Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2018

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

pappas konstantinos zodia

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και το τετράγωνο με το Δία σας κάνει να επιθυμείτε να πετύχετε περισσότερα, όμως σίγουρα πρέπει να προχωρήσετε με αρκετή προσοχή. Τα ευαίσθητα συναισθήματά σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις, όμως μπορείτε να προχωρήσετε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως.

Κριός

Γνωρίζετε ο πλέον καλά ποιες είναι οι πραγματικές σας επιθυμίες και ποια είναι αυτά τα οποία θέλετε πραγματικά να αλλάξετε ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις και αυτό σας βοηθάει, ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα σε σχέσεις. Πρέπει όμως σήμερα να φροντίσετε αρκετά την επικοινωνία σας και να ελέγξετε τα συναισθήματα απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά σας είναι σημαντικό να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα και να εστιάσετε στην καλή συνεργασία σας με τους άλλους.

Ταύρος

Στα επαγγελματικά σας κατανοήστε τις ικανότητές σας και δραστηριοποιηθείτε για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όμως πάρτε αποφάσεις μετά από καλή σκέψη. Στα συναισθηματικά σας ενισχύστε τις σχέσεις σας, να είστε υπομονετικοί απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα, η καλή επικοινωνία θα βελτιώσει πολλά, το σημαντικό είναι να συμβιβαστείτε όπου είναι αναγκαίο και να μοιραστείτε όσα νιώθετε σε άτομα που εμπιστεύεστε.

Δίδυμοι

Ακόμα και αν τα επαγγελματικά σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, μπορείτε να βρείτε αρκετές λύσεις σήμερα αλλά και να προωθήσετε σωστά τα σχέδιά σας. Προσέξτε όμως τα έξοδα και τη διαχείριση θεμάτων στον οικονομικό σας τομέα. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να μιλήσετε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα, βελτιώσετε τις σχέσεις σας και εστιάστε περισσότερο σε όσα χρήζουν αλλαγής.

Καρκίνος

Χρησιμοποιήστε σήμερα σωστά την ενέργειά σας, ώστε να προχωρήσετε επαγγελματικά σας θέματα και να ξεπεράσετε δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζετε, ώστε να εφαρμόσετε νέα σας σχέδια αλλά και να έχετε θετικά αποτελέσματα. Στα συναισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, επιδιώξτε να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ιδιαίτερα αν κάποια πράγματα σας είχαν απομακρύνει πρωτύτερα.

Λέων

Σήμερα έχετε ανάγκη από ασφάλεια γιατί η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά ευαίσθητη, γι’ αυτό αποφύγετε αποφάσεις και εστιάστε περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις, κοντινά σας πρόσωπα μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεράσετε θέματα που αντιμετωπίζετε αρκεί να μιλήσετε περισσότερο για όσα σας απασχολούν. Εξισορροπήσετε θέματα μέσα σε σχέσεις δείχνοντας περισσότερη προθυμία αλλά και επανεκτιμήσετε καταστάσεις σαν αν αυτό χρειάζεται.

Παρθένος

Εξετάστε σήμερα καλύτερα θέματα που θέλετε να προχωρήσετε, ιδιαίτερα αν αφορούν νέα ξεκινήματα αλλά και εκκρεμείς υποθέσεις, μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα διαφορετικά ώστε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις στο επόμενο διάστημα. Επιδιώξτε σήμερα να βρεθείτε με άτομα τα οποία σας κατανοούν, μπορείτε να βρείτε την υποστήριξη που έχετε ανάγκη ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ισορροπία και να είστε αντικειμενικοί απέναντι σε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν.

Ζυγός

Προσέξτε γιατί η διάθεσή σας επηρεάζει ζητήματα που σας απασχολούν και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας αρκετά απαιτούν την προσοχή σας. Προσπαθήστε να εκτιμήσετε σωστά καταστάσεις, αρκετά πράγματα χρειάζονται καλή διαχείριση αλλά και αποφασιστικότητα από μέρους σας. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις η διάθεσή σας επιδρά καταλυτικά πάνω στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να δείξετε θετική διάθεση για να βελτιώσετε καταστάσεις αλλά και να αποφύγετε εντάσεις σήμερα δείχνοντας μεγαλύτερη διαλλακτικότητα.

Σκορπιός

Σήμερα είστε σε θέση ώστε να επανεξετάσετε θέματα που χρειάζεται που χρειάζονται αποφασιστικότητα αλλά και που είναι απαιτητικά, έχετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση αλλά και το μαγνητισμό να πετύχετε περισσότερα όμως αποφύγετε τη βιασύνη. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις είναι η κατάλληλη μέρα να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε αλλά και φίλους, όμως το σημαντικό είναι να προσέξετε τη διάθεσή σας και την επικοινωνία σας ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Τοξότης

Σήμερα προσέξτε το άγχος αλλά και τη διάθεσή σας ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις, προσεγγίστε κάθε θέμα με θετική διάθεση και εκφράστε περισσότερο όσα νιώθετε σε κοντινά σας πρόσωπα, που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε εντάσεις. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε την ανασφάλεια και γενικότερα σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν, όμως μη βιαστείτε σε όσα θέλετε να κάνετε.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις μιλώντας περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και παρατηρώντας γενικότερα καλύτερα θέματα που αντιμετωπίζετε, μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας αλλά και τις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να σκεφτείτε νέα σας σχέδια αλλά και να επιδιώξετε να πετύχετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα μέσω νέων επαφών.

Υδροχόος

Κάποια θέματα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις μπορεί σήμερα να σας δυσκολέψουν, παρατηρήστε περισσότερο τα σχέδιά σας αλλά και νέες ιδέες που έχετε. Προσπαθήστε να κινηθείτε καλύτερα μέσα σε συνεργασίες. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει αλλά και μία θετική στάση να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στα συναισθηματικά σας, προσέξτε την επικοινωνία σας και αποφύγετε να απομονωθείτε, προτιμήστε να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα των σχέσεών σας.

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε σίγουρα να χειριστείτε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά και να είστε πιο ενεργητικοί για να πετύχετε στόχους. Στα συναισθηματικά σας σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε περισσότερο τον τρόπο να αλλάξετε καταστάσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν αλλά και να χαρείτε τη μέρα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

8 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2018”

  1. 298186 778779Be the precise blog in the event you have wants to learn about this subject. You comprehend considerably its practically onerous to argue to you (not that I personally would needHaHa). You undoubtedly put a new spin for a subject thats been discussing for some time. Nice stuff, basically good! 226818

  2. 151520 304811Maintain up the amazing piece of function, I read couple of posts on this internet web site and I feel that your weblog is really fascinating and holds bands of amazing details. 597880

Σχολιάστε