Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

 pappas-konstantinos-zodia

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και θα πρέπει πλέον να επικεντρωθείτε σε όσα πραγματικά θέλετε μέσα σε σχέσεις, η Σελήνη στον Σκορπιό έτσι κι αλλιώς σας βοηθάει να εμβαθύνετε σας συναισθήματα σας.

Κριός

Σήμερα το ενεργό σας μυαλό μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα θέματα που σας απασχολούν στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα νέα σχέδια αλλά και να ελέγξετε επαγγελματικές συμφωνίες ή νέες συνεργασίες σας. Στα συναισθηματικά σας επικοινωνήστε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε, όμως κρατήστε επιφυλάξεις σε όσα έχουν τρίτοι να σας πουν για σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας.

Ταύρος

Η διάθεσή σας σήμερα βελτιώνεται και αυτό θα βοηθήσει αρκετά όσα σας έχουν δυσκολέψει τελευταία να προχωρήσουν καλύτερα, ιδιαίτερα όσον αφορά το επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά και συνεργασίες, όμως ακόμα θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά σε νέα σας σχέδια αλλά και στα οικονομικά σας. Φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας με την Αφροδίτη να έχει περάσει πλέον στο ζώδιο του Κριού που θα σας κάνει αξιολογήσετε ξανά θέματα που αφορούν σχέσεις αλλά και επιθυμίες.

Δίδυμοι

Κινηθείτε σήμερα με μεγαλύτερη ηρεμία, αποφύγετε συζητήσεις ή συναντήσεις οι οποίες χρειάζονται καλή διαχείριση, ιδιαίτερα αν αφορούν και τα επαγγελματικά σας, αφήστε το για άλλη μέρα. Στις προσωπικές σας σχέσεις η Αφροδίτη στον Κριό αυξάνει επιθυμίες σας όμως προσπαθήστε να κρατήσετε την ισορροπία, ακόμα και αν όλα δεν είναι όπως τα θέλετε, προσπαθήστε να μιλήσετε ποιο ουσιαστικά για όσα θέλετε να αλλάξετε.

Καρκίνος

Είναι η κατάλληλη μέρα ώστε να εστιάσετε περισσότερο σε εκκρεμότητες που έχετε, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα. Προχωρήστε και βάλτε σε τάξη όσα σας έχουν αγχώσει το τελευταίο διάστημα και όσα θέλετε να αλλάξετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις η θετική σας διάθεση μπορεί να αλλάξει πολλά, εκφράστε τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας και απολαύστε περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάτε.

Λέων

Η διάθεση αλλαγής σας κυριεύει σήμερα, γι’ αυτό και θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε όσα νιώθετε αλλά μην βιαστείτε να κάνετε ενέργειες, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία που θα χρειαστεί να κινηθείτε με αρκετή σταθερότητα. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα η διάθεσή σας σίγουρα μπορεί να βελτιώσει καταστάσεις, δείξτε θετική διάθεση αλλά και φροντίδα σε όσους αγαπάτε, αρκετά πράγματα μπορεί να σας προβληματίζουν σε σχέσεις και έχει έρθει η στιγμή να τα ξεκαθαρίσετε.

Παρθένος

Σίγουρα μία σταθερή στάση στον τομέα των επαγγελματικών σας θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα αλλά και θα αναγνωριστούν όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα, χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις και να κινηθείτε πιο ουσιαστικά για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. Βάλτε μία τάξη σε νέα σας σχέδια, όπως και στα οικονομικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσέξτε αρκετά τη ψυχολογία σας που μπορεί να μη βοηθάει σήμερα στη βελτίωση των σχέσεών σας, δείξτε θετική διάθεση και αποφύγετε συζητήσεις.

Ζυγός

Τα συναισθήματά σας είναι πολύ πιο ξεκάθαρα σήμερα και μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερα για τις σχέσεις σας αλλά και την επαφή σας με τους άλλους, σίγουρα μία ειλικρινής διάθεση σήμερα θα αποδώσει θετικά αποτελέσματα στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε περισσότερα αλλά και να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, γι’ αυτό προσέξτε αρκετά τα συναισθήματά σας αλλά και τις αντιδράσεις σας προς τους άλλους. Στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Στα επαγγελματικά σας κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και ελέγξετε όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα, συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και αφήστε δύσκολα ζητήματα για κάποια άλλη μέρα.

Τοξότης

Στις προσωπικές σας σχέσεις το σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν όπως και παρεξηγήσεις, τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι ευμετάβλητα λόγω της Σελήνης στον Σκορπιό, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερες λύσεις σε δύσκολα ζητήματα που υπάρχουν, μπορείτε να προγραμματίσετε συναντήσεις αλλά και να προγραμματίσετε καλύτερα όσα θέλετε να προχωρήσετε.

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά σας σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα πρέπει να τις διαχειριστείτε σωστά, ιδιαίτερα αν αφορά νέες επαφές που θέλετε να κάνετε. Νέες ιδέες αυτό το διάστημα μπορεί να είναι πολύ θετικές για την εξέλιξη της καριέρας σας. Στα συναισθηματικά σας σήμερα οι σχέσεις σας μπορούν να εναρμονιστούν και να βελτιώσετε θέματα που υπάρχουν, μιλήστε ξεκάθαρα για όσα επιθυμείτε ώστε να λύσετε παρεξηγήσεις αλλά και να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους.

Υδροχόος

Όλα μπορούν σήμερα να είναι καλύτερα με θετική διάθεση, η ευαισθησία σας απέναντι στους άλλους βοηθάει τις σχέσεις σας και να ξεπεραστούν θέματα που μπορεί να έχουν υπάρξει στο παρελθόν, ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Το ομαδικό πνεύμα στα επαγγελματικά σας σίγουρα μπορεί σήμερα να σας βοηθήσει να προχωρήσετε αρκετά πράγματα και να βοηθηθείτε σε νέα σας σχέδια.

Ιχθύες

Σήμερα βελτιώστε την ψυχολογία σας διότι μπορεί να επηρεάσει αρκετά πράγματα, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις προσπαθήστε να συζητήσετε περισσότερο αλλά και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Μπορείτε να διακρίνετε περισσότερα πράγματα και να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στους άλλους. Στα επαγγελματικά σας αφήστε πίσω όσα δεν έχουν αποδώσει και προσπαθήστε να εστιάσετε σε νέα σας σχέδια με περισσότερη αισιοδοξία.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: