Τα ζώδια της Παρασκευής 14ης Ιουνίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Κριοί, ο αυθορμητισμός σας είναι αυτό που σας ωθεί, σε νέα δημιουργήματα και θα σας δώσει το περιθώριο να κινηθείτε με ελευθερία. Τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας, επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Καρκίνοι, μία μικρή ανασφάλεια σας επηρεάζει, μπορείτε να την ελέγξετε όμως και να αλλάξετε τις σκέψεις σας. Σκορπιοί, η πρόθεση να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας, ανοίγει έναν νέο δρόμο προς την ευτυχία. Η αγάπη που τρέφετε προς το πρόσωπο του, θα είναι το έναυσμα για να βελτιώσετε την σχέση σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, είναι αρκετά χαρούμενη για σας και θα συμβούν αρκετά απρόβλεπτα. Ένα νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στην ζωή σας και η περιπέτεια, θα σας ανανεώσει. Τα συναισθήματά σας, θα πλημυρίσουν από θετική ενέργεια και θα διασκεδάσετε με κάθε τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα προβλήματα επικοινωνίας, εντείνουν θέματα που υπάρχουν και θέλετε να απομονωθείτε. Η συναισθηματική σας κατάσταση, θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να επανδρώσετε τις δυνάμεις σας, ώστε να βρείτε το θάρρος που σας λείπει. Οι συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα, ίσως σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θέλετε να νιώσετε ελευθερία και να περάσετε ευχάριστα, με οικεία σας άτομα. Η εύθυμη και καλή διάθεση, θα σας συνοδεύσει στην διάρκεια της ημέρας και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εμμονές και οι φοβίες που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι σε έντονη μορφή, δημιουργώντας ένα κλίμα ανασφάλειας. Οι συζητήσεις που θα επέλθουν με τον σύντροφό σας θα χρειαστούν προσοχή, γιατί ίσως εμφανιστούν οξύθυμες συμπεριφορές.

Κάποια αργοπορία μπορεί να υπάρξει στα σχέδια που έχετε οργανώσει, λειτουργεί με περισσότερη υπευθυνότητα σε σημαντικά ζητήματα. Οι εμπειρίες που έχετε από το παρελθόν, σας ωθούν σε λανθασμένες αποφάσεις. Προσέξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σας, θα φέρουν μία ισορροπία στον οικονομικό σας τομέα και θα τα πράγματα, θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες και να διαχειριστείτε με σύνεση τα θέματα που σας απασχολούν και τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε, θα είναι αρκετές αναγκάζοντας σας να δείτε με πιο ρεαλιστικό τρόπο τα γεγονότα που εξελίσσονται. Παρ όλα αυτά, οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο είναι πιο ευνοϊκές σήμερα. Ίσως επιδιώξετε να βγείτε και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ασφάλεια που αισθάνεστε όταν βρίσκεστε με οικεία και έμπιστα πρόσωπα, σας κάνει πιο σίγουρους για τις επόμενες κινήσεις σας. Το σπίτι σας, ίσως είναι ο ιδανικός χώρος για να βρεθείτε σήμερα και να νιώσετε ότι μπορείτε να αποφορτίσετε την αρνητική ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε με λεπτομέρεια τα θέματα που έχουν εξελιχθεί και να δώσετε μία νέα αρχή στα πράγματα. Η εστίαση στον εαυτό σας είναι σημαντική, για να απελευθερωθείτε από πάθη και εξαρτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας, μπορούν να βελτιωθούν αν επανεξετάσετε τα δεδομένα που σας έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. Οι συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο, είναι σημαντικές για την εξέλιξή σας. Επαναλάβετε κινήσεις που σας επιβεβαίωσαν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία είναι ένα στοιχείο που θα συνοδέψει τα νέα σας σχέδια και θα νιώσετε πιο σίγουροι, για το μέλλον σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και πρόσωπα που αγαπάτε. Επομένως, μπορείτε να διασκεδάσετε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αρνητική σας διάθεση, είναι εμπόδιο στην επικοινωνία σας και στα νέα ενδιαφέροντα που έχετε θέσει στην ζωή σας. Μην εμπιστεύεστε άτομα που έχουν πρόθεση να σας οπισθοδρομήσουν και να δημιουργήσουν γύρω σας, ένα αρνητικό κλίμα. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας στις επόμενες κινήσεις σας.

Παλαιότερα άρθρα: