Τα ζώδια της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

 pappas konstantinos zodiaΛέοντες, η ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας, είναι ο στόχος που έχετε θέσει και αυτό, θα φέρει νέες ευκαιρίες. Σκορπιοί, σήμερα, θα σας απασχολήσουν νομικά θέματα, που αφορούν οικονομικές συναλλαγές ή εκκρεμότητες. Θα πρέπει να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία, που μπορεί να σας δώσουν διευκρινήσεις για τον τρόπο, που πρέπει να λειτουργήσετε. Τοξότες, νέες περιπέτειες με καινούργια πρόσωπα στην ζωή σας, θα σας απαλλάξουν από πληγές του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ

Στον χώρο εργασίας σας, μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να κινηθείτε με ευγένεια και ηρεμία, ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και διαφωνίες, που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τα σχέδια που έχετε προτείνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία σας δεν αφήνει να δείτε τα πράγματα, με αντικειμενικό τρόπο. Προσπαθήστε να κρίνετε τις συμπεριφορές των άλλων, με πραγματικά γεγονότα και όχι με υποθέσεις, που σας δημιουργούν διχασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα και αποφάσεις, που καθορίζουν την μελλοντική σας πορεία. Οι εχθρότητες που ίσως έχουν δημιουργηθεί με κάποια άτομα, οφείλονται σε λάθος συζητήσεις, την λάθος στιγμή. Εστιάστε σε αυτό θέλετε πραγματικά και μην αφήνετε τους ενδοιασμούς, να σας φέρουν σε αρνητικά συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και θα προσπαθήσετε να διαλευκάνετε γεγονότα, που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Στηριχτείτε σε θέματα που εξελίχθηκαν και μπορούν να φέρουν στο φως, πράγματα που ίσως δεν θέλατε να δείτε, μέχρι σήμερα. Αποφύγετε επιπόλαιες και παρορμητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Το κλειδί για τις σχέσεις σας είναι η συμφιλίωση, η οποία θα βοηθήσει στην επαναφορά της ομαλής επικοινωνίας, μεταξύ σας. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε, με πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε ότι τα πράγματα, έχουν πάρει μία θετική τροπή. Κινήστε πλέον πιο ουσιαστικά, προς αυτά που θέλετε να πετύχετε. Οι συνεργασίες ή οι συζητήσεις που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είναι εποικοδομητικές και θα δώσουν το περιθώριο, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας να μιλήσετε με κόσμο ή να διοργανώσετε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου, σήμερα σας κάνει πιο δραστήριους. Θα βρεθείτε σε χώρους που αντιστοιχούν στα ενδιαφέροντά σας και που μπορείτε να αναδείξετε, τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία εσωτερική παρόρμηση, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες που έχουν μία διαφορετική δυναμική και θα σας ανοίξουν δρόμους, προς την πρόοδο και την επιτυχία. Εξακολουθήστε να λειτουργείτε με δυναμικό τρόπο και στηριχθείτε, στις πρωτοβουλίες που έχετε πάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σημαντικότερο για σας, είναι να μπορείτε να διαγνώσετε τα συναισθήματα των άλλων και να κατανοήσετε, ποιες είναι οι προθέσεις τους. Μπορείτε λοιπόν, να εστιάσετε σε καταστάσεις και γεγονότα, που έχουν γίνει και να επεξεργαστείτε τις συμπεριφορές τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθημερινά θέματα και ευθύνες, έρχονται έντονα στο μυαλό σας και ίσως, νιώσετε πιο αγχωμένοι. Ταξινομήστε τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μετέωρη κατάσταση. Θυμηθείτε η οργάνωση και η πειθαρχία, είναι στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κινηθείτε πιο ξεκάθαρα. Αυτό, σας επιτρέπει να προχωρήσετε θέματα, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Το φλερτ και η διασκέδαση, είναι στα ενδιαφέροντά σας. Μια έξοδος, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα στραφείτε προς οικογενειακά σας ζητήματα, που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, που θα σας φέρουν σε μία μετέωρη κατάσταση. Κάντε σταθερά και μικρά βήματα.

Παλαιότερα άρθρα: