Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: διαβάστε τις προβλέψεις για τις 4 & 5 Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου:

Κριός

Μην λέτε ψέμματα. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς για να επιλύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Δεν είναι σημαντικό και θα αισθάνεστε ανακουφισμένοι μόλις το κάνετε. Η ονειροπόληση είναι στα σχέδιά σας σήμερα. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να εδραιώσετε τον εαυτό σας. Μην βρίσκετε καταφύγιο στην σιωπή.

Ταύρος

Το μυαλό σας σας ωθεί σε πολλές σεξουαλικές υπερβολές και η ικανότητά σας να ξεχωρίζετε μειώνετε. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα συναισθήματά σας σήμερα. Η ξεκούραση, η ηρεμία και η χαλάρωση είναι τα σημαντικά σήμερα. Τα χρειάζεστε οπότε εκμεταλλευθείτε το παρόν και χαλαρώστε.

Δίδυμοι

Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να παίξετε τον ρόλο σας σήμερα. Θα πρέπει να σκεφθείτε κάποια πράγματα και να κάνετε πίσω. Θα δείτε ότι οι αμφιβολίες σας δεν έχουν βάση. Οι γύρω σας προσπαθούν να σας επηρεάσουν χρησιμοποιώντας την καλή φύση σας. Μην πιστεύετε ότι λένε σήμερα.

Καρκίνος

Η τρυφερότητα είναι στο πρόγραμμά σας σήμερα. Θα αισθάνεστε πιο άνετα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας εις βάθος και αυτό θα κάνει την αποπλάνηση πιο εύκολη. Θα βρεθείτε να έλκεστε εποικοδομητικά από την ηρεμία. Οι νέες συναντήσεις είναι στον δρόμο σας.

Λέων

Προχωράτε προς τις παθιασμένες απολαύσεις του έρωτα. Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική. Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε λογικοί. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι οι επιθυμίες σας δεν θα συναντήσουν αντίσταση. Η ικανότητά σας να υιοθετείτε αλλαγές θα σας φέρει τύχη σήμερα. Παραμείνετε ανοιχτοί σε διαφορετικές επιλογές που ίσως σας παρουσιαστούν σήμερα.

Παρθένος

Θα έχετε καλή διάθεση και όλα φαίνονται έτοιμα να κάνετε μια νέα αρχή. Θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τα άσχημα συναισθήματά σας και να ενισχύσετε την κατανόησή σας απέναντι στους άλλους. Θα περιορίσετε τις άμυνες. Είναι καιρός να είστε χαρούμενοι και χαλαροί. Θα σας είναι δύσκολο να δουλέψετε σοβαρά. Θα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε.

Ζυγός

Θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε την σύνδεση ανάμεσα στο συναισθηματικό παρελθόν σας και την τωρινή σας κατάσταση. Το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την σωστή κατεύθυνση. Μην ενδίδετε στις ορμές σας. Θα μπορείτε να σκεφθείτε περισσότερο τον εαυτό σας σήμερα. Φροντίστε να μην αρνείστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας. Προχωρήστε τα σχέδιά σας.

Σκορπιός

Αν φέρετε κάποια πράγματα πίσω ίσως επηρεάσετε τις κοντινές σας σχέσεις εκτός και αν έχετε πάρει τις απαραίτητε προφυλάξεις πρώρα. Θα πρέπει να δείτε τι συμβαίνει με εσάς πριν προχωρήσετε στην εξέταση των σχέσεών σας. Δεν θα μπορείτε να σταματήσετε τα κυνικά σας σχόλια σήμερα. Να είστε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί.

Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να φαίνεται ως μάχη. Στην πραγματικότητα υπάρχει μια εσωτερική μάχη. Ανακαλύψτε τι συμβαίνει μέσα σας πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Θα είστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Θα σας είναι καλό να ανακαλύψετε τους λόγους και να να πάρετε πραγματικές απαντήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα η ανταγωνιστική προσέγγισή σας θα απομακρύνει τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν πριν από 2 μήνες. Η τόλμη σας αποδίδει αναφορικά με τον/την σύντροφό σας. Είναι καιρός να εκφράσετε τις αμφιβολίες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε κάτι σήμερα που θα σας απομακρύνει τις εσωτερικές αμφιβολίες σας. Θα είναι υπέρ σας να μάθετε και άλλα.

Υδροχόος

Οι συζητήσεις θα ρίξουν λίγο φως στο μέλλον σας και θα συνεργαστείτε καλύτερα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι ακολουθήστε άλλη τακτική και αφήστε τους άσκοπους φόβους. Θα σας είναι δύσκολο να πάρετε σοβαρά τον εαυτό σας σήμερα και θα αυτό θα εκτιμηθεί πολύ από τους γύρω σας.

Ιχθύες

Ο έρωτας και οι συναρπαστικές καταστάσεις προχωρούν μαζί σήμερα. Η διάθεσή σας δείχνει ότι ξέρετε τις αδυναμίες σας χωρίς να βυθίζεστε σε άσκοπη στεναχώρια. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τα πράγματα. Περνάτε μια καλή φάση οικονομικά. Επικεντρωθείτε στους λογαριασμούς και τα σχέδιά σας.

Παλαιότερα άρθρα: