Τα ζώδια της Τετάρτης 11ης Ιουλίου

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Καρκίνοι, σήμερα, εξετάστε καλύτερα επαγγελματικά σας ζητήματα και οργανώστε καλύτερα τη μέρα σας. Τοξότες, προσέξτε την ψυχολογία σας, ισορροπήστε πρώτα, πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις, στα επαγγελματικά, αλλά και στα συναισθηματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε σε συνεργασίες, προάγοντας τα νέα σας σχέδια και τις καινοτόμες ιδέες που έχετε και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Στην σχέση με τον σύντροφό σας, θα υπάρξει μία διστακτικότητα από μέρους σας και θα περιορίσετε την έκφραση των συναισθημάτων σας. Ασχοληθείτε, με πιο ανάλαφρα θέματα και προσπεράστε οτιδήποτε σας είναι δύσκολο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως συμβούν σήμερα, κάποια γεγονότα τα οποία θα σας υποδείξουν, θέματα που έχετε προσπεράσει στον χώρο εργασίας σας. Αφυπνιστείτε και κρίνετε, ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος, ώστε να προσπεράσετε ότι σας είναι δυσχερές. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, σήμερα, θα σας ωθήσει σε αναδρομές του παρελθόντος και θα σας κάνει ιδιαίτερα σκεπτικούς για το μέλλον σας. Θα θελήσετε να απομακρυνθείτε από ευθύνες και υποχρεώσεις, και να εστιάσετε την προσοχή σας, στην προσωπική σας ανέλιξη. Επιτρέψτε, σε άτομα απολύτου εμπιστοσύνης, να σας δώσουν τις συμβουλές που χρειάζεστε, για θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ευνοείτε η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και η οργάνωσή τους. Διατηρείστε, την κριτική σας άποψη και στηριχθείτε στις ικανότητές σας, για τα συμπεράσματα που πρέπει να βγάλετε. Η επικοινωνία, με άτομα του παρελθόντος, μπορεί να σας ανεβάσει την διάθεση και θα σας ωθήσει σε μία νοσταλγία.

ΛΕΩΝ

Η στάση σας, σήμερα, στον χώρο εργασίας σας, θα πρέπει να είναι αρκετά προσεχτική, διότι γνωρίζετε ότι υπάρχει κριτική, από υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Οι ικανότητες σας και η οξύτητα της σκέψης σας, θα αναδείξουν την πραγματική σας αξία. Μία συνάντηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να υπάρξει σήμερα και θα σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας, σήμερα, είναι περιπετειώδης και οι σκέψεις σας, θα είναι βασισμένες στην υλοποίησή των επιθυμιών σας. Οι κινήσεις που θα κάνετε, θα σας προσφέρουν μία χαλαρή ψυχολογία, αναδεικνύοντας τον τρόπο σκέψης σας. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε, χωρίς να εστιάζετε σε λεπτομερείς αναλύσεις, διότι μπορεί να επιφέρουν εντάσεις μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι εντάσεις της ημέρας, θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά και μπορεί να σας στρέψουν σε αρνητικές σκέψεις. Διατηρείστε, την ψυχραιμία σας και απασχολήστε το μυαλό σας, με πιο εποικοδομητικά πράγματα. Μην επιτρέπετε, σε τρίτους να διαβάλλουν την άποψή σας και τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η μέρα σας, θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα εφόσον σας διακατέχει έντονα η τάση για πρωτοποριακά και ασυνήθιστα θέματα. Δείξτε, στον επαγγελματικό σας κύκλο, την ικανότητά σας να ανταπεξέρχεστε με ευκολία σε καινοτόμα πράγματα. Η αντισυμβατική διάθεση, θα παρουσιαστεί και στον προσωπικό σας τομέα, και θα αλλάξει τα δεδομένα, στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά θέματα, οδηγώντας σας, σε αποφάσεις που μπορεί να είναι βιαστικές. Αφήστε τις αναλυτικές συζητήσεις, για άλλη μέρα. Σήμερα, εστιάστε στον εαυτό σας και αφουγκραστείτε τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυξημένη αυτοπεποίθησή σας και η ηγετική σας συμπεριφορά, είναι τα όπλα σας για να αξιοποιήσετε κατάλληλα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και να έχετε θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε, την θετική σας σκέψη και ταυτόχρονα, επανεξετάστε όλα τα δεδομένα σας για να φτάσετε άμεσα στον στόχο σας. Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε μία πρόσκληση από άτομα του παρελθόντος και η μέρα σας, να γεμίσει ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πιέσεις που θα δεχθείτε, από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, θα επηρεάσουν αρκετά την διάθεσή σας. Φανείτε, πιο ρεαλιστές και ενισχύστε τις δυνατότητές σας, βάζοντας φρένο σε περιττές ενασχολήσεις. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας, να γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί, απέναντι στον σύντροφό σας, διότι η συμπεριφορά αυτή, θα ανατρέψει τα σχέδια που έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα εκφράσετε έντονα μία τάση να ξοδέψετε περισσότερα, λόγω της ψυχολογίας σας, φροντίστε τα οικονομικά σας, ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε, να αποφύγετε υπέρμετρες κινήσεις και να δώσετε στον εαυτό σας, ότι του αξίζει. Βρεθείτε, με φιλικά πρόσωπα και αξιοποιήσετε τον χρόνο σας ευχάριστα.

Παλαιότερα άρθρα: