Τα ζώδια της Tρίτης 17 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, στα επαγγελματικά σας, δείξτε τον δυναμισμό και τις ικανότητές σας, χωρίς να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Ζυγοί, οι προσπάθειες που έχετε κάνει, θα έχουν την αναγνώριση που εσείς επιθυμείτε. Αιγόκεροι, νέες συμφωνίες και συνεργασίες, θα γίνουν το βάθρο για να κατακτήσετε τον στόχο σας.

ΚΡΙΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση, θα σας ακολουθήσει σήμερα και θα νιώσετε ότι έχετε ανάγκη, να εκφράσετε τα αγνά σας συναισθήματα. Ίσως, βλέπετε τα πράγματα με έναν ονειρικό τρόπο και αυτό, δεν βοηθάει να είστε αντικειμενικοί σε ζητήματα που εξελίσσονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρωτοπορία, θα στηρίξει τα νέα σας ενδιαφέροντα και θα απαιτήσετε διαφορετικά πράγματα, από τους άλλους. Η μετάβαση αυτή, από την σταθερότητα στην δράση, είναι ικανή να σας μετουσιώσει, σε τολμηρούς και δυναμικούς χαρακτήρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ψυχρότητα μπορεί να εμφανιστεί στην ερωτική σας ζωή, καθώς θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, σε θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Δεν χρειάζεται να διεισδύσετε βαθιά και να κάνετε αναλύσεις, σε ζητήματα που σας έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες και διχασμούς. Αφήστε τα, για άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση σας, ίσως έχει περάσει από δυσκολίες στο παρελθόν. Η μέρα, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα αυτό που σας έχουν ενοχλήσει. Μιλήσετε με ειλικρίνεια, γι’ αυτά που θέλετε από την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε να την εκμεταλλευτούν τρίτα άτομα, την ευαισθησία σας και να την χρησιμοποιήσουν, προς όφελός τους. Να είστε δοτικοί σε άτομα που νιώθετε ότι αξίζουν. Ίσως, θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι και να προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για επαγγελματικά σας θέματα, να έχετε στο μυαλό σας ότι πρέπει να είστε ισορροπημένοι. Ελέγξετε την συναισθηματική σας αστάθεια. Οι απότομες αυτές μεταβολές, μπορούν να επηρεάσουν θέματα που είναι σημαντικά για σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα, έχετε το περιθώριο σήμερα να τις επεξεργαστείτε και να τις επιλύσετε. Μπορείτε λοιπόν, να μείνετε αποστασιοποιημένοι και να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική, ώστε να είστε σίγουροι για τον τρόπο που θέλετε να κινηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα ευαισθητοποιηθείτε απέναντι στα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων. Η πρόθεση σας να βοηθήσετε, είναι ένα κίνητρο που θα σας ωθήσει να κινηθείτε, με σταθερότητα και να βελτιώσετε θέματα που υπάρχουν στην επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ικανότητα που έχετε, να διακρίνετε την αλήθεια και να χρησιμοποιείτε ως οδηγό το ένστικτό σας, ανοίγει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν, σε θέματα σχέσεων και αυτό να σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να προχωρήσετε, νέα σχέδια, θα βοηθήσει να φέρετε την εξέλιξη που θέλετε, στην ζωή σας. Μείνετε επιφυλακτικοί απέναντι σε τρίτα άτομα, που επιθυμούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα νέα συμβόλαια και οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, θα ευνοηθούν σήμερα. Μην ξεχνάτε, ότι θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα δοθούν και δεν έχουν την υποδομή, για να στηριχτούν. Επικεντρωθείτε στα εχέγγυα που έχετε στα χέρια σας και ακολουθήστε, μία δυναμική πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η μέρα, μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, εξαιτίας αρκετών υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί. Η συμπεριφορά σας, θυμηθείτε ότι παίζει σημαντικό ρόλο, στην βελτίωση αρκετών καταστάσεων.

Παλαιότερα άρθρα: