Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016

Διαβάστε επίσης

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016:

Κριός

Ίσως να μην έχετε πολύ καλή διάθεση. Μπορεί να αισθάνεστε ότι όλοι διασκεδάζουν εκτός από εσάς. Η διασκέδαση είναι περισσότερο στο μυαλό. Προσπαθήστε να μην επιμείνετε στην άσχημη διάθεση.

Ταύρος

Ίσως υπάρχουν κάποιες διαμάχες. Η διάθεσή σας γενικά είναι καλή αλλά υπάρχει μια έντονη διάθεση που σας ζητά να έχετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση.

Δίδυμοι

Το μυαλό σας ίσως είναι στα σύννεφα σήμερα και ίσως σας είναι δύσκολο να παραμείνετε προσγειωμένοι. Πετάτε ψηλά και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δείτε που πηγαίνετε.

Καρκίνος

Κάποια βραβεία που θα λάβετε ίσως σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα αλλά προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί. Να είστε ταπεινοί.

Λέων

Τα πράγματα θα βελτιωθούν. Το κλειδί είναι να είστε χαλαροί και να μην ανησυχείτε με το αποτέλεσμα της κατάστασης. Το μέλλον είναι αβέβαιο. Δεν πρέπει να εξαρτάστε από κάτι που ίσως να μην πετύχει.

Παρθένος

Ίσως αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Θα περάσετε καλές στιγμές και θα δώσετε στο σώμα σας ηρεμία.

Ζυγός

Θα σας είναι δύσκολο να βρείτε τον σωστό δρόμο. Ίσως θέλετε απλά να κοιμηθείτε. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα καλό πρωινό. Θα είστε ανανεωμένοι και έτοιμοι να προχωρήσετε.

Σκορπιός

Χρησιμοποιήστε το πρωί για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ίσως ανησυχείτε πολύ για τους γύρω σας που ξεχνάτε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε το απόγευμα για να σκεφθείτε και να αναθεωρήσετε.

Τοξότης

Ελάτε σε επαφή με το νερό. Ίσως με κάθε σας λέξη να αλλάζετε το περιβάλλον γύρω σας. Μην υποτιμάτε την δύναμή σας. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ δυνατοί ανεξάρτητα με τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Αιγόκερως

Συναισθηματικά θα αισθάνεστε. Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με τα σχέδια που χρειάζονται ηγετικές ικανότητες. Μην σκέπτεστε ότι είστε κατώτεροι από τους γύρω σας.

Υδροχόος

Ίσως εκνευριστείτε. Θα σας είναι δύσκολο να έρθετε κοντά με τα άτομα που αρνούνται να αποδεχθούν την γνώμη σας πάνω από την δική τους.

Ιχθύες

Οι άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι είστε υπερβολικοί. Είναι καλή στιγμή να εκφραστείτε, να δείξετε τα συναισθήματά σας και να μιλήσετε για αυτά.

Παλαιότερα άρθρα: