Τα ζώδια της Κυριακής 11 Μαρτίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas-konstantinos-zodia

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σήμερα σίγουρα είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να εστιάσετε περισσότερο σε όσα μπορείτε να καταφέρετε και να εργαστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας, όμως θα πρέπει να κινηθείτε με αισιοδοξία και να επικεντρωθείτε στις προοπτικές που υπάρχουν, αποφεύγοντας την απαισιοδοξία.

Κριός

Σήμερα επανεξετάστε σχέδια αλλά και θέματα που χρειάζονται αποφασιστικότητα για να πετύχουν, ολοκληρώστε εκκρεμότητες πριν ξεκινήσετε κάτι νέο. Είναι κατάλληλη μέρα ώστε να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως καλό είναι να προσέξετε αρκετά συζητήσεις σήμερα. Προσπαθήστε να έχετε μία διαλλακτική στάση απέναντι σε όσους χρειάζεται σήμερα.

Ταύρος

Σήμερα προσπαθήστε να παραμείνετε όσο πιο θετικοί γίνεται απέναντι σε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν και σε εκκρεμότητες που υπάρχουν, ιδιαίτερα στις συναισθηματικές σας σχέσεις φροντίστε σήμερα να αντιμετωπίσετε τα πάντα με ηρεμία. Περάστε περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάτε και αποφύγετε να εμπιστευτείτε σε τρίτους όσα σας απασχολούν, εμπιστευθείτε καλύτερα σήμερα το ένστικτό σας.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα ώστε φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Απολαύστε τη μέρα σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως αποφύγετε να εμβαθύνετε σε ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσετε, αφήστε τα για κάποια άλλη μέρα.

Καρκίνος

Κάποια συναισθήματα σήμερα που έρχονται στην επιφάνεια μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σας και αυτό δυσκολεύει κάπως την επικοινωνία μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Έτσι στον τομέα των αισθηματικών σας προσπαθήστε να παραμείνετε σήμερα σε ισορροπία απέναντι στους άλλους και να αποφύγετε την απαισιοδοξία σε όσα ακόμα δεν έχετε καταφέρει. Μοιραστείτε όσα νιώθετε με όσους αγαπάτε, σκέφτεστε με θετική σκέψη για νέα σας σχέδια.

Λέων

Η αυτοπεποίθησή σας αλλά και η θετική σας διάθεση βοηθάει να αντιμετωπίσετε θέματα με περισσότερη αισιοδοξία και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις έχετε σήμερα τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να συζητήσετε περισσότερο για όσα θέλετε να επιλύσετε με τους άλλους. Μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα καταστάσεις σήμερα, εκμεταλλευτείτε το!

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σήμερα μπορεί να σας μεταφέρει αρκετή ένταση γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα στην επαφή σας με τους άλλους, η διάθεσή σας μετράει έτσι κινηθείτε με θετική διάθεση, αποφύγετε εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και εκτονώστε την περίσσεια ενέργειά σας σε δραστηριότητες που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Ζυγός

Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα ώστε να σκεφτείτε έναν καλύτερο τρόπο να προσεγγίσετε θέματα που σας απασχολούν και ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με τους άλλους είναι σημαντικός, Προσπαθήστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ιδιαίτερα μέσα σε συζητήσεις αλλά και όσα θέλετε να ξεκαθαρίσετε, με πιο ήρεμο τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε καταστάσεις και να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας με το σύντροφό σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Σήμερα να είστε αρκετά προσεκτικοί σε έξοδα που μπορεί να θέλετε να κάνετε, προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας αλλά και να προγραμματίσετε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Στις προσωπικές σας σχέσεις έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε παλιές εντάσεις αλλά και να επικοινωνήσετε καλύτερα με άτομα που αγαπάτε, το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να δείξετε μία διαφορετική στάση και να μην μένετε σε λεπτομέρειες.

Τοξότης

Αν σήμερα νιώθετε κάποια συναισθηματική φόρτιση προσπαθήστε να την μετατρέψετε σε ενέργεια, ώστε να δώσετε ώθηση σε νέα σας σχέδια και να ξεκαθαρίσετε θέματα στα αισθηματικά σας. Οι σχέσεις σας σήμερα μπορούν να βελτιωθούν ειδικά με κοντινά σας πρόσωπα, ιδιαίτερα εάν κάποιες καταστάσεις σας απασχολούν μπορείτε να συμβάλετε ουσιαστικά για να αλλάξουν.

Αιγόκερως

Ζητήστε σήμερα την υποστήριξη ατόμων που αγαπάτε, ιδιαίτερα αν σας απασχολούν θέματα που χαλάνε τη διάθεση σας και μπορεί να νιώθετε πως δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε μόνοι. Το σημαντικό είναι σήμερα στις σχέσεις να επιδιώξετε την ασφάλεια αλλά και να συζητήσετε με κοντινά σας πρόσωπα θέματα που θέλετε να επιλύσετε. Βάλτε προτεραιότητες σε όσα έχετε σε εκκρεμότητα, έτσι θα βελτιωθούν ευκολότερα, εστιάστε στο ένστικτό σας για αποφάσεις που έχετε να πάρετε.

Υδροχόος

Επιδιώξτε σήμερα να κάνετε ευχάριστα πράγματα και όσα μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας, είναι η κατάλληλη μέρα να απολαύσετε τη μέρα σας όπως επιθυμείτε. Μπορείτε να μιλήσετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας για το μέλλον της σχέσης σας και να βοηθήσετε να λειτουργήσουν καλύτερα σήμερα οι επαφές σας με τους άλλους, έχοντας θετικά αποτελέσματα.

Ιχθύες

Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ανανεώσετε αλλά και να κάνετε μία νέα αρχή με όσους έχετε απομακρυνθεί τελευταία, όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση και τις αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα. Όλα μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη, αρκεί να είστε πιο αποφασιστικοί και να λειτουργήσετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση σε νέα σας σχέδια. Προσπαθήστε σήμερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας να σκεφτείτε έναν καλύτερο τρόπο ώστε να προγραμματίσετε εκκρεμότητες και έξοδα που θέλετε να κάνετε.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: