Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020

zodia
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη, θα τονίσει τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας, όμως ταυτόχρονα θα βοηθήσει να επιλύσετε κάποια θέματα, τα οποία βλέπατε πιο επιφανειακά, μέχρι τώρα. Οι ουσιαστικές λύσεις που μπορείτε να βρείτε, θα σας απελευθερώσουν από αρνητικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη, περνάει στον Αιγόκερω και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την ασφάλεια που επιδιώκετε να έχετε το διάστημα αυτό, στον οικονομικό σας τομέα. Η στρατηγική που μπορείτε να εφαρμόσετε για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας, θα σας οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, λειτουργήστε περισσότερο με το ένστικτο σας και εξετάστε καταστάσεις που σας προβληματίζουν, ιδιαίτερα στον προσωπικό σας τομέα. Η επικοινωνιακή σας φύση, θα σας βοηθήσει πολύ, να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να απελευθερωθείτε από ανασφάλειες και διλλήματα, που νιώθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να εξισορροπήσετε την συναισθηματική σας φύση, έχετε την ικανότητα να βρίσκεστε σε εγρήγορση και να κατανοήσετε περισσότερο, όσα πρέπει να κάνετε για τα επαγγελματικά σας και τις συνεργασίες σας. Τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας αποκαλύπτονται και σας οδηγούν στην επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε σήμερα, με οικονομικά ζητήματα, όμως αποφύγετε το άγχος. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες, μπορείτε να σκεφτείτε πιο ουσιαστικά τον τρόπο να τις χειριστείτε. Προχωρήστε σε αποφάσεις, μετά από αρκετή σκέψη και αποφύγετε να ζητήσετε συμβουλές, από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ότι πρέπει να έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας και αυτό, μπορεί να εντείνει ανασφάλειες, πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Έχετε τον τρόπο να εργάζεστε ουσιαστικά, για να φτάσετε στην κορυφή και να πετύχουν τα σχέδιά σας. Από την άλλη όμως, θα πρέπει να

προσέξετε πολύ, ώστε το άγχος να μην οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα, στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Το αδύνατο σας σημείο, είναι η αναποφασιστικότητα και πολλές φορές η βιασύνη, που συνδέεται με την τάση σας να μπαίνετε στη θέση των άλλων. Εστιάστε σήμερα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, περισσότερο στην αυτοεξέλιξή σας και αποφύγετε αγχώδεις καταστάσεις, που σας οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό σας, είναι ότι έχετε την δυνατότητα να φτάνετε εκεί που οι άλλοι μπορεί να διστάζουν να φτάσουν ή έστω να προσπαθήσουν. Αυτό σας δίνει μία εξαιρετικά δυνατή προσωπικότητα και σας βοηθάει να μην εγκαταλείψετε το στόχο σας, όσο δύσκολος και αν είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, τονίζει τα οικονομικά σας, όπως και ζητήματα οικογενειακά. Ξέρετε ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα αρκετών πραγμάτων και εσείς, είστε πρόθυμοι να δουλέψετε για την επιτυχία. Είστε πάντα έτοιμοι να προσπαθήσετε περισσότερο και σήμερα, μπορείτε με το σωστό προγραμματισμό, να βάλετε σε πρόγραμμα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που σας απασχολούν έρχονται στην επιφάνεια με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας. Φροντίστε την επικοινωνία σας και αποφύγετε τις εντάσεις, με κοντινά σας πρόσωπα, που μπορεί να υπάρξουν, κυρίως λόγω άγχους. Στα επαγγελματικά και στην καριέρα σας, μην αντιστέκεστε σε όσα ξέρετε ότι πρέπει να αλλάξετε, ώστε να έρθουν όσα επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, θα σας ωθήσει ώστε να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις τις οποίες σας απασχολούν, εδώ και καιρό. Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα και να οργανώσετε τον τρόπο να τις αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε έξοδα, όσο περισσότερο μπορείτε και φροντίστε να περάσετε αρκετό χρόνο με άτομα που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα, τονίζει τα επαγγελματικά σας και σας βοηθάει να χτίσετε καλύτερες βάσεις, αλλά και να δείτε πιο σοβαρά ζητήματα, τα οποία σας απασχολούν. Μπορείτε σήμερα να εξετάσετε καλύτερα τα σχέδια που έχετε και να κινηθείτε πιο δυναμικά.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε