Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Μαρτίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*
pappas-konstantinos-zodia
Με περισσότερη αισιοδοξία το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να εστιάσετε σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας που θέλετε να αλλάξετε και να εργαστείτε ουσιαστικά για να απαλλαγείτε από δυσκολίες και περιορισμούς.

Κριός:

Καλό είναι να εστιάσετε σήμερα σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που είναι σημαντικό να σκεφτείτε έναν καλύτερο τρόπο να δράσετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, μπορείτε σήμερα να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε, φροντίζοντας να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για σας. Βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις σας μπορείτε να αποφασίσετε ποιες είναι πραγματικά οι προτεραιότητες για σας αυτή τη περίοδο αλλά και να διαλέξετε σωστά τα επόμενα σας βήματα.

Ταύρος:

Εκφράσετε σωστά τις επιθυμίες αλλά και τα συναισθήματά σας, να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά γενικότερα και στις δραστηριότητές σας σήμερα. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα την ημέρα σας και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, φροντίστε να προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερα πράγματα που σας ευχαριστούν σήμερα και που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις επωφεληθείτε από αυτή τη μέρα ώστε να πλησιάσετε άτομα που αγαπάτε και να συζητήσετε ουσιαστικά μαζί τους σε ήρεμη βάση και να μοιραστείτε μαζί τους όσα σας απασχολούν.

Δίδυμοι:

Φροντίστε σήμερα οικονομικά ζητήματα που έχετε και ιδιαίτερα εκκρεμότητες και μπορεί να σας μεταφέρουν κάποιο άγχος και δυσκολίες, σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε καλό είναι σήμερα να συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε καλύτερα υποχρεώσεις που έχετε αλλά και να ρυθμίσετε θέματα που σας αγχώνουν ,ώστε να κινηθείτε πιο σταθερά. Είστε σε θέση να ενεργήσετε αποτελεσματικά και να βρείτε τη λύση σε αρκετά θέματα, προσπαθήστε να μην βιαστείτε και να οργανώσετε τις σκέψεις σας αφού αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα ορισμένες καταστάσεις σήμερα.

Καρκίνος:

Προσπαθήσετε να κινηθείτε αρκετά προσεκτικά σήμερα, σταθεροποιώντας τις σχέσεις σας αλλά και την ψυχική σας κατάσταση πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Γενικότερα μέσα στις σχέσεις σας που μπορεί να επηρεαστούν αρκετά σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να προστατεύσετε περισσότερο και να σταθεροποιήσετε αυτά τα οποία είναι σημαντικά για σας, προσπαθήστε να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε και μην απομακρύνεστε, συζητήστε περισσότερο τις ανάγκες που έχετε αλλά και τα συναισθήματα σας.

Λέων:

Η σωστή αντίληψη σήμερα αλλά και η προνοητικότητα βοηθάει ώστε να μπορέσετε να θέσετε σωστές βάσεις για να διαμορφώσετε τις νέες συνθήκες σε θέματα που σας απασχολούν. Η ισορροπία των συναισθημάτων σας αλλά και η ψυχολογία σας γενικότερα,  θα σας βοηθήσει να ανταπεξέρθετε καλύτερα σε όσα επιθυμείτε σήμερα. Στις προσωπικές σχέσεις γενικότερα μπορείτε να βρείτε το σωστό τρόπο ώστε να εναρμονίσετε καταστάσεις και να τις βελτιώσετε, η σωστή επικοινωνία αλλά και η φροντίδα σας προς στους άλλους μπορεί να είναι ουσιαστική ώστε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε.

Παρθένος:

Βάλτε τις σωστές προτεραιότητες ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και να εστιάστε καλύτερα στους στόχους που έχετε, ώστε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Μπορείτε να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης σήμερα σε δύσκολα ζητήματα και σε καταστάσεις που πρέπει να βγάλετε εις πέρας, αυτό που θα πρέπει σήμερα να προσέξετε είναι οι προσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε να μην αμελείτε άτομα τα οποία αγαπάτε και τα οποία είναι σημαντικά στη ζωή σας, προσπαθήσετε να βελτιώσετε το κλίμα ιδιαίτερα με οικογενειακά σας πρόσωπα ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις σας.

Ζυγός:

Σήμερα μπορείτε να ξανασκεφτείτε ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας αλλά και ζητήματα τα οποία θέλετε πλέον να βελτιώσετε και να διαμορφώσετε ριζικά στη ζωή σας, ακόμα και αν χρειάζεται αρκετή υπομονή για να πετύχετε όσα επιθυμείτε έχετε την απαραίτητη δυναμική ώστε να μπορέσετε να θέσετε καλές βάσεις και να πετύχετε αρκετά αυτό το διάστημα. Θέματα σχέσεων μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας και είναι σημαντικό μέρος των αλλαγών που θέλετε να κάνετε, καλό είναι να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε και να προσπαθήσετε να εστιάσετε στην καλή επικοινωνία μεταξύ σας, μία διαλλακτική στάση απέναντι σε όσους έχετε απομακρυνθεί θα βοηθήσει.

Σκορπιός:

Η Σελήνη σήμερα θα ευαισθητοποιήσει την ψυχολογία σας περισσότερο, ασχοληθείτε σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν ανάγκη από τη φροντίδα σας και προσπαθήστε να κινηθείτε πιο ήρεμα και να αντιμετωπίσετε κάθε ζήτημα που υπάρχει με προσοχή, δημιουργήσετε μία θετική ατμόσφαιρα και δείξτε περισσότερη κατανόηση, μιλήστε ουσιαστικά με τους άλλους και βοηθήστε τους να σας κατανοήσουν και κάντε ένα βήμα πίσω αν αυτό χρειάζεται σήμερα για να μπορέσετε να κινηθείτε πιο ήρεμα με όσους αγαπάτε.

Τοξότης:

Η σωστή οργάνωση σε νέα σχέδια που έχετε θα σας βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να μπορέσετε να αποφύγετε λανθασμένες ενέργειες αλλά και να αποφύγετε ρίσκα που δεν ευνοούνται, μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα αρκετά ζητήματα αυτό το διάστημα για να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα, η ανυπομονησία δεν είναι καλός σύμβουλος. Ανανεώσετε τις σχέσεις σας και κάντε δραστηριότητες σήμερα που αγαπάτε, θα σας βοηθήσει πολύ να αποβάλλετε το άγχος αλλά και να χαλαρώσετε που το έχετε ανάγκη.

Αιγόκερως:

Δώστε την απαραίτητη προσοχή σε σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας σήμερα, προσπαθήσετε περισσότερο να δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους αγαπάτε αλλά και εκφράστε πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σας για σας. Καλό είναι να είστε αρκετά συντηρητικοί σε νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα αν σχετίζονται και με τρίτα πρόσωπα, ξεκαθαρίσετε πρώτα αρκετά θέματα και να συζητήσετε ουσιαστικά πάνω σε αυτά που θέλετε, για να προχωρήσετε πιο σταθερά και να πετύχουν τα σχέδιά σας.

Υδροχόος:

Μπορεί οι απαιτήσεις τελευταία να είναι αρκετές γι’ αυτό και χρειάζεστε περισσότερο ξεκούραση. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα η δημιουργικότητα σας μπορεί να βοηθήσει αρκετά ώστε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αλλά και να έρθετε κοντά με τους άλλους, συζητήστε θέματα που σας απασχολούν, αποφύγετε όμως να κάνετε σήμερα δεσμεύσεις που δεν είστε έτοιμοι ή να υποσχεθείτε πράγματα που ακόμα δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τηρήσετε.

Ιχθύες:

Κινηθείτε σήμερα πιο ήρεμα ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα που αγαπάτε, κράτησε την ψυχική σας ηρεμία ιδιαίτερα μέσα σε συζητήσεις, βρείτε κάποιον τρόπο ώστε να κινηθείτε πιο ομαλά μέσα στις σχέσεις σας, αντιμετωπίσετε τα πάντα με ήρεμο τρόπο που θα βοηθήσει πολύ σήμερα γενικότερα. Η αλληλεπίδραση σας με τους άλλους είναι σημαντική και είναι καταλυτική για την εξέλιξη των σχέσεών σας, ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα και άτομα που αγαπάτε.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: