Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο τις ανάγκες των άλλων και να συζητήσετε ζητήματα, που μπορεί να έχουν φέρει εντάσεις τελευταία. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές σήμερα. Συζητήσετε με τους άλλους και βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, να εξισορροπήσετε εντάσεις, αλλά και γενικότερα ζητήματα μέσα στις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται σήμερα, θα υπάρξουν νέες προοπτικές, αλλά και ευκαιρίες, για να εξελιχθείτε στην καριέρα σας. Αντιμετωπίστε κάθε πρόκληση και ζητήματα που πρέπει να προχωρήσετε, με μεγαλύτερη ευελιξία. Βρείτε πλέον νέους τρόπους, για να αξιοποιήσετε σωστά τις δυνατότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον τομέα των επαγγελματικών σας, αρκετά πράγματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δυσκολέψουν, την εξέλιξη των σχεδίων σας. Είναι μία καλή μέρα, για να χρησιμοποιήσετε την ευελιξία που σας δίνει η Σελήνη, αλλά και να αντλήσετε όλο σας τον δυναμισμό, ώστε να ξεπεράσετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και σε όσα θέλετε να προχωρήσετε. Είναι σημαντικό να δείτε νέες προοπτικές, σε δυσκολίες που υπάρχουν και να είστε πιο αποφασιστικοί, για την εξέλιξη πλέον που θέλετε να δείτε στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να βάλετε νέα σχέδια σε δράση, να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να πάρετε τις αποφάσεις που χρειάζονται. Μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά πράγματα, χρησιμοποιώντας τον χαρισματικό σας λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα εστιάσετε περισσότερο στις επιθυμίες και στους στόχους σας, και έχετε τα εφόδια να πετύχετε περισσότερα. Στα οικονομικά σας, μπορείτε να σκεφτείτε πιο αποδοτικούς τρόπους διαχείρισης, αλλά και εξέλιξης. Συμβουλευτείτε πρόσωπα που εμπιστεύεστε, για νέα σχέδια που έχετε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα υπάρξουν επιπλέον απατήσεις στον οικογενειακό σας τομέα. Ασχοληθείτε με άτομα που αγαπάτε και βελτιώστε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Βελτιώστε την ψυχολογία σας και προσεγγίστε περισσότερο όσους αγαπάτε. Αυτό, θα σας φτιάξει την διάθεση και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αρκετά θέματα, με πιο ξεκάθαρο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πλησιάστε άτομα που εμπιστεύεστε και μιλήστε για όσα αισθάνεστε, θα σας βοηθήσει πολύ σήμερα. Προσέξτε τα έξοδα και διαχειριστείτε εκκρεμότητες. Ήρθε η ώρα, να βάλετε καλύτερη οργάνωση και να κάνετε αλλαγές, στην διαχείριση των οικονομικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα, αρκεί να κινηθείτε με θετική διάθεση και να συζητήσετε με όσους αγαπάτε ουσιαστικά. Αφήστε στην άκρη τις εντάσεις. Μπορείτε να διορθώσετε αρκετά μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις σας, αρκεί να μην πιέσετε καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που πρέπει να προσέξετε, σήμερα, είναι η επικοινωνία σας με τους άλλους, καθώς μπορεί να υπάρξει αρκετή σύγχυση. Ειδικά σε συνεργασίες, κινηθείτε πιο διαλλακτικά και προσπαθήστε να μην αφήσετε τους άλλους να σας αποσπάσουν, από όσα θέλετε να πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες, ειδικά στα ερωτικά σας. Τα οικονομικά σας, επηρεάζονται και θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε έξοδα, όπως και σε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω, το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τομέας των επαγγελματικών σας, θα σας φέρνει ακόμα κάποιες δυσκολίες. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Εξετάστε τον τρόπο που πρέπει να χειριστείτε σημαντικά θέματα, αλλά και συνεργασίες. Κινηθείτε διαλλακτικά και φροντίστε να επικοινωνείτε σωστά, με τους άλλους.

Παλαιότερα άρθρα: