Τα ζώδια της Πέμπτης 12ης Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD
pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, προσέξτε αρκετά την επικοινωνία σας, αλλά και την συμπεριφορά σας απέναντι σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Αιγόκεροι, αρκετά πράγματα απορροφούν την ενέργεια σας, εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας.

ΚΡΙΟΣ

Μία αυξημένη κινητικότητα, θα υπάρξει σήμερα στον χώρο εργασίας σας και τα πράγματα θα δείχνουν πιο θετικά. Προσέξτε, όμως, διότι υπάρχουν ανασταλτικοί παράγοντες, οι οποίοι δεν θα επιτρέψουν την τήρησή και την υλοποίηση κάποιων πραγμάτων. Εσείς, μπορείτε απλά να επιμείνετε στην οργάνωσή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικονομικές συναλλαγές, που μπορεί να υπάρξουν σήμερα στον επαγγελματικό σας τομέα, θα απαιτήσουν την προσοχή σας, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να ανεβάσουν την διάθεσή σας. Οι προτάσεις που έχετε δεχθεί, από το παρελθόν, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε, αν βασιστείτε στις ικανότητές σας. Η γοητεία σας και η ευγένειά σας, είναι στοιχεία του χαρακτήρα σας, που βοηθούν την σχέση σας και την ωθούν, σε θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επιμείνετε, σήμερα, να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικές καταστάσεις, διότι η συμπεριφορά σας μπορεί να είναι αρκετά οξύθυμη και να οπισθοδρομήσει τα σχέδιά σας. Ελέγξτε, την συμπεριφορά σας, απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, διότι οι εντάσεις μπορεί να φέρουν ρίξεις στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα σας, μπορεί να πάρει ένα ιδιαίτερο χρώμα, εξαιτίας της εμφάνισης κρυφών καταστάσεων, που θα προκύψουν. Προστατέψτε, την ψυχολογία σας και διατηρείστε την, σε κατάλληλα επίπεδα, ώστε να υπάρξει διαυγής σκέψη. Μην επιμείνετε, σε αρνητικές συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφό σας, διότι θα προκαλέσετε εντάσεις και διαφωνίες, οπισθοδρομώντας την σχέση σας με αυτόν τον τρόπο.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, σας σπρώχνει να κάνετε ανοίγματα προς τα έξω και να αναπτύξετε την επαγγελματική σας ιδιότητα, μέσα από ανάλογες επαφές. Η κοινωνικότητά σας, είναι ένα μεγάλο προσόν, που σας αντιπροσωπεύει. Οι συζητήσεις, που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας, θα είναι αρκετά εποικοδομητικές και μπορούν να βελτιώσουν παρελθοντικές δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, κινούνται σε ένα αρεστό επίπεδο και οι γνώσεις σας, μπορούν πιο εύκολα να βρουν την ανάλογη ανταπόκριση. Η οργανωτική σας σκέψη και ο αναλυτικός έλεγχος των υποθέσεων που σας αναλογούν, σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσετε. Οι συναντήσεις με οικεία πρόσωπα, θα δώσουν ένα ευχάριστο τόνο στην ημέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σας, να κατακτήσετε τομείς που σας κάνουν δημιουργικούς, είναι πολύ έντονες σήμερα και η διάθεσή σας, αλλάζει προς το καλύτερο. Ασχοληθείτε, με οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους και σας προσφέρει θετική ενέργεια. Προστριβές, του παρελθόντος με οικεία πρόσωπα, σήμερα, παίρνουν μία άλλη εικόνα, λόγω της φιλικής σας διάθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα, σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα σας απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος ενέργειας. Ταξινομήστε, τις υποθέσεις σας, με βάση την σοβαρότητά τους και πράξτε αναλόγως, απομακρύνοντας το άγχος. Στηριχτείτε, στην διαίσθησή σας και κάντε μία νέα αρχή στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες σας, θα κινηθούν ομαλά, αν λειτουργήσουν πάνω σε μία ειλικρινή βάση. Αντιληφθείτε, τις συμπεριφορές των γύρων σας και πράξτε ανάλογα. Τα συναισθήματά σας, απέναντι στον σύντροφό σας, θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα σας, θα σας απορροφήσει την ενέργειά σας και θα στρέψει τις σκέψεις σας σε υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικού τύπου. Ζητήματα ρουτίνας, μπορούν να σας απομακρύνουν από τις επιθυμίες σας. Ο ελεύθερος χρόνος σας, θα είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τον αξιοποιήσετε ευχάριστα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, για να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας τομέα και την εξέλιξή του. Οι πρωτότυπες ιδέες σας, θα πρέπει να βασίζονται πάνω σε μία καθοριστική δομή και στην σωστή αξιολόγηση για την υλοποίηση τους. Το φλερτ, είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητά σας, που αναδεικνύει την θελκτικότητα σας, εκμεταλλευτείτε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, αποδιοργανώνει τις σκέψεις σας και έρχεται σε σύγκρουση με τα άτομα που σας περιβάλλουν, στον επαγγελματικό σας χώρο. Διατηρείστε, την ψυχραιμία σας και στραφείτε σε δημιουργικές σκέψεις. Βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και συζητήστε όσα σας απασχολούν.

Παλαιότερα άρθρα: