Τα ζώδια της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση με τον σύντροφό σας, σας βοηθάει να προσπεράσετε κάθε αντιξοότητα, που έχει προκύψει μέχρι στιγμής. Μην επηρεαστείτε από ιδέες τρίτων, εμπιστευτείτε σε όσα γνωρίζετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ξεχνάτε, να παρατηρείτε τις συμπεριφορές των άλλων γύρων σας και να κρίνετε κατάλληλα. Η διάθεση να ευχαριστήσετε τους άλλους, μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπλέον έξοδα, φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα θελήσετε, να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, ώστε να συζητήσετε πράγματα που σας απασχολούν. Μην διστάσετε, να ακολουθήσετε το δρόμο που εσείς επιθυμείτε και το αποτέλεσμα, θα είναι θετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση, θα σας συνοδεύσει σήμερα και η ατμόσφαιρα, θα φορτιστεί με την θετική σας ενέργεια. Φροντίστε όμως, περισσότερο την διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να δείξετε στους αγαπημένους σας, ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα γι’ αυτούς, σκεφτείτε όμως νέες καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν. Μην χάνεστε μέσα στο συναίσθημα, ενδυναμώστε και την λογική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αισθήματά σας προς τον σύντροφό σας, είναι αληθινά και αυτό μετράει, μην αφήνετε λοιπόν μικρά εμπόδια να μπαίνουν ανάμεσά σας και να επηρεάζουν την σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην είστε βιαστικοί, σε σημαντικές υποθέσεις. Μια ειλικρινής σχέση, αναπτύσσεται με τον σύντροφό σας, λόγω των ξεκάθαρων συναισθημάτων, τα οποία είναι αμφίδρομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, θα φέρουν θετικά συναισθήματα και αυτό, θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Αυτό, θα ενδυναμώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρεθείτε με φίλους και περάστε ευχάριστα την ημέρα σας, χωρίς να επιτρέπετε να συμβούν απότομες συναισθηματικές μεταβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα σχέσεων που σας απασχολούν από το παρελθόν, θα πάρουν σήμερα μια νέα πορεία και θα ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αποδοχή που θα έχετε σήμερα από τους άλλους, θα ανοίξει νέους δρόμους στις σχέσεις σας. Μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα, τι πραγματικά θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας, εξετάστε καλύτερα νέα σχέδια, πριν προχωρήστε σε νέα ξεκινήματα. Μία συνάντηση, μπορεί να σας ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν και να πάρουν τα πράγματα γύρω σας, μία νέα τροπή.

Παλαιότερα άρθρα: