Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 18 κ’ 19 Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου: οι προβλέψεις για τις 18 κ’ 19 Ιουνίου

Κριός

Η επικοινωνία ειδικά με μέλη της οικογένειάς και τον/την σύντροφό σας ίσως είναι λιγότερο λεκτική. Θα αισθάνεστε, όμως, πολύ αγάπη και υποστήριξη από όλους. Ο έρωτας θα είναι έντονος και θα κανονίσετε ένα βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Η έμπνευση για δημιουργικά σχέδια, ειδικά στο σπίτι, θα είναι έντονη. Μην την καταπιέζετε, αφήστε την ελεύθερη.

Ταύρος

Θα έχετε έντονη διαίσθηση, ειδικά όσον αφορά τα μέλη της οικογένειάς σας. Δεν θα είναι εύκολο να σας πει κανείς ψέμματα σήμερα. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες επισκευές στο σπίτι σας που μπορεί να αναβάλλετε.

Δίδυμοι

Μια ομάδα στην οποία να ανήκετε ίσως κάνει μια συνάντηση στην περιοχή σας. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να ακούτε παρά στο να συμμετέχετε στις συζητήσεις. Θα θέλετε να ακούσετε όλες τις ιδέες που ακούγονται και να τις σκέπτεστε καλά πριν μιλήσετε. Θα αισθάνεστε πολύ ελεύθερα και ανοιχτά. Το μυαλό σας είναι λογικό και διαισθητικό.

Καρκίνος

Μια μικρή συγκέντρωση στο σπίτι σας ίσως φέρει την επιφάνεια κάποια θέματα για την παγκόσμια οικονομία και τι σημαίνουν για εσάς. Ίσως αποφασίσετε να συζητήσετε για το οικονομικό σας μέλλον. Είναι καλή στιγμή να κάνετε σχέδια, καθώς το μυαλό σας είναι ελεύθερο και πρακτικό.

Λέων

Θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Μια έντονη και συναισθηματική συζήτηση ίσως ακολουθήσει. Θα έχετε καλά νέα. Ίσως διεγερθεί η διαίσθησή σας. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την λογική σας για να προχωρήσετε.

Παρθένος

Γενικά απολαμβάνετε την φιλοσοφία αλλά και τις μεταφυσικές θεωρίες και ίσως ασχολείστε συνέχεια με κάτι τέτοιο. Ίσως αποφασίσετε να επικεντρωθείτε σε αυτά, καθώς θα έχετε την έντονη διαίσθηση που είναι απαραίτητη αλλά και την ικανότητα να καταλάβετε τι πρέπει να αποκόψετε.

Ζυγός

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που ίσως σχετίζονται με κάποια ομάδα στην οποία είστε μέλη ίσως περιέχουν κάποια έντονα θέματα συζήτησης. Το μυαλό σας θα είναι έντονο. Μάλλον θα δίνετε προσοχή στα πάντα γύρω σας. Θα σκεφθείτε τα πάντα καλά και μάλλον θα καταλάβετε πολλά περισσότερα από ότι συνήθως.

Σκορπιός

Ίσως αποφασίσετε να βοηθήσετε κάποιο άτομο με επισκευές ή διακοσμήσεις στο σπίτι. Θα έχετε πολλές ιδέες και θα θέλετε να τις εφαρμόσετε. Ίσως να μην έχετε όρεξη για συζητήσεις, όμως. Μην εκπλαγείτε αν η επικοινωνία δεν είναι λεκτική.

Τοξότης

Η επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας ίσως να μην είναι λεκτική και μπορεί να περνάτε καλά χωρίς να μιλάτε. Αισθάνεστε πολύ πάθος. Ίσως πρέπει να αγοράσετε νέα ρούχα. Θα θέλετε να ασχοληθείτε και με καλλιτεχνικά σχέδια. Θα υπάρχει έμπνευση παντού γύρω σας.

Αιγόκερως

Η έντονη διαίσθησή σας ίσως σας κάνει να δώσετε προσοχή στις σκέψεις και τα συναισθήματα των μελών της οικογένειάς σας. Ίσως μπορείτε να καταλάβετε ακόμα και τις σκέψεις των ξένων. Πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, ειδικά όσον αφορά σχέδια με άλλους. Η ατμόσφαιρα αυτή είναι έντονη.

Υδροχόος

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στην περιοχή σας ίσως επικεντρώνονται στις οικογένειες και τα παιδιά. Ίσως περάσετε χρόνο λέγοντας ιστορίες. Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Αφήστε τα άτομα αυτά. Μην χαλάσετε την δική σας εορταστική διάθεση.

Ιχθύες

Οι άλλοι, ειδικά τα μέλη της οικογένειάς σας, ίσως είναι πολύ ήσυχα. Μπορεί να σας φαίνεται ότι οι άλλοι δεν σας λένε ότι σκέπτονται. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Σημειώστε ότι έχετε στο μυαλό σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί καλλιτεχνικά.

Παλαιότερα άρθρα: