Τα ζώδια της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

 pappas konstantinos zodia

O Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου και θα παραμείνει μέχρι 16 Ιανουαρίου του 2020. Θα σκεφτείτε πιο ουσιαστικά οικονομικά σας θέματα και την οικονομική ανάπτυξη που μπορεί να φέρει η νέα χρονιά. Μπορείτε να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις, για να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σας βοηθάει σε θέματα σχέσεων. Φροντίστε να μην αμελήστε όμως, άτομα που αγαπάτε. Είναι η κατάλληλη μέρα, για να προγραμματίσετε σωστά, όσα θέλετε να κάνετε και να βάλετε νέους στόχους, για την νέα χρονιά.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε σήμερα, σε οικονομικά ζητήματα και γενικότερα σε όσα θέλετε να προχωρήσετε. Μπορείτε να εξετάσετε τις προοπτικές νέων σχεδίων και οικονομικών κινήσεων, που θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, μπορείτε να πάρετε συμβουλές από άτομα τα οποία εμπιστεύεστε. Ο Ερμής, βοηθάει την σκέψη σας να ξεκαθαρίσει, ώστε να μπορέσετε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε σε πιο σοβαρή βάση, όσα πραγματικά θέλετε για τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Αυτό, θα σας βοηθήσει, μέσω μιας ενδοσκόπησης να σκεφτείτε πιο σταθερά πλέον, όσα θέλετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, θα επηρεάσει πολλές καταστάσεις. Καλό είναι να αποφύγετε να απομονωθείτε, ακόμα και αν νιώθετε αυτή την ανάγκη. Προσπαθήστε περισσότερο σήμερα, να επικοινωνήσετε σωστά με τους άλλους και να είστε αποδοτικοί, σε όσα πρέπει να κάνετε.

ΛΕΩΝ

Αντιμετωπίστε με δυναμισμό όσα εξελίσσονται. Πρέπει να κινηθείτε με αποδοτικό τρόπο, για να ξεπεράσετε δυσκολίες. Ειδικά στα επαγγελματικά σας και σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα και ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, προσέξτε αν πρέπει να διαχειριστείτε ή να υπογράψετε έγγραφα. Καθυστερήστε αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς, όπως και ταξίδια που θέλετε να κάνετε ή επαφές με το εξωτερικό. Θα χρειαστεί να έχετε ξεκάθαρη σκέψη και άποψη, πάνω σε τέτοια θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, θα ευνοήσει καινούργια ξεκινήματα και σχέδια, που θέλετε να βάλετε σε δράση και να προχωρήσετε, όπως και οποιαδήποτε ζητήματα αφορούν νέες επαφές. Μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα αυτά τα ζητήματα και να ξεκαθαρίσετε θέματα, που υπάρχουν και να εξετάσετε καλά νέες συνεργασίες και προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων. Οι προσωπικές σας σχέσεις, θα αλλάξουν μόνο μέσω της δικής σας μεταμόρφωσης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να τις ανανεώσετε με ένα μοναδικό τρόπο και να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, θα φέρει αρκετές απαιτήσεις και αρκετό άγχος, που θα πρέπει να διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Δύσκολες καταστάσεις σήμερα, καλό είναι να τις αντιμετωπίσετε με ηρεμία και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Έχετε την ικανότητα να διαχειρίζεστε, ακόμα και τις δυσκολότερες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και προσεγγίστε με τον σωστό τρόπο, θέματα που υπάρχουν μέσα στον οικονομικό σας τομέα. Στηριχτείτε στις ικανότητες που ξέρετε πολύ καλά ότι έχετε και βάλτε τα δυνατά σας, για να δείξετε πόσα μπορείτε να καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να σκεφτείτε για το μέλλον σας και την σταθερότητα, που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Θέλετε να προχωρήσετε θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα, όμως μην αφήσετε το άγχος, να επηρεάσει την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις συναλλαγές σας, να είστε προσεκτικοί. Φροντίστε να σκεφτείτε αρκετά πριν μιλήσετε. Εκφράστε τις ανάγκες σας στους ανθρώπους που αγαπάτε και προσπαθήστε να τους βοηθήσετε, να σας κατανοήσουν περισσότερο. Είναι εύκολο, να συμβούν παρεξηγήσεις, αν δεν είστε ξεκάθαροι σε όσα θέλετε να πείτε.

Παλαιότερα άρθρα: