Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*
pappas konstantinos zodia
Φροντίστε την υγεία σας, την οποία μπορεί να έχετε παραμελήσει. Έχετε έμπνευση και διορατικότητα, και μπορείτε να δείτε τα πράγματα, στις σωστές τους διαστάσεις. Κινηθείτε πρακτικά, για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε καινούριες ιδέες και θα διακριθεί, η δουλειά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και βελτιώνοντας τα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε. Όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση ή θέματα εγγράφων, μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην φοβηθείτε να ζητήσετε συμβουλές, από πρόσωπα με εμπειρία. Μπορεί να σας δοθεί η λύση, σε κάτι που σας δυσκολεύει. Βάλτε ένα πρόγραμμα σε γραφειοκρατικά θέματα. Όσοι από εσάς όμως, θέλετε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ή κληρονομικά ζητήματα, δεν είναι ευνοϊκή μέρα για την επίλυσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να ασχοληθείτε, με επαγγελματικά σας σχεδία. Εάν θέλετε να επενδύσετε χρήματα ή να ενισχύσετε τον τομέα των οικονομικών σας, είναι μια καλή μέρα. Όσοι έχετε θέματα εδώ και καιρό με οικονομικά ζητήματα, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα βρείτε την λύση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με έγγραφα ή δημόσιες υπηρεσίες. Στην επικοινωνία σας σήμερα, πιθανόν να υπάρξουν σημεία που μπορεί να χρειαστεί να είστε πιο αναλυτικοί, απέναντι στους άλλους. Το ίδιο ισχύει, για όσους ασχολείστε με θέματα εκπαίδευσης ή με το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Είναι στο χέρι σας να λυθούν, θέματα σχέσεων. Μια δυσαρμονία στην επικοινωνία, μπορεί να σας αποτρέψει να δείτε θετικά, ορισμένες καταστάσεις. Στην καριέρα σας, ακόμα και αν υπάρξουν καθυστερήσεις, γνωρίζετε καλά τον τρόπο, που πρέπει να λειτουργήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να θυμηθείτε, ότι πέρα από τα επαγγελματικά σας που σας απασχολούν, πρέπει να φροντίσετε και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα και να περάσετε καλές στιγμές, με όσους αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Ακούγοντας το ένστικτό σας, θα οδηγηθείτε σε θετικά αποτέλεσμα. Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα, για να υπολογίσετε και να σχεδιάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ταξίδια, που θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις, σε ότι αφορά τον οικονομικό σας τομέα και κυρίως, για θέματα που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες ή εκκρεμότητες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι τα έξοδα. Αποφύγετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, καθώς αυτό θα σας φέρει άγχος αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δομώντας καλύτερα τις προτεραιότητες που έχετε ήδη καθορίσει, είναι ο μόνος τρόπος που θα σας οδηγήσει, στην επιτυχία. Μην βιάζεστε, αφού γνωρίζετε ότι θα πρέπει να έχετε υπομονή και επίμονη. Επιστήστε περισσότερο την προσοχή σας, σε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, ευνοεί την ανανέωση της σχέσης σας. Ελάτε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και αποφύγετε την απομόνωση, λόγω προβλημάτων που σας απασχολούν. Τα σχέδια που κάνετε τόσο καιρό για τα οικονομικά σας, ήρθε η ώρα να προχωρήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βελτιώσετε θέματα στα ερωτικά σας, αρκεί να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη ηρεμία. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να επαναξιολογήσετε σήμερα, τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καλή επικοινωνία στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να βελτιώσει καταστάσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Μην καταπιαστείτε σήμερα, με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, που μπορούν να σας κουράσουν και να σας στερήσουν, πολύτιμο χρόνο.

Παλαιότερα άρθρα: