Τα ζώδια της Παρασκευής 8ης Νοεμβρίου 2019

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*pappas konstantinos zodia

Καρκίνοι, παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, ίσως με έντονο τρόπο. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συμπεράσματα και σε αρνητικές σκέψεις. Ίσως η συμβουλή κάποιου έμπιστου προσώπου, θα σας κρατήσει στην σωστή πορεία. Υδροχόοι, οι νέοι έρωτες είναι για σας κάτι που θα σας συναρπάσουν και θα σας απομακρύνουν από θέματα ρουτίνας. Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικά θέματα, δεν βοηθούν να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με τον κοινωνικό σας περίγυρο, επαγγελματικά ή συναισθηματικά, θα απαιτήσουν να είστε πιο δίκαιοι και αποφασιστικοί. Η υπερβολική σας ευαισθησία, δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα με αντικειμενικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποθέσεις που έχουν μία χρόνια πορεία. Η παρουσία σας θα είναι απαραίτητη σε συζητήσεις που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και θα δώσουν την τελική ευθεία μέσα στον χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν με άτομα της εργασίας σας, θα σας δημιουργήσουν μία ανασφάλεια, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι θετικό. Παρ’ ότι μπορείτε να διαμορφώσετε τα πράγματα όπως εσείς επιθυμείτε, η έλλειψη εμπιστοσύνης θα επηρεάσει την συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, οι φιλικές συναντήσεις και οι κοινωνικές συναναστροφές θα έχουν μία ενδιαφέρουσα πορεία. Οι μεταξύ σας σχέσεις, θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να προβάλετε τις ιδέες σας και τα ταλέντα σας. Φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί με λόγια που θα σας συναρπάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις γύρω σας, μείνετε σε γεγονότα που έχουν δείξει μία ρεαλιστική εικόνα. Ο ψυχισμός σας, μπορεί να είναι έντονος αυτή την περίοδο, εξαιτίας αρνητικών καταστάσεων του παρελθόντος. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να εστιάσετε στο κέντρο σας.

ΛΕΩΝ

Αν αισθανθείτε την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι νέο, αφήστε τις σκέψεις σας να εκφραστούν ελεύθερα. Η ρουτίνα δεν σας καλύπτει πλέον και νιώθετε ότι θέλετε να αλλάξετε ριζικά τα πράγματα, αφού πρώτα στηριχτείτε στις δυνάμεις και τις ικανότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιμονή και η υπομονή θα είναι τα κλειδιά της ημέρας. Οι προσπάθειες σας ψάχνουν να βρουν την δίοδο προς την επιτυχία, αλλά οι θυσίες που απαιτούνται για να φτάσετε ίσως σας έχουν κουράσει. Πριν σκεφτείτε την παραίτηση από τον στόχο σας, εστιάστε στις δυσκολίες που ήδη έχετε προσπεράσει.

ΖΥΓΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση σας, μπορούν να γεφυρώσουν τις δυσκολίες του παρελθόντος με τις επιθυμίες του μέλλοντος. Η ισορροπία που πρέπει να διατηρήσετε στις σχέσεις σας, θα βοηθήσει και στην επαγγελματική σας πορεία. Μια επαγγελματική έξοδος, θα είναι θετική για το κλείσιμο νέων συμφωνιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε τα καταπιεσμένα συναισθήματα σας να σταθούν ως φρένο στις επιθυμίες και τους στόχους σας. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές απέναντι στα πράγματα και να μην απομακρύνεστε από σκέψεις που μπορούν να στηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Αποβάλλετε το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καταναλωτικά σας σχέδια, χρειάζονται την άμεση προσοχή σας, ώστε να μην χάσουν τον έλεγχο και βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Οι εντάσεις στο παρελθόν, δημιούργησαν ένα υπερβολικό φορτίο στον συναισθηματικό σας κόσμο, το οποίο σας οδηγεί σε ένα ξαφνικό ξέσπασμα προς νέες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η βελτίωση της επικοινωνίας σας με τα άτομα που συνυπάρχετε θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Οι νέες συνεργασίες και συμφωνίες που έχετε στα σχέδια, θα μπορέσετε να τις οργανώσετε και η πρακτική σας σκέψη, θα βοηθήσει να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θελήσετε να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να του εκφράσετε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπο του, η μέρα σας ευνοεί. Έχετε την κατάλληλη διάθεση να συναντηθείτε σε νέους χώρους που θα σας διασκεδάσουν και θα του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, έχετε την τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να βρεθείτε με τον εαυτό σας. Θα πρέπει να μην αποσπάτε η προσοχή σας με περιττά πράγματα, αλλά να την κρατήσετε εστιασμένη στα λάθη του παρελθόντος. Αυτό θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από αρνητικές καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους.

Παλαιότερα άρθρα:

5 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Παρασκευής 8ης Νοεμβρίου 2019”

Σχολιάστε