Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, διατηρείστε την ψυχραιμία σας σε οικονομικά θέματα και μην αφήσετε, να πάρουν τον έλεγχο άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις. Κινηθείτε διπλωματικά και αφήστε τα πράγματα, να εξελιχθούν. Καρκίνοι, μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας επηρεάσουν, σε θέματα που απαιτούν καθαρή λογική. Ζυγοί, σήμερα, η μέρα θα βοηθήσει να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης ο εθελοντισμός, είναι ένας παράγοντας που θα σας κάνει να νιώσετε πιο δημιουργικοί.

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματά σας, θα είναι πιο ξεκάθαρα σήμερα, ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε θέματα στις σχέσεις σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε, θα έχουν μία αρμονία και θα ξεκαθαριστούν οι παρεξηγήσεις, που υπήρξαν στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να βρείτε τον εαυτό σας. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν, με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σας και θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε μέχρι να κατακτήσετε τον στόχο σας. Τα μπλοκαρίσματα που έχουν υπάρξει, θα επιλυθούν και ταυτόχρονα θα τροφοδοτήσουν μία νέα εικόνα στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έλεγχος που μπορεί να δέχεστε από το εργασιακό σας περιβάλλον, από την μία μπορεί να είναι ενοχλητικός, διότι αισθάνεστε μία πίεση, από την άλλη όμως, διατηρεί σε μία εγρήγορση την σκέψη σας. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκροτημένοι, κρατώντας τα συναισθήματά σας σε μία ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, σήμερα είναι αφιερωμένη σε μακρινές αποστάσεις και ταξίδια, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα την συμμετοχή σας, σε νέες ιδέες και καταστάσεις. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και μην επιμείνετε, σε πρόσκαιρα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχραιμία που θα διατηρήσετε, θα βοηθήσει να χειριστείτε κατάλληλα τις καταστάσεις που εξελίσσονται. Αποφύγετε άτομα με αρνητικό παρελθόν, τα οποία μπορούν να διαβάλλουν την εικόνα σας. Παρατηρήστε περισσότερο τις αντιδράσεις τους, απέναντι σας και μην λειτουργείτε βιαστικά.

ΖΥΓΟΣ

Αν σήμερα, ασχοληθείτε με κάτι αντισυμβατικό ή ασυνήθιστο μην εκπλαγείτε, διότι η ρουτίνα και οι ευθύνες, σας έχουν πιέσει συναισθηματικά και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Η επιθυμία σας, να δείτε μία άλλη πλευρά της ζωής, σας δίνει μία ώθηση να διαφοροποιήσετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία, σας οδηγεί να απομονωθείτε από όσα δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα. Ξέρετε ότι τα πράγματα, ίσως δεν είναι ευχάριστα γύρω σας και αυτό σας επηρεάζει περισσότερο. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, που θα δώσουν μία διαφορετική εικόνα από την πραγματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση, είναι το όπλο σας για να συνεχίσετε τα σχέδια που έχετε οργανώσει στον επαγγελματικό σας τομέα και να κατακτήσετε, τα όνειρά σας. Συνεχίστε σε αυτό το μοτίβο και θα πετύχετε τον στόχο σας. Προσπαθήστε να οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να δώσετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε τα προβλήματα να σας ρίξουν την διάθεση και να σας κρατήσουν στο σπίτι. Μπορείτε να νιώσετε φροντίδα και ασφάλεια, από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού οι σχέσεις σας βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο. Ίσως, το να εκφράσετε τις ανησυχίες σας, εξομαλύνει κάποια θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση, να περάσετε ευχάριστα σήμερα και να βγείτε με τους φίλους σας, είναι αρκετά έντονη διότι είναι μια δίοδος στα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Κάντε αυτό που σας ευχαριστεί και σας αλλάζει την διάθεση προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα πρόσωπα ή με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να είναι σε ήρεμα επίπεδα και να μην μπείτε σε λεπτομερείς συζητήσεις. Έχετε αυτό το διάστημα, αρκετά πράγματα στο μυαλό σας που πρέπει να επιλυθούν και αυτό, σας έχει επηρεάσει αρκετά. Προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: