Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia
ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε περισσότερο τις προσωπικές σας σχέσεις, σήμερα, καθώς κάποιες δυσκολίες μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Ισορροπήστε τα πράγματα μέσω της ήρεμης επικοινωνίας, με άτομα που αγαπάτε. Απολαύστε ένα αρμονικό περιβάλλον και φροντίστε οι ενέργειές σας, να συμβαδίζουν με τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία σας για καλές προσωπικές σχέσεις είναι έντονη και μπορείτε να τις ενισχύσετε, αλλά και να τις ανανεώσετε. Η εμπιστοσύνη σε άτομα που σας έχουν στηρίξει, είναι σημαντική. Κοντινά σας πρόσωπα, μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά αυτή την περίοδο, σε όσα σας απασχολούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα, σχετικά με την κατεύθυνση που έχετε πάρει έως τώρα γενικότερα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα, δώστε νέα κίνητρα στον εαυτό σας, αλλά και στους γύρω σας. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι δεν έχουν εκτιμηθεί όσα έχετε προσφέρει, θα χρειαστεί να είστε αντικειμενικοί με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήστε θέματα καριέρας, με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και συνεργάτες που μπορείτε να στηριχτείτε. Στις προσωπικές σας σχέσεις και ειδικά με κοντινά σας πρόσωπα, εστιάστε σε θέματα που υπάρχουν και προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Ακολουθήστε την διαίσθησή σας και μην το βάλετε κάτω λόγω του άγχους. Είναι μία μέρα που θα πρέπει να προσπαθήσετε να κινηθείτε πιο προσεκτικά, χωρίς βιασύνη σε όλες τις δραστηριότητές σας. Το άγχος, σήμερα, μπορεί να επηρεάσει και την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη. Είναι μία μέρα που οι προσωπικές σας σχέσεις, μπορούν να ενδυναμωθούν και να ανανεωθούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί από μέρους σας να προσπαθήσετε να πλησιάσετε τα άτομα που αγαπάτε και να ασχοληθείτε και με δικά τους θέματα που είναι σημαντικά. Μην πιέζετε όμως, υπερβολικά τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία καλή μέρα, που μπορείτε να εστιάσετε σε κάποια θέματα τα οποία υπάρχουν με άτομα που αγαπάτε. Πάρτε το χρόνο σας, αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Αν χρειάζεται να κάνετε συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου, καλό είναι σήμερα να τις αποφύγετε, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, σκεφτείτε καλά την κάθε σας κίνηση, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας. Εστιάστε καλύτερα στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να εξομαλύνετε κάποιες καταστάσεις και να κατανοήστε καλύτερα τους άλλους. Είναι στο χέρι σας, να λύσετε παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην προσωπική σας ζωή, να είστε προσεκτικοί, χρησιμοποιήστε την λογική σας και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να μπουν ανάμεσα σε εσάς και σε άτομα που αγαπάτε. Επανεξετάστε καλά, θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Κάποια σχέση σας, μπορεί να είναι υπό δοκιμασία και κάποιες αλλαγές, σίγουρα θα χρειαστεί να γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αν θέλετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μην επιμείνετε, αν καταλάβετε ότι οι άλλοι έχουν άλλη άποψη από σας. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Κάντε κάποια αγαπημένη σας δραστηριότητα, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό της ημέρας, ώστε να απαλλαγείτε από το περιττό άγχος και να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με θέματα που σας απασχολούν και προσπαθήσετε να κινηθείτε με ευελιξία στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα. Διοχετεύστε τις ιδέες σας, χρησιμοποιώντας συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να είστε πιο αποδοτικοί στα επαγγελματικά σας και να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Φροντίστε όμως, να μην αμελείτε και την προσωπική σας ζωή, που είναι σημαντική. Περάστε χρόνο μαζί με κοντινά σας πρόσωπα και κάντε ευχάριστες δραστηριότητες, δείχνοντας την αγάπη και την φροντίδα σας.

Παλαιότερα άρθρα: