχωρήσετε καλύτερα επαγγελματικές σας υποθέσεις και όλα μπορούν να μοιάζουν σήμερα καλύτερα. Μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα σας αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας με μεγαλύτερη ευκολία. Στα συναισθηματικά σας η ευαισθησία σας σήμερα βοηθάει ώστε να βρεθείτε κοντά στους άλλους, να κατανοήσετε τα πραγματικά τους αισθήματα και να ξεπεράσετε θέματα που μπορεί να σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τελευταία.

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά σας το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία για να έχετε θετικά αποτελέσματα, σήμερα αποφύγετε αποφάσεις και προσπαθήστε να κινηθείτε πιο ήρεμα ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες. Στα συναισθηματικά σας βασιστείτε περισσότερο στο ένστικτό σας για να ξεκαθαρίσετε πράγματα που σας απασχολούν αλλά και να δείτε καταστάσεις με μία διαφορετική ματιά, αποφύγετε να σκέφτεστε υπερβολικά το παρελθόν και να εμμένετε σε πράγματα που πλέον μπορούν να ξεπεραστούν.

Τοξότης

Σήμερα με διάθεση συνεργασίας θα πετύχετε περισσότερα αν χρειαστεί να εργαστείτε μαζί με τρίτους, νέες ιδέες μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμες και η διαίσθησή σας να σας βοηθήσει ώστε να προχωρήσετε καλύτερα θέματα επαγγελματικών σας. Στα συναισθηματικά σας επικοινωνήστε πιο ουσιαστικά με τους άλλους και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να βελτιώσετε καταστάσεις, όμως να είστε αρκετά επιφυλακτικοί σε συζητήσεις και ιδιαίτερα σε όσα ακούτε από τρίτους.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να είστε πιο διαλλακτικοί μέσα σε συνεργασίες και αυτό βοηθάει πολύ τα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα θέματα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ανοίγεστε σε τρίτους εύκολα, ιδιαίτερα για νέα σας σχέδια, προσέξτε αρκετά τις συναλλαγές σας. Στα συναισθηματικά σας, η θετική διάθεση σας σήμερα θα βοηθήσει και τις σχέσεις σας, όπου μπορείτε να περάσετε σήμερα ευχάριστα με άτομα που αγαπάτε.

Υδροχόος

Στα επαγγελματικά σας σήμερα καλό είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί, προσέξτε την επικοινωνία σας με όσους πρέπει να συνεργαστείτε ή να συνδιαλλαγείτε, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις που πρέπει να κάνετε, εστιάστε σε όσα πρέπει να προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας, προσέξτε αρκετά τη συμπεριφορά σας αλλά και την επικοινωνία σας με άτομα που αγαπάτε, προσπαθήστε να κινηθείτε γενικότερα σήμερα πιο ήρεμα.

Ιχθύες

Προσέξτε αρκετά σήμερα στα επαγγελματικά σας, φανείτε προσεκτικοί αν πρέπει να κάνετε κάποια οικονομική συναλλαγή ή να υπογράψετε έγγραφα ή συμβόλαια. Καλό είναι να αποφύγετε τέτοιου είδους δεσμεύσεις σήμερα και να ξεκαθαρίσετε πρώτα τις σκέψεις σας, ιδιαίτερα για νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε και βλέπετε τα πράγματα με μία ξεχωριστή ευαισθησία που βελτιώνει τις σχέσεις σας, όμως μοιραστείτε όσα νιώθετε μόνο με όσους πραγματικά εμπιστεύεστε.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: