Τα ζώδια της Παρασκευής

Διαβάστε επίσης

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, ή με ένα νομικό ζήτημα. Παραμένουν ευνοϊκές οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, γίνονται ολοένα και περισσότερα πράγματα και είστε σε γενικές γραμμές καλά, κάτι που σας κάνει να αναζητάτε τις χαρές και τις απολαύσεις. Πιθανή συνάντηση με οικείο άτομο, θα σας μεταφέρει κάτι δυσάρεστο.   Στον ερωτικό τομέα είναι έντονα τα σκαμπανεβάσματα που περνάτε κυρίως οι ελεύθεροι και έχετε αρχίσει να ξενερώνετε πολύ. Πλέον δεν αναζητάτε τη συντροφικότητα εσείς που έχετε απογοητευτεί από τις γνωριμίες που κάνετε, αλλά την ησυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τύχη, αναγνωρισιμότητα και πολλά κέρδη προβλέπονται για εσάς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, οι υπόλοιποι όμως, αντιμετωπίζετε ορισμένες δυσκολίες και καθυστερήσεις σχετικά με μια καινούρια συμφωνία και είστε σε συνεχή ανησυχία. Περιορίστε τις εξυπηρετήσεις σε θέματα δουλειάς και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων, καθώς τείνει να γίνει σύστημα.   Μπορεί να έχετε ξεπεράσει έναν πρώην έρωτα, στο άκουσμα όμως και μόινο πως μπορεί να τον συναντήσετε, σας κόβει κρός ιδρώτας, που σημαίνει πως το ενδιαφέρον σας δεν έχει σταματήσει. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε την αμηχανία σας, ώστε να μη δώσετε δικαιώματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια καινούρια ιδέα σας δίνει ώθηση για να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τη δουλειά σας και είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε σωστά αυτό που έχετε στο μυαλό σας, Ωστόσο, δεν πρέπει να βιάζεστε. Ιδιαίτερη προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων και συμφωνίες που θα έχουν σχέση με ακίνητα. Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης ευνοούνται.   Αν αποφασίσετε να κάνετε μία έξοδο με το ταίρι ή με τους φίλους σας, μην γίνεστε πιεστικοί και ακούστε και τη γνώμη των άλλων που μπορεί να έχουν να σας προτείνουν μια καλή ιδέα. Η μέρα είναι πολύ καλή για ψυχαγωγία και επικοινωνία με κόσμο, οπότε, μη χαλάτε το vibe.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η στασιμότητα στον επαγγελματικό τομέα σας κάνει να χάνετε την ορμή και τον δυναμισμό σας, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι υποθέσεις σας. Μη χάνετε τις ελπίδες σας και ποντάρετε εκεί που πιστεύετε πως θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να επωφεληθείτε. Σελήνη, Ερμής και Ουρανός σε αρμονικές όψεις, θα αλλάξουν το κλίμα και θα δείτε βελτίωση.   Σας έχει πιάσει μια ακατάπαυστη όρεξη και δεν μπορείτε να λειτουργήσετε αν δεν ικανοποιήσετε την επιθυμία σας κυρίως για junk food. Μπορεί ένα κομμάτι πίτσα να μη συγκρίνεται με μια χούφτα αμύγδαλα, όμως αν δεν αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, σύντομα θα ψάχνετε για θεραπείες.

ΛΕΩΝ

Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια του καθενός οι πραγματικές προθέσεις και μπορεί να πέσετε από τα σύννεφα για ορισμένα άτομα, όμως είναι προτιμότερο να ξέρετε πού βαδίζετε, παρά να βρεθείτε ξαφνικά προ εκπλήξεως. Σήμερα ευνοούνται οι μετακινήσεις και τα ταξίδια και μπορείτε κάλλιστα να συνδυάσετε δουλειά με διασκέδαση.   Στον ερωτικό τομέα υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά εσείς δεν είστε σε φάση να ανταποκριθείτε και δεν προβλέπεται κάτι συνταρακτικό στην προσωπική σας ζωή. Εσείς που είστε σε σχέση, έχετε την ευχέρεια για περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και επικρατεί αρμονία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανή ασυνεννοησία θα σας βγάλει εκτός προγράμματος και η ένταση θα είναι μεγάλη. Ένα προσωπικό ζήτημα που σας απασχολεί, σας κάνει νευρικούς και είναι πιθανό να διαπληκτιστείτε έντονα με κάποιο άτομο από τη δουλειά σας. Σκεφτείτε έξυπνα και μην ζορίζετε καταστάσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κοντραριστείτε με σημαντικά άτομα.   Η αναβολή των σχεδίων σας σχετικά με μία έξοδο μπορεί να σας δώσει την εντύπωση πως σήμερα είναι όλα εναντίον σας, όμως δεν είναι έτσι . Ενδεχομένως να μην ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας, όμως δεν σημαίνει πως είστε και σε κακιά μοίρα. Αναζητήσετε άλλες διεξόδους.

ΖΥΓΟΣ

Κάνετε τεράστιες προσπάθειες για να μην πείτε έξω από τα δόντια αυτά που σας ενοχλούν πάνω στη δουλεία σας, αλλά σήμερα θα χάσετε την υπομονή σας και θα ξεσπαθώσετε. Πολλά μπορεί να συμβούν άμα ξεφύγει η κατάσταση και κατά ένα μεγάλο βαθμό, είναι στο χέρι σας το να μη βρεθείτε ξαφνικά μετέωροι. Παίξτε έξυπνα το επικοινωνιακό παιχνίδι.   Σας έχει κολλήσει στo μυαλό μία κουβέντα που ακούσατε από ένα οικείο σας πρόσωπο και σας έχει επηρεάσει πολύ, με αποτέλεσμα να μη βλέπετε τη σχέση και το ταίρι σας όπως συνηθίζατε. Ωστόσο, δεν είναι καλό να μην έχετε δική σας βούληση όντας εξαρτώμενοι από γνώμες τρίτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και δεν υπολογίζετε το κόστος, μπορεί όμως να βρεθείτε απροετοίμαστοι αν συμβεί κάτι έκτακτο, οπότε μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα και βάλτε προτεραιότητες. Κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε την επιχείρηση σας, ή για να αναζητήσετε καινούριο χώρο εσείς που σκοπεύετε να κάνετε μία μετακόμιση.   Κάντε μία υποχώρηση αν δεν είναι τόσο σημαντικό το πρόβλημα με το ταίρι σας και μη δοκιμάζετε την υπομονή του. Σήμερα έχετε μια προδιάθεση για να καβγαδίσετε και προβλέπονται προβλήματα αν σας παρασύρει η αισθηματική σας κατάσταση. Εκτονωθείτε μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατάλληλη μέρα για να προωθήσετε τα ταλέντα και τις υπηρεσίες σας. Επαφές με άτομα που είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν θα σας δώσουν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πώς να διαχειριστείτε ζητήματα που σας απασχολούν και θα είναι μια πολύ εποικοδομητική μέρα για εσάς. Η βελτίωση των οικονομικών σας, θα πάρει από πάνω σας ένα βαρύ φορτίο σχετικά με οφειλές.   Από το απόγευμα και μετά, επικεντρωθείτε στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας καθώς επίσης και στη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η μέρα ενδείκνυται για να επιλύσετε επικοινωνιακά ζητήματα και δεν θα πρέπει να την αφήσετε αναξιοποίητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαίσθησή σας θα σας κατευθύνει για να πάρετε σωστές αποφάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας , αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές που μπορεί να σας πιάσουν οι ανασφάλειες κάτι που θα είναι παροδικό. Η μέρα είναι ιδανική για ταξίδια, για επαφές με συνεργάτες και εργοδότες καθώς επίσης και για την επίλυση διαφορών με οικεία σας πρόσωπα.   Έντονες παρεξηγήσεις που μπορεί να ξεκίνησαν από μια ασήμαντη αφορμή, μπορείτε να τις επιλύσετε σήμερα και να βάλετε ένα τέλος στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω σας. Κρατήστε διαλλακτική στάση επιστρατεύοντας το χιούμορ και την ευγένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ευχάριστη είδηση θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και ενέργεια και θα σας δώσει μια θετική κατεύθυνση στα επαγγελματικά σας. Ερμής και Ουρανός υποστηρίζουν τον τομέα της επικοινωνίας και των ταξιδιών, οπότε είναι κατάλληλη μέρα για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που θα σας στηρίξουν οικονομικά.   Μην ξεχνάτε τους φίλους σας. Αν έχει περάσει μεγάλο διάστημα που δεν έχετε επικοινωνήσει, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να είναι για εσάς πηγή ελπίδας και αισιοδοξίας. Μοιραστείτε τα νέα σας και απολαύστε ευχάριστες συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε πολλά στο μυαλό σας, το πιο σημαντικό όμως είναι μία οφειλή που δεν θα πρέπει να την αμελήσετε. Η μέρα είναι αρκετά κουραστική για όσους από εσάς ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά θα γίνουν οι δουλειές σας και μια ικανοποίηση θα την πάρετε. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα όταν είστε σε πολυσύχναστα μέρη.   Η έλλειψη διάθεσης για συναναστροφές με κόσμο μπορεί να οφείλεται στην αδυναμία σας να ξεπεράσετε έναν πρώην έρωτα, όμως το να κάθεστε κλεισμένοι στο σπίτι, δεν είναι λύση. Η μέρα ευνοεί τις συναντήσεις και τις γνωριμίες και είναι κρίμα να μιζεριάζετε για κάτι που δεν αλλάζει.

Πηγή: www.lifo.gr

Παλαιότερα άρθρα: