Τα ζώδια της Τρίτης 5ης Νοεμβρίου 2019

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*pappas konstantinos zodia

Παρθένοι, σήμερα, θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, στα οποία θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί το τελευταίο διάστημα, σας έχουν κουράσει συναισθηματικά και ψυχολογικά. Αιγόκεροι, παρότι θέλετε να ξεκινήσετε νέα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη που μπορούν να πάρουν κάποιες καταστάσεις. Τροφοδοτήστε τα σχέδιά σας, με την θετική σας ενέργεια. Ιχθύες, η διάθεση να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και διαλλακτικούς στις συζητήσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, δεν σας βοηθάει να διαπραγματευτείτε σωστά τα θέματα που σας έχουν ανατεθεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο ψυχολογικός σας παράγοντας, έχει επηρεαστεί από ένα πιεστικό παρελθόν και εμφανίζετε αρκετές εναλλαγές στην συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να το ελέγξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική σκέψη μπορεί να σας καθοδηγήσει και να εκμηδενίσει τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικός σας τομέα. Φροντίστε να είστε επιμελής και να καταθέσετε τις προτάσεις σας σε κάθε συμφωνία που έχετε στο πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διοχετεύστε την αρνητική σας διάθεση σε νέες ασχολίες, κυρίως σε ενέργειες που αντιστοιχούν σε καλλιτεχνικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Αποφύγετε κάθε εμπλοκή σε συζητήσεις δύσκολων θεμάτων, διότι η κατάσταση μπορεί να είναι έκρυθμη και να παρουσιαστούν εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι ασυνήθιστο ή απρόβλεπτο μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια της ημέρας, το οποίο θα σας αποσπάσει την προσοχή από σοβαρά θέματα που σας απασχολούν. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείτε, θα ορίσει στην συνέχεια την ψυχολογική σας διάθεση. Δείξτε απλά δυναμισμό και σθένος.

ΛΕΩΝ

Ένα συναίσθημα μοναχικότητας θα διαταράξει τις μέχρι τώρα συνήθειες σας. Ίσως, θα πρέπει να οργανώσετε περισσότερο τον χρόνο σας και να εστιάσετε στις ανάγκες σας με βάση την προτεραιότητά τους. Θυμηθείτε ότι πρέπει να βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεφύγετε από την θεωρεία και να προβείτε στην πράξη, καθώς έχετε κάνει τις ανάλογες προσπάθειες στο παρελθόν. Τα επαγγελματικά σας σχέδια και οι συμφωνίες που θέλετε να επιτύχετε, έχουν το ανάλογο υπόβαθρο να στηριχτούν.

ΖΥΓΟΣ

Η προσπάθεια σας να ξεφύγετε από αρνητικά συναισθήματα και προκαταλήψεις του παρελθόντος, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες για το μέλλον. Παρατηρώντας την πορεία που έχετε διαγράψει μέχρι σήμερα, θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αναγνώριση προς τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις εξόδους που έχετε προγραμματίσει με τον σύντροφό σας, προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί, χωρίς να αφήσετε ψεγάδια για αναβολές και παρεξηγήσεις. Η πρόθεση να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα, είναι το κίνητρο για να τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να είναι πιο ήπια και να προσέξετε τις προτάσεις που θέλετε να κάνετε. Στα οικονομικά σας, ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού εξαιτίας της πρόθεσης να ευχαριστήσετε το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια συναισθηματική φόρτιση, θα σας ωθήσει σε καταστάσεις που νιώθετε εγκλωβισμένοι. Η ώριμη σκέψη, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας, απλά νιώστε έτοιμοι για τις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι στο πιο ευαίσθητο σημείο της και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, στις ιδέες και στις κινήσεις σας. Η φροντίδα από τα κοντινά σας πρόσωπα, είναι το κλειδί, που θα σας δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορείτε να φανείτε αποφασιστικοί και κυρίως δυναμικοί σε οτιδήποτε απρόοπτο. Σε περίπτωση που προκύψουν θέματα με κάποια συνεργασία σας, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ότι σας δεσμεύει και φέρνει καθυστερήσεις.

Παλαιότερα άρθρα:

3 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Τρίτης 5ης Νοεμβρίου 2019”

Σχολιάστε