Τα ζώδια της Tρίτης 21 Ιανουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*
pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε την εσωτερική ανάγκη, να προχωρήσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Θέλετε να διεκδικήσετε περισσότερα και η Σελήνη, θα σας δώσει την δυναμική που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να αποφύγετε την αρνητική ψυχολογία που μπορεί να σας μεταφέρει η Σελήνη. Μπορεί να επηρεάσει αρκετά τις σχέσεις σας με τους άλλους και τις συναλλαγές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, φροντίστε η επικοινωνία σας, να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Μην ανοίξετε συζητήσεις, που ξέρετε καλά ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε σωστά. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσπαθήστε περισσότερο όσον αφορά οικογενειακά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό είναι να μην βιάζεστε και να προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες με περισσότερη θετικότητα, αλλά και πείσμα. Έχετε καλές ιδέες, αξιοποιείστε τις, ειδικά στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι κατάλληλη στιγμή, για να προχωρήσετε ζητήματα οικονομικής φύσεως. Φροντίστε να μην βιαστείτε, σε καμία σας απόφαση. Όμως σήμερα, μπορείτε να βρείτε την λύση, σε θέματα που αφορούν νομικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και με εκκρεμότητες που υπάρχουν. Μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να βελτιώσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και να βάλετε σε μία τάξη οικογενειακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με τα σχέδιά σας. Αν τα οργανώσετε σωστά, θα φτάσετε σίγουρα στην επιτυχία. Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στα επαγγελματικά σας, αν συνεχίσετε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Φροντίστε περισσότερο όμως, την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, το σημαντικό είναι να έχετε πίστη στον εαυτό σας και γενικότερα να μην το βάζετε κάτω. Κινηθείτε με προσοχή σε νέα σχέδια και κινήσεις που θέλετε να κάνετε, ειδικά αν αφορούν τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αποφύγετε την βιασύνη και προσπαθήστε περισσότερο για να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε πιο εύκολα, με θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και να ισορροπήσετε καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινηθείτε πιο ήρεμα. Σήμερα, είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν γραφειοκρατικές υποθέσεις, νομικά έγγραφα, αλλά και νέα σας σχέδια. Θα μπορέσετε να κινήσετε αυτές τις καταστάσεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ισορροπήσετε την ψυχολογία σας, πριν ξεκινήσετε κάτι σήμερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε έξοδα και αποφάσεις πάνω σε δάνεια και γενικότερα την χρηματοδότηση από τρίτους. Μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας, αλλά και τις συνεργασίες σας, θα αποδώσετε καλύτερα εκεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με τον τομέα των επαγγελματικών σας. Μπορεί να δεχθείτε νέες προτάσεις και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να ολοκληρώσετε θέματα τα οποία σας έχουν δυσκολέψει, εδώ και καιρό.

Παλαιότερα άρθρα: