Τα ζώδια της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με κάτι καινοτόμο και να απομακρυνθείτε από τα στερεότυπα, καθοδηγεί τις σκέψεις σας σε νέους ορίζοντες. Λέοντες, ανταποκριθείτε με συγκροτημένη σκέψη στα καθήκοντα σας και παρουσιάστε, τις πρωτοποριακές σας ιδέες. Σκορπιοί, μην αφήνετε την ευαισθησία και ταυτόχρονα, τον ενθουσιασμό σας να σταθούν εμπόδια, σε θέματα που πρέπει να δώσετε μία λύση.

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να ανακοινώσετε τα σχέδια σας και να υποστηρίξετε τις ιδέες σας. Μέσω αυτού, μπορείτε να εκφράσετε την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος, επιθυμείτε να διευρυνθεί και οι προσπάθειες σας, είναι οι κατάλληλες για να το καταφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να παρατηρήσετε κάθε λεπτομέρεια γύρω σας και να την επεξεργαστείτε με τρόπο, ώστε να είναι προς όφελος σας. Ίσως, υπάρξει κριτική από κάποια άτομα του εργασιακού σας χώρου, προς το πρόσωπο σας και αυτό, θα εντείνει την επιμονή σας, για να τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με σημαντικές υποθέσεις και να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, θα εκφράσει την διπλωματική σας ικανότητα. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν, σχετίζονται με την παιδεία ή με ταξίδια που θέλετε να προγραμματίσετε, στο εξωτερικό. Απλά κάντε ένα πλάνο, που θα βοηθήσει να οργανώσετε τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την διάθεση να εξετάσετε την σχέση σας και να συζητήσετε με τον σύντροφό σας, θέματα που σας έχουν φέρει σε απόσταση. Η επιθυμία να αναθερμάνετε την σχέση σας, είναι το κλειδί της ημέρας και θα μπορέσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, καθορίζοντας μία νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Οι συνεργασίες σας, θα διατηρηθούν σε ένα καλό επίπεδο, καθώς θα συζητήσετε τις προτάσεις σας και θα διαμορφώσετε το κατάλληλο κλίμα, για να κατακτήσετε με ευκολία τον στόχο σας. Μείνετε ανοιχτοί σε νέα πλάνα και σχέδια, αναγνωρίζοντας την κατάλληλη ώρα που θα πρέπει να ενεργήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα νιώσετε αδύναμοι να προβείτε σε νέα σχέδια. Ίσως, δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να επεξεργαστείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από παρορμητικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Το έντονο άγχος και στρες είναι αυτό που θα σας ακολουθήσει, κατά την διάρκεια της ημέρας και θα αποπροσανατολίσει τις σκέψεις σας, από σημαντικά θέματα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, κάνοντας μια βόλτα στην φύση και παίρνοντας μέρος, σε δραστηριότητες που σας εκφράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας είναι αυτός, που θα σας στρέψει προς την θαλπωρή και την φροντίδα του σπιτιού, φέρνοντας σας πιο κοντά με κοντινά σας πρόσωπα. Η απασχόληση σας με εργασίες του σπιτιού, θα βοηθήσουν στην αποσυμφόρηση του άγχους, που μπορεί να νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε την λήψη αποφάσεων και διαμορφώστε ένα ισορροπημένο κλίμα, στον εργασιακό σας χώρο. Η μέρα, σας καλεί να σκεφτείτε με σταθερότητα και να μην προβείτε, σε ενέργειες παρορμητικές που θα σας οδηγήσουν, σε μία μετέωρη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία και αυτό, θα οφείλεται στην δική σας συμπεριφορά. Η αρμονία και η γαλήνη που εκπέμπετε, έχει την ικανότητα να βελτιώσει την επικοινωνία, στον επαγγελματικό σας χώρο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δεν θα εξελιχθούν σε ήρεμο κλίμα. Ένας εκνευρισμός, μπορεί να συνοδέψει τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, γι’ αυτό ελέγξτε τις αντιδράσεις και την συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου θα έρθουν στο φως, που σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην αποφασίσετε παρορμητικά. Συγκεντρώστε τα δεδομένα που έχετε και με καθαρή σκέψη, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Παλαιότερα άρθρα: