Τα ζώδια της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas-konstantinos-zodia

Ο Δίας από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, έτσι εξετάστε καλύτερα σχέδια που έχετε και να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά νομικά θέματα αλλά και έγγραφα, μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, κινηθείτε με περισσότερη υπομονή και προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας πριν να πάρετε αποφάσεις.

Κριός

Σήμερα κινηθείτε σε σημαντικά ζητήματα με υπομονή και ψυχραιμία όπου χρειάζεται, ιδιαίτερα αν αφορούν και τα επαγγελματικά σας που πρέπει να κάνετε προσεκτικές κινήσεις αυτό το διάστημα, όμως μπορεί να έχετε θετικά αποτελέσματα. Στα συναισθηματικά σας αποφύγετε να σας επηρεάσουν τρίτοι σε αποφάσεις που θέλετε να πάρετε και αξιοποιήστε περισσότερο κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας δοθεί να πλησιάσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος

Σήμερα εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, αφού μπορείτε να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας σε ότι μπορεί να σας έχει δυσκολέψει τελευταία, μπορείτε να μιλήσετε ουσιαστικά για όσα σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας κρατήστε μία σταθερή στάση, αρκετά πράγματα είναι εκείνα που θέλετε πλέον να αλλάξατε, όμως όλα πρέπει να γίνουν με σταθερά βήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα κάποια δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό να είστε διαλλακτικοί και να αποφύγετε εντάσεις, σκεφτείτε όσα σας προβληματίζουν όμως σήμερα αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Γενικότερα σήμερα και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ζητήματα όλα απαιτούν υπομονή αλλά και επιμονή από μέρους σας για να πετύχουν, σε επαγγελματικές σας συναντήσεις αλλά και συνεργασίες αποφύγετε βιαστικές ενέργειες αλλά και αποφάσεις.

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθηση που μπορείτε να έχετε σήμερα σίγουρα βοηθάει τη μέρα σας και μπορείτε να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν και να τα δείτε με θετική διάθεση, βρίσκοντας τον τρόπο να τα διαχειριστείτε σήμερα καλύτερα. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να προσεγγίσετε καλύτερα ζητήματα που θέλετε να προχωρήσετε, όλα εξελίσσονται θετικά για σας, μη διστάσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε δράση. Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι η κατάλληλη μέρα να διοχετεύσετε τη σωστή ενέργεια στις σχέσεις σας, ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις του παρελθόντος αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Λέων

Κάποια θέματα υπάρχουν στα επαγγελματικά σας, όμως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με θετική διάθεση σήμερα,  η απογοήτευση έτσι κι αλλιώς δεν βοηθάει να προχωρήσετε σχέδια που έχετε αλλά και να έχετε την εξέλιξη που ζητάτε σε αυτό τον τομέα. Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, ιδιαίτερα αν αφορούν και τα οικονομικά σας και κινηθείτε με σταθερά βήματα. Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσέξτε αρκετά μην αφήσετε το άγχος αλλά και θέματα που σας απασχολούν να επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σας.

Παρθένος

Σήμερα προγραμματίστε όσα θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα αν αφορούν και τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να κάνετε παραπάνω έξοδα από όσα μπορείτε. Σήμερα δείξτε περισσότερη κατανόηση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, η ευχάριστη διάθεση σας σίγουρα μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σας, περάστε χρόνο με άτομα που αγαπάτε ή το σύντροφο σας, μία έξοδο θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

Ζυγός

Αν θέλετε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κινήσεις αλλά και επικοινωνίες, μπορείτε να ξεπεράσετε δύσκολα ζητήματα στηριζόμενοι στις δυνατότητές σας αλλά και στη διαλλακτικότητα που μπορείτε να έχετε απέναντι στους άλλους. Στις προσωπικές σας σχέσεις φροντίστε την επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα με τον σύντροφό σας αν είστε σε σχέση, ξεκαθαρίστε καταστάσεις και αποφύγετε εντάσεις, φροντίστε να περάσετε μία χαλαρή μέρα και να απαλλαγείτε από το άγχος.

Σκορπιός

Με περισσότερη αρμονία στα συναισθήματά σας σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να δείτε κάποια πράγματα τελείως διαφορετικά, προγραμματίστε καλύτερα τα σχέδια σας που μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμη ευνοϊκή εξέλιξη. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε να εξετάσετε ζητήματα που σας απασχολούν, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που μπορούν σήμερα να βελτιωθούν.

Τοξότης

Αποφύγετε σήμερα να αφήσετε την ανασφάλεια ή το άγχος να επηρεάσουν όσα θέλετε να κάνετε και να προχωρήσετε, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας σκεφτείτε όσα θέλετε να κάνετε και προχωρήστε με αισιοδοξία. Στραφείτε σε άτομα που αγαπάτε για να μιλήσετε σήμερα και να δεχτείτε συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν σε σχέσεις. Αλληλεπιδράστε σωστά με τους άλλους και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με μία διαφορετική οπτική.

Αιγόκερως

Εκφράστε σήμερα όσα νιώθετε και επικοινωνήστε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και να φροντίσετε και τις ανάγκες των άλλων. Ανανεώστε σήμερα τις επαφές σας με τους άλλους, ιδιαίτερα με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα τα νέα σας σχέδια, όμως εστιάστε σε όσα προέχουν αυτό το διάστημα, βάλετε σωστές προτεραιότητες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Υδροχόος

Ο σωστός τρόπος απέναντι στους άλλους θα βοηθήσει να κυλήσει καλά η μέρα σας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας που είναι σημαντικό να δείξετε τις ικανότητές σας, που μπορούν να εκτιμηθούν σήμερα. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσέξτε την διάθεσή σας, καλό είναι σήμερα να συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα και να δημιουργήσετε ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε να ομαλοποιηθούν καταστάσεις.

Ιχθύες

Σήμερα με τονισμένη την αποφασιστικότητά σας μπορείτε να υποστηρίξετε τα σχέδιά σας ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας αλλά και να ζητήσετε συμβουλές και τη στήριξη προσώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση τους. Η διαίσθησή σας είναι τονισμένη εμπιστευτείτε την σήμερα. Στα οικονομικά σας είστε αντιμέτωποι με αποφάσεις, όμως προσπαθήστε να βρείτε λύσεις μετά από ώριμη σκέψη και κάνοντας σταθερά βήματα. Στις προσωπικές σας σχέσεις ακόμα και αν αρκετά θέματα μπορεί να σας απασχολούν, σήμερα προσπαθήστε να μην εστιάζετε στο παρελθόν αλλά στη βελτίωση των σχέσεων σας.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: