Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

Κριοί, η επαγγελματική σας πορεία θα βελτιωθεί, αν αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι για νεωτεριστικές ιδέες, θυμηθείτε όμως ότι απαιτούνται βάσεις, για να τις στηρίξετε. Ταύροι, νέες καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα σας αναγκάσουν να δείτε με μία πιο ξεκάθαρη ματιά, τα πράγματα που εξελίσσονται γύρω σας. Η αγάπη και η φροντίδα που δείχνετε για τα κοντινά σας πρόσωπα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Καρκίνοι, μην αφήσετε τις σκέψεις σας, να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες θα σας κάνουν να παρασυρθείτε, σε λάθος μονοπάτια. Εστιάστε σε σημαντικά θέματα κα αποφύγετε, περιττές λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που μπορεί να βλέπετε την κατάσταση γύρω σας να είναι δύσκολη, κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή, έχετε την δύναμη να την αλλάξετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές, για να φτάσετε στην επιτυχία. Σταθείτε στα εχέγγυα που έχετε και κινητοποιηθείτε, χωρίς δισταγμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μέτρα που μπορείτε να πάρετε στον επαγγελματικό σας τομέα, βοηθούν την σταδιοδρομία σας. Αυτό, βοηθάει να δείτε με πιο αντικειμενικό τρόπο, τις εξελίξεις. Ο στόχος σας είναι να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας, που έχουν αρκετές προϋποθέσεις για να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διάστημα αυτό, δεν σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε ριζικές αλλαγές και να προβείτε, σε νέες ενάρξεις. Αντιθέτως, καλύτερα να επιστήσετε την προσοχή σας, για να κάνετε μικρά και σταθερά βήματα. Μπορείτε όμως, να δράσετε ως ένα ορισμένο σημείο, που θα αποδώσει θετικά στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να συζητήσετε, σε νέες βάσεις τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις, που απαιτούν να δείξετε μεγάλη βαρύτητα στην επεξεργασία και υλοποίησή τους.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, θα είναι κάπως δύσκολη κατά την διάρκεια της ημέρας. Προσπαθήστε να το χειριστείτε με έναν καλύτερο τρόπο, χωρίς να αφήσετε να επηρεάσει την διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιστέψτε πραγματικά στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε μαζί τους. Μπορείτε να καταθέσετε τις ανησυχίες σας και να δεχθείτε συμβουλές, που μπορεί να σας δώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Για να μπορέσετε να κατακτήσετε τον στόχο σας, χρειάζεται πολύ δουλειά, από την δική σας πλευρά. Σήμερα, ίσως να μην είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, νέα σχέδια. Αφήστε λίγο χρόνο, για να συνειδητοποιήσετε τις καταστάσεις και τα γεγονότα, που συμβαίνουν και μετά, πράξτε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θέλετε να κάνετε νέα πράγματα και να πρωτοτυπήσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες με τους άλλους γύρω σας, ώστε να υπάρξει μία ομαλή μετάβαση, σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και συγκεντρωθείτε, στις δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο, καλείστε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που είχαν μία αρνητική συμπεριφορά απέναντι σας και αυτό, σας αγχώνει περισσότερο. Δοκιμάστε τις αντοχές σας, χωρίς να νιώθετε προδομένοι και αδύναμοι, απέναντί τους. Απλά δείξτε με δυναμισμό, την προσωπικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και οι άνθρωποι που κάνουν λάθη, έχουν δικαίωμα να αναθεωρήσουν, φτάνει να υπάρξει αυτογνωσία. Η δική σας αυτοπεποίθηση, είναι το κίνητρο να προχωρήσουν κάποιες καταστάσεις, ένα βήμα παραπέρα. Οι δυναμικές σας ενέργειες λοιπόν, μπορούν να διδάξουν κάποια άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την δύναμη και την ευφυΐα, να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, που έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Μην αφήσετε τις αδυναμίες σας ή την υπερβολική σας ευαισθησία, να στρέψει την προσοχή σας, σε λάθος σημείο. Επικεντρωθείτε στην ουσία του θέματος και μπείτε, στην διαδικασία επεξεργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να χτίσετε νέα θεμέλια στην ζωή σας, σας οδηγεί σε νέα καταναλωτικά σχέδια. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην χαθεί ο οικονομικός έλεγχος, διότι μπορεί να έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Διασκεδάστε με τους αγαπημένους σας και ζήστε, ευχάριστες στιγμές.

Παλαιότερα άρθρα: