Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodiaΈχει έρθει η στιγμή, να βρείτε ένα νέο τρόπο προσέγγισης μέσα στις σχέσεις σας και να δείτε την ευρύτερη εικόνα, σε ζητήματα που σας απασχολούν. Σκεφτείτε καλύτερα τους ανθρώπους, που θέλετε να έλξετε στην ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ

Σκεφτείτε προσεκτικά όσα έχετε να πείτε. Βάλτε τα δυνατά σας, ώστε να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα σχέδιά σας. Αντιμετωπίσετε όσα έχετε σε εκκρεμότητα, θα ωφεληθείτε αρκετά, αν προσπαθήσετε σήμερα να αποδώσετε όσο περισσότερο μπορείτε σε δύσκολες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε την εσωτερική σας ισορροπία, που μπορεί εύκολα να σας αποσυντονίσει σήμερα και να δυσκολέψει τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, να προσεγγίσετε άτομα που αγαπάτε και να αποφύγετε εντάσεις, ειδικά με κοντινά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα, με τον τομέα των επαγγελματικών σας. Πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να αποδώσετε τόσο καλύτερα μπορείτε σε αυτόν τον τομέα. Αξιοποιήστε νέες ιδέες και σχέδια που έχετε, μπορούν να είναι πολύ ευνοϊκά την περίοδο αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να φέρετε περισσότερη σταθερότητα, σε όσα σας απασχολούν και ειδικά σε νέους στόχους που έχετε. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε ορισμένες καταστάσεις, που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, θα επηρεάσει την πορεία σας και τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε περισσότερο, με οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που υπάρχουν. Μπορείτε να σκεφτείτε έναν νέο τρόπο, να χειριστείτε ορισμένες καταστάσεις και να ξεκαθαρίσετε θέματα εγγράφων, αλλά και καταστάσεων οι οποίες σας απασχολούν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα, σε σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως. Μπορείτε να προγραμματίσετε νέα σχέδια, αλλά και να βρείτε έναν πιο εύκολο τρόπο, για την διαχείριση οικογενειακών σας θεμάτων. Ασχοληθείτε με σημαντικά ζητήματα, όμως με λιγότερο άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να αναδείξετε τις ικανότητές σας, αλλά και να προωθήσετε καλύτερα νέα σχέδια στα επαγγελματικά σας. Θα έχετε καλύτερη προσέγγιση σε θέματα που θέλετε να προχωρήσετε και θα παρουσιάσετε τις ιδέες σας, με καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προγραμματίστε καλύτερα, θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τα έξοδα και να πάρετε αποφάσεις. Ειδικά σε θέματα δανείων και σε ζητήματα που μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δημιουργικότητα, σας δίνει νέες προοπτικές, ειδικά σε νέα σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε με έναν πιο αισιόδοξο και καλύτερο τρόπο, ζητήματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε όμως, παρορμητικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα γίνεται, μέσα στην μέρα. Χαλαρώσετε όσο μπορείτε, για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, βελτιώνοντας έτσι και την επικοινωνία σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα, που αφορούν το σπίτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, βρίσκοντας την κατάλληλη προσέγγιση προς τους άλλους, θα βελτιώσετε αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε ζητήματα που σας έχουν δυσκολέψει, αλλά και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, με περισσότερη αισιοδοξία, θα προχωρήσετε καλύτερα στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας, ειδικά στα ερωτικά σας. Θα αλλάξετε αρκετά πράγματα, αρκεί να ελέγξετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Η ψυχολογική σας ισορροπία, είναι σημαντική.

Παλαιότερα άρθρα: