Τα ζώδια της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

pappas konstantinos zodia

Σήμερα, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η αντίθεση που κάνει με τον Άρη, μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία. Φροντίστε να προσέξετε περισσότερο, όσα θέλετε να πείτε. Εστιάστε καλύτερα στις καλές εμπνεύσεις, που μπορεί να φέρει σήμερα ο Ποσειδώνας και σε ότι χρειάζεται, δύναμη για να το κατακτήσετε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και πρέπει να ενισχύσετε την επικοινωνία σας και τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας. Μπορείτε σήμερα, να δημιουργήσετε ένα θετικό κλίμα στις σχέσεις σας μέσω της επικοινωνίας σας και να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας τονίζονται από την Σελήνη στους Διδύμους, όπως και η αποφασιστικότητά σας, ώστε να προχωρήσετε θέματα τα οποία καιρό έχετε αφήσει στην άκρη. Σε επαγγελματικά ζητήματα, που σήμερα ευνοούνται, έχετε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αλλά η Σελήνη οξύνει και την διανοητική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας, επηρεάζει την επικοινωνία σας και θα πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά, καθώς κάποια θέματα μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρα. Οι σκέψεις σας, μπορεί να παραμένουν μπερδεμένες, ειδικά λόγω καταστάσεων και θεμάτων που σας απασχολούν. Θέλετε να πετύχετε τα επιθυμητά σας και γι’ αυτό θα πρέπει να βασιστείτε, στις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα, με εκκρεμότητες και ειδικά οικονομικής φύσεως, αφού και η Σελήνη στους Διδύμους, θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ξεκαθαρίσετε και να φροντίσετε τέτοιου είδους ζητήματα, με πιο αποδοτικό τρόπο. Μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα καταστάσεις, αλλά και να βρείτε τον σωστό τρόπο, να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες.

ΛΕΩΝ

Είναι μία καλή μέρα για σας, ώστε να αλλάξετε την πορεία αρκετών θεμάτων και καταστάσεων, που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε καλύτερα τις σκέψεις σας, αλλά και να κατανοήσετε περισσότερα για τους άλλους και ζητήματα που σας απασχολούν. Τα οικονομικά σας σήμερα, έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σας απασχολήσουν αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα, με τα επαγγελματικά σας που τονίζει η Σελήνη, όπως και με τα οικονομικά σας. Αυτή η μέρα, μπορεί να έχει για σας αυξημένες απαιτήσεις. Βασιστείτε στις ικανότητές σας, ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε τα πράγματα. Αυτό, θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη των θεμάτων που σας απασχολούν. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε σωστά, αρκετά ζητήματα μέσα στον τομέα της καριέρας σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους, σήμερα, καλείστε να πάρετε πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε καταστάσεις που σας απασχολούν, αλλά και η δημιουργικότητα σας που εντείνεται θα σας βοηθήσει στο να ολοκληρώσετε με επιτυχία, τα σχέδιά σας. Ο εργασιακός σας τομέας, μπορεί να είναι απαιτητικός, όμως με την δημιουργικότητά σας, μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας, γι’ αυτό και σήμερα προσπαθήστε να έχετε καλή διάθεση. Με μία θετική στάση και οπτική, θα μπορέσετε καλύτερα να κινηθείτε σε όσα θέλετε να κάνετε. Καλό είναι να έχετε περισσότερη υπομονή, σε όσα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις, πάνω σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη, σήμερα, επηρεάζει θετικά την επικοινωνία σας και αυτό, είναι κάτι που θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε μέσα στις σχέσεις σας, ώστε να βελτιώσετε τους δεσμούς σας με κοντινά σας πρόσωπα και να χειριστείτε καταστάσεις που αφορούν την οικογενειακή ζωή. Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπάθησε να έρθετε κοντά με τους άλλους  και να είστε αντικειμενικοί, σε καταστάσεις που εξελίσσονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους, σήμερα, φροντίστε περισσότερο τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα, αλλά και γενικότερα την επικοινωνία σας, Μην ξεχνάτε πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις σας. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε με κάποια ζητήματα, ενισχύστε τις σχέσεις σας με άτομα που είναι σημαντικά για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στον οικονομικό σας τομέα, ειδικά με ζητήματα που σας απασχολούν, εδώ και καιρό και εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ενεργήσετε με περισσότερη αποφασιστικότητα, ώστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να χειριστείτε και να οργανώσετε καλύτερα, τον τομέα των οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη να περνάει στους Διδύμους, είναι η κατάλληλη μέρα, ώστε να προσπαθήσετε περισσότερο να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε. Μην απομονωθείτε, οι προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να μην ευνοούνται ιδιαίτερα, όμως με την κατάλληλη προσπάθεια από μέρους σας, μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα.

Παλαιότερα άρθρα: