Τα ζώδια της Τετάρτης 12ης Ιουνίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις προκαταλήψεις και τις εμμονές που έχετε υιοθετήσει από το παρελθόν, διότι έρχονται ως εμπόδιο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα στοιχεία αυτά, μπορεί να ενεργήσουν αντίθετα από τα σχέδιά σας. Ζυγοί, το εφαλτήριο για μια νέα ζωή θα είναι η τάξη που θα βάλετε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, που έχετε επωμιστεί το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα σας δώσει την ασφάλεια που επιθυμείτε και θα σας χαρίσει, περισσότερη γαλήνη. Ιχθύες, η επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι ξεχωριστό, σας δίνει την ώθηση να δημιουργήσετε νέες ιδέες, αυτό θα σας κάνει να διαφοροποιηθείτε από το σύνολο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να απομονωθείτε. Η ηρεμία και η σταθερότητα, θα είναι το εφαλτήριο για τις μελλοντικές σας αποφάσεις. Αφιερώστε την ημέρα σε σας και τα πράγματα, θα πάρουν καλύτερη τροπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας σήμερα, ανακτάται και νιώθετε υπερήφανοι για τις αποφάσεις σας. Οι ευκαιρίες που έχουν εμφανιστεί στον επαγγελματικό σας τομέα, έχουν την δύναμη να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε νέα σας σχέδια. Η διάθεσή σας, δείχνει φιλική και αισιόδοξη και αυτό βοηθάει, τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προσπάθειές σας για να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες και αρνητικές συνήθειες, σας δίνουν το έναυσμα για να προχωρήσετε σε νέα πράγματα. Μην επιτρέψετε σε αρνητικά συναισθήματα, να σας ωθήσουν σε μία οξύθυμη συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες αρνητικές εμπειρίες μπορούν να παρουσιαστούν στην διάρκεια της ημέρας και να σας επηρεάσουν, αποφύγετε λοιπόν να λάβετε αποφάσεις που είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Τα ραντεβού που έχετε προγραμματίσει, πρέπει να έχουν οργάνωση και υπευθυνότητα.

ΛΕΩΝ

Ακούγοντας τα προβλήματα των άλλων γύρω σας, θα μπορέσετε να δείτε μία διαφορετική οπτική στα πράγματα που σας απασχολούν. Μπορεί να υπάρξουν χρήματα που να έρθουν απρόσμενα και θα αλλάξει ξαφνικά, η διάθεσή σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε όμως, τις συζητήσεις που θέλετε να κάνετε με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενέργειά σας, λειτουργεί αρμονικά σήμερα σε όσα θέλετε να κάνετε και αυτό δημιουργεί ένα θετικό κλίμα. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, είναι σχετικά καλύτερα από τις άλλες φορές και αυτό δίνει μία ανάσα, στις περεταίρω κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στην ζωή σας, σας έχουν επηρεάσει, έτσι καλύτερα να μείνετε μόνοι ή να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε σε κάποιο μέρος που σας χαλαρώνει, θα βοηθήσει αρκετά την ψυχολογία σας. Οι αλλαγές αυτές, έχουν καταρρίψει πράγματα που εσείς μέχρι σήμερα, τα θεωρούσατε ως δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, σε χώρους που σας εμπνέουν και αναπτύσσουν την δημιουργικότητά σας. Η επικοινωνία σας λοιπόν, θα βελτιώσει τις μεταξύ σας σχέσεις. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, απλά πράξτε πιο δυναμικά απέναντί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εναλλαγές που μπορούν να παρουσιαστούν στην διάθεσή σας, στέκονται εμπόδιο στα επόμενα βήματα που έχετε επιλέξει να κάνετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, να επηρεάσουν τα σχέδια και τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα σχέδια που έχετε για σήμερα, μπορούν να προχωρήσουν και εσείς θα δείτε με μία διαφορετική οπτική τις δυνατότητές σας. Αυτό θα σας βοηθήσει, να νιώσετε πιο αισιόδοξα και να σταθείτε απέναντι στις καταστάσεις, με υπερηφάνεια και σθένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, είναι καταλυτικά για τις αποφάσεις σας. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός, είναι στοιχεία που θα σας δώσουν μία καθαρή ματιά και θα λειτουργήσετε, με σοφία στις ενέργειές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα πάρουν την τελική τους μορφή με βάση τον τρόπο που θα τα χειριστείτε. Ξέρετε ότι έχετε πολλές δυνατότητες για να προβείτε σε δυναμικές ενέργειες, φτάνει να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: