Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

Ταύροι, η μέρα θα σας ευνοήσει στις απαντήσεις που περιμένετε, από την μέχρι τώρα επαγγελματική σας δράση. Λέοντες, η ερωτική σας ζωή, θα βελτιωθεί και θα θέσετε νέους στόχους, που θα έχουν μία κοινή πορεία με τον σύντροφό σας. Σκορπιοί, φροντίστε να μειώσετε την υπερευαισθησία σας, απέναντι σε σημαντικά ζητήματα και μείνετε επιφυλακτικοί, σε τρίτες γνώμες που έχουν αρνητική επιρροή στις σκέψεις σας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας, χωρίς να νιώθετε ενοχές και τύψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να βρεθείτε με άτομα που έχουν κοινή κατάρτιση με εσάς, θα βοηθήσει στην άνοδο της καριέρας σας. Η ανταλλαγή απόψεων, θα βοηθήσει να δείτε με περισσότερη σταθερότητα, καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει αρνητικές επιπτώσεις, μέχρι σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να αναλάβετε υποθέσεις που απαιτούν ένα δραστήριο και στιβαρό χειρισμό, καθώς η σοφία και η λογική σας, εντείνεται μέσα από εμπειρίες του παρελθόντος. Οι συνεργασίες που πρόκειται να κάνετε, βρίσκονται σε ευνοϊκή περίοδο και αυτό, θα ανακουφίσει τις ανησυχίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οργάνωση κάποιας εκδήλωσης ή συνάντησης, είναι αυτό που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον και θα θελήσετε να βρεθείτε, με πολύ κόσμο. Θα νιώσετε ότι μπορείτε να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και αυτό, θα σας φτιάξει την διάθεση. Ακολουθήστε μία πορεία, χωρίς να έχετε αμφιβολίες για τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, σας έχουν οδηγήσει σε μία διαφορετική οπτική. Θα προσπαθήσετε να τις επεξεργαστείτε με έναν τρόπο, που θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας. Θα κατασταλάξετε σε συμπεράσματα, που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα μπορέσετε να αποδείξετε στους συνεργάτες σας, την δυναμική που διαθέτετε σε κάθε δύσκολη κατάσταση. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα, ίσως δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα και αυτό, είναι το κίνητρο για να συνεχίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε μια καινούργια αρχή, στην ζωή σας. Θυμηθείτε ότι οι σκέψεις σας και οι ενέργειές σας, θα καθορίσουν την μελλοντική σας πορεία, γι’ αυτό κινηθείτε με σταθερά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, απομακρυνθείτε από γεγονότα που μπορεί να σας φέρουν, κάποιον εκνευρισμό. Ίσως, ο διαλογισμός ή η γιόγκα είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν να φέρετε σε μία ισορροπία τα συναισθήματά σας. Το πλαίσιο των εργασιών που έχετε αναλάβει, σας έχει κουράσει και έχει επηρεάσει την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σημαντικά ζητήματα, δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και αυτό, στέκεται εμπόδιο στις προσδοκίες σας. Σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα για κάποια πράγματα, αυτό θα βοηθήσει να ακολουθήσετε μία πορεία που για σας, θα είναι ευνοϊκή. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, ίσως χρειαστούν λίγο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το επαναστατικό πνεύμα, είναι αυτό που σας κυριεύει και μπορείτε να κάνετε ενέργειες, που δεν είναι συμβατές με όσα πρέπει να ακολουθήσετε. Η φαντασία σας, είναι το όπλο σας σήμερα και νιώθετε έτοιμοι, να ταξιδέψετε σε έναν διαφορετικό κόσμο, που θα σας γεμίσει συναισθήματα αισιοδοξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα, κρατάει τις αποφάσεις σας σε ένα καλό επίπεδο και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε κατάλληλα. Μπορεί να παρουσιαστεί μία ψυχρότητα στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι θα είναι περαστική. Παρόλα αυτά, μην επιμείνετε, σε αναλυτικές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνειδητοποιήστε τα λάθη που έχετε κάνει μέχρι σήμερα και βαδίστε ελευθέρα, για την κατάκτηση του στόχου σας. Η αναδρομή στο παρελθόν, θα βοηθήσει να εξισορροπήσετε τις σκέψεις σας και να κινηθείτε με περισσότερη σοφία. Ίσως, πρέπει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που έχετε αφήσει πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Αντί να κινήστε επιπόλαια και παρορμητικά, απέναντι σε αρνητικά γεγονότα, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε θέματα, που έχουν την δύναμη να σας καταβάλλουν. Η διπλωματική στάση που θα ακολουθήσετε, είναι το κλειδί, ώστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Παλαιότερα άρθρα: