Τα ζώδια της Δευτέρας 4ης Νοεμβρίου 2019

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, δεν έχετε την κατάλληλη ψυχολογία για να προβείτε σε αποφάσεις και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Η μοναχικότητα, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας και να εστιάσετε στις επιθυμίες σας. Παρθένοι, η αυτοπεποίθηση που έχετε μπορεί να βοηθήσει υποθέσεις που αφορούν τα προσωπικά σας. Ζυγοί, κάποια γεγονότα ίσως έχουν επηρεάσει την επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πρέπει να δείξετε πιο συγκαταβατικοί σε νέες προτάσεις που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Μην είστε απόλυτοι.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, κυρίως στα επαγγελματικά σας, καθώς δεν θα μπορέσετε να εξακριβώσετε θέματα που έχουν σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές. Θα πρέπει να ακολουθήσετε πιο συγκροτημένα βήματα και να μην ξεπερνάτε τα όρια ασφαλείας σας. Εξετάστε καλύτερα όσα φαίνονται μπερδεμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ενθουσιασμός σήμερα, μπορεί να εμφανιστεί σε έναν υπέρμετρο βαθμό και αυτό να σας οδηγήσει σε παρορμητικές σκέψεις. Από την μία, θα νιώσετε μία ελευθερία, από την άλλη όμως, μπορεί να μην ευνοηθείτε σε αποφάσεις που πρέπει να λάβετε για την σταδιοδρομία σας. Κρατήστε απλά, μία ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε προτεραιότητα σε θέματα που επείγουν, μένοντας προσεκτικοί σε ότι σας δυσκολεύει στην ζωή σας. Μείνετε προνοητικοί και προσεκτικοί απέναντι στις εξελίξεις, παρ’ ότι η ψυχολογία σας δεν βοηθάει όσο πρέπει. Στηριχτείτε στις συμβουλές που θα σας δοθούν από έμπιστα άτομα και βαδίστε σε σίγουρα μονοπάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, έχει αρκετά απρόβλεπτα και θα πρέπει να φροντίσετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Σε αντιπαραθέσεις με ανταγωνιστές, δεν πρέπει να έχετε βιασύνη και αυθορμητισμό σε θέματα που μπορούν να έχουν αρνητική κατάληξη.

ΛΕΩΝ

Μην ασχολείστε με προτάσεις που δεν είναι υλοποιήσιμες αυτό το διάστημα, γιατί αυτό δημιουργεί λάθος εντυπώσεις και μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Η μοναχικότητα είναι αυτό που έχετε ανάγκη και σας ενώνει με τις χαμένες σας δυνάμεις. Προσέξτε τον τρόπο που παίρνετε σοβαρά, κάποια ασήμαντα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικά είστε αρκετά ευάλωτοι και θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή σε ενοχές ή τύψεις που νιώθετε από το παρελθόν. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και κάντε το καλύτερο γι’ αυτόν. Μην απογοητεύεστε από τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στα σχέδιά σας, μπορείτε να τις ξεπεράσετε.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά παρ’ ότι σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε καλύτερα τις προτάσεις που δέχεστε, η εμμονή σας στο παρελθόν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις μελλοντικές σας κινήσεις. Εστιάστε καλύτερα στην εμπειρία που έχετε αποκτήσει μέχρι σήμερα, και πιστέψτε στις ικανότητες που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αλλαγές των επαγγελματικών σας σχεδίων, μπορούν να στηριχτούν στις δυνατότητες που έχετε, αλλά και στις προτάσεις που θα δεχθείτε. Μπορείτε να ευνοηθείτε, αφού απομακρυνθείτε από αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος και σκέψεις που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε όσα επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρήματα που μπορείτε να λάβετε από την εργασία σας, έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν να στηρίξετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Θα πρέπει όμως, να είστε προετοιμασμένοι να τα διαχειριστείτε με τρόπο κατάλληλο, ώστε να μην υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα και ρίξεις με τρίτα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωτικότητα και η θετική σας ενέργεια, μπορεί να ανανεώσει την σχέση σας και να δημιουργηθούν νέες υποδομές για το μέλλον. Η μέρα λοιπόν, σας ευνοεί να απαλλαχτείτε από περιττές σκέψεις που έχουν την ικανότητα να σας περιορίζουν και να σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ασφάλεια που μπορεί να σας προσφέρει το σπίτι ή ένας οικείος χώρος, είναι αυτό που θα σας φέρει σε ισορροπία. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας επηρεάζουν, εξαιτίας παρορμητικών κινήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν. Εστιάστε σε ότι σας επηρεάζει ψυχολογικά και προσπαθήστε να ισορροπήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στις αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας να υλοποιήσετε. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και κάντε την ανατροπή όπου χρειάζεται.

Παλαιότερα άρθρα:

5 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Δευτέρας 4ης Νοεμβρίου 2019”

Σχολιάστε