Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

Ταύροι, μία ρομαντική διάθεση, θα σας ωθήσει να δείτε πιο χαλαρά την σχέση σας και να αποφύγετε εντάσεις. Οργανώστε εξόδους με τον σύντροφό σας και βρείτε έναν νέο κώδικα επικοινωνίας. Λέοντες, η επαφή σας με άτομα που νιώθετε ότι σας κατανοούν, είναι το κλειδί για να ανανεωθείτε. Παρθένοι, σήμερα, η μέρα, σας βοηθάει να εξετάσετε κάποια πράγματα καλύτερα και να μην προβείτε, σε επιπόλαια συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Μπορεί να είχατε ένα αρνητικό παρελθόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το κουβαλάτε μαζί σας. Κοιτάξτε μπροστά με αισιοδοξία και κάντε μία νέα αρχή, στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας διασκεδάσουν και θα σας ανανεώσουν. Οργανώστε κάποια εκδήλωση ή συνάντηση, που θα ενισχύσει τις κοινωνικές σας επαφές και θα σας βοηθήσει, να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε σήμερα, να μην οξυνθούν τα πράγματα σε συζητήσεις που θα προκύψουν, για σοβαρά ζητήματα. Δεν χρειάζονται αναλύσεις, καθώς μπορούν να σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Επικεντρωθείτε σε πιο ευχάριστα θέματα και βρείτε την χρυσή τομή, στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα, ευνοεί να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας και να συζητήσετε θέματα, που στο παρελθόν σας έχουν ψυχράνει. Οι προσπάθειές σας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, καθώς θα κινηθείτε επάνω σε μία ειλικρινή βάση και θα κατανοήσετε τα λάθη, που έχουν συμβεί.

ΛΕΩΝ

Η ασφάλεια που σας προσφέρει το σπίτι ή τα άτομα που σας κατανοούν, θα βελτιώσει την διάθεσή σας. Ίσως νιώθετε ότι έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές στην ζωή σας, που ώθησαν τα πράγματα σε μια διαφορετική πορεία. Σήμερα, μπορείτε να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα μπορέσετε να αναδείξετε τις ικανότητές σας και θα προχωρήσετε με ευκολία, τα σχέδιά σας. Θα νιώσετε αποδοχή και υποστήριξη, από πρόσωπα που εκτιμάτε. Αυτό, θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η κυκλοθυμική συμπεριφορά, δεν βοηθάει στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία διπλωματική στάση. Μην αφήνετε να οξυνθούν τα πράγματα, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, ευνοεί φιλικές συναντήσεις που θα βοηθήσουν να οργανώσετε νέα σχέδια, τα οποία θα αναδείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Φροντίστε να αποφύγετε παρορμητικές συμπεριφορές, που μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και ένα αρνητικό κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκρατήστε την φαντασία σας, σε γεγονότα που μπορούν να εξελιχθούν αρνητικά. Κάποια θέματα απαιτούν να έχετε συγκεντρωμένη σκέψη. Η συμβουλή ενός ατόμου που εμπιστεύεστε, μπορεί να βοηθήσει να αποφύγετε ρίξεις και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία εναλλασσόμενη διάθεση, δεν θα βοηθήσει να διατηρήσετε την σταθερότητά σας, σε ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ακολουθήστε πιο σταθερά βήματα και μην αφήνετε το περιθώριο σε τρίτα άτομα, να σας επηρεάσουν αρνητικά. Ο δυναμισμός σας χαρακτήρας, θα βοηθήσει στην επίλυση σημαντικών θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, επηρεάζει την διάθεσή σας και δεν βοηθάει τα σχέδιά σας. Μια βόλτα στην φύση ή αθλητικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε και να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις, σε θέματα που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αισιόδοξη διάθεση, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί, στην διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες και να δημιουργηθούν καλές υποδομές, για τα σχέδια που έχετε οργανώσει το τελευταίο διάστημα.

Παλαιότερα άρθρα: