Taxibeat, μια εφαρμογή που σε ταξιδεύει. Κυριολεκτικά!

Taxibeat
Διαβάστε επίσης

“Εγώ είμαι εδώ για να φτιάξω το προφίλ της εταιρίας.” – “Ανφάς να μας πάρεις, δείχνει καλύτερα.” Και ακριβώς αυτή η ατμόσφαιρα επικρατεί στα γραφεία της Taxibeat. Θετική ενέργεια, χιούμορ, χαμόγελα!

Γράφει η Ηλέκτρα Χατζοπούλου

Taxibeat

Taxibeat


Πέρα από μαξιλαροπόλεμο σε αυτή την αίθουσα γίνονται και μαθήματα ισπανικών.

Παραμονές γιορτών, οι φίλοι σου αποφάσισαν να βγείτε εκτός κέντρου και κάπου εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Να πάρεις αυτοκίνητο ή να μην πάρεις; Ποιος (ξανα)παίζει το παιχνίδι “βρες πάρκινγκ”; Είπαμε να βγεις να περάσεις καλά, όχι να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο δύσκολη απ’ ότι είναι! Άσε που… μέρες που είναι, επιτρέπεται το ένα ποτό να φέρει το άλλο, κι εκείνο με τη σειρά του το επόμενο. Ρισκάρεις να χαλάσεις τη βραδιά, οδηγώντας για την επιστροφή στο σπίτι; Όχι βέβαια!

Taxibeat

Taxibeat


“Δεν ήθελα να δουλέψω σε μία εταιρεία, ήθελα να δουλέψω σε αυτή την εταιρεία.”

Και γιατί να το κάνεις άλλωστε μιας κι η λύση είναι στο χέρι σου;! Λίγο πριν βγεις από το bar άνοιξε την Τaxibeat εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου και κάλεσε ένα ταξί να σε παραλάβει ακριβώς από το σημείο που βρίσκεσαι. Ούτε ψάξιμο, ούτε αναμονή, ούτε πιθανότητα να κάνεις κύκλους μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου ή να πληρώσεις περισσότερα από την πραγματική αξία της διαδρομής! Και το καλύτερο; Μπορείς να μοιραστείς τη διαδρομή σου με τους φίλους και έτσι εκείνοι να ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι κι αν έφτασες σπίτι. Άσε που… τέτοιες ώρες όλο και κάτι μπορεί να ξεχάσεις στο ταξί και με το Taxibeat είσαι σίγουρος πώς θα το βρεις την επόμενη ημέρα μιας κι έχεις στη διάθεσή του τα στοιχεία του οδηγού και μπορείς να επικοινωνείς με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας 24/7.

Taxibeat

Taxibeat


Κάπως έτσι το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα.

Κι αν αυτοί δεν σου φαίνονται αρκετοί λόγοι για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή, μάθε κι αυτό, η Taxibeat βοήθησε ενεργά στο θέμα των προσφύγων! Επιπλέον, στο site της διαθέτει blog, κι έχουμε πει ότι αγαπάμε εταιρείες που “μιλάνε” μαζί μας, ενώ κατά καιρούς προσφέρει πλούσια δώρα στους χρήστες της εφαρμογής. Είδες τον πρόσφατο διαγωνισμό που έκαναν σε συνεργασία με το travelpan.gr; Ήταν τέλειος και ας μη κέρδισα το ταξίδι! Ουσιαστικά δηλαδή, αν μπορούσαμε να το κάνουμε εικόνα, θα ήταν κάπως έτσι:

taxibeat

Επειδή όμως δε θέλω να μονολογώ, καλύτερα να μας τα εξηγήσει όλα η Θάλεια Γελαδάκη, Marketing Manager της εταιρείας.

Taxibeat

Taxibeat

Ποια είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν την taxibeat;

H Taxibeat είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Xάρη στη στελέχωση της εταιρίας με A-players έχουμε επιτύχει να είμαστε σήμερα μια αυτόνομη, επικερδής επιχείρηση. Εκείνα λοιπόν τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι τα εξής: Κάθε παίχτης της ομάδας μας αλλά και όλοι μαζί συλλογικά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να επιτύχουμε τους στόχους που θέτουμε. Αυτό, το καταφέρνουμε μέσω του expertise που φέρει ο καθένας στον τομέα του αλλά και των δεδομένων που έχουμε στη διάθεσή μας. Εκμεταλλευόμαστε data, τεχνολογία και αυτοματισμούς προκειμένου να προσφέρουμε στους χρήστες της εφαρμογής τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία. Η ποιότητα, διακρίνει τον τρόπο δουλειάς μας καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φιλοσοφία πίσω από την κοινωνική πολιτική που ακολουθεί η taxibeat;

Έχουμε χρησιμοποιήσει και συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την εφαρμογή, ως όχημα για να προσφέρουμε βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου στις ενέργειες που έχουμε πραγματοποιήσει έως τώρα είναι τεράστια, γεγονός που χαράζει την πορεία της κοινωνικής μας συνεισφοράς. Παράλληλα, με ενδοεταιρικές δράσεις φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συχνά για το πώς μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια σε κάποιον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη αλλά και να καλλιεργούμε την αίσθηση της προσφοράς σε κάθε μέλος της ομάδας μας ξεχωριστά. Έτσι, η συλλογική μας προσπάθεια είναι ακόμη πιο ουσιαστική.

Πώς προέκυψε η ιδέα του blog στο website;

Μας αρέσει να μοιραζόμαστε τα νέα μας! Τι κι αν οι χρήστες της εφαρμογής είναι μπροστά από την οθόνη κι εμείς πίσω από αυτήν; Ουσιαστικά το Taxibeat είμαστε όλοι εμείς μαζί. Η ομάδα του Taxibeat, οι χρήστες της εφαρμογής και φυσικά οι οδηγοί μας, γι’ αυτό άλλωστε έχουν κι εκείνοι το δικό τους blog. Αυτό το section στο site μας είναι απολύτως απαραίτητο για να μπορεί κάποιος να μάθει τα νέας μας: αλλάξαμε κάτι στην εφαρμογή; Έχουμε κάποιο δώρο για τους χρήστες; Ζήσαμε μία εμπειρία και θέλουμε να τη μοιραστούμε; Όλα “κυκλοφορούν” εκεί!

Μετά το Περού θα σας δούμε και σε άλλες χώρες;

Μόλις υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την επέκτασή μας σε άλλες χώρες/πόλεις του εξωτερικού, θα σας ενημερώσουμε.

Κάποια έκπληξη για το 2017;

To μεγαλύτερο project πάνω στο οποίο δουλεύουμε αυτήν την περίοδο είναι το Carpooling, το οποίο ετοιμάζουμε πρώτα για το Περού: πρόκειται για μία σύγχρονη μέθοδο συνεπιβίβασης που επιτρέπει τον επιμερισμό του κόστους της διαδρομής ανάμεσα σε δύο, άγνωστους μεταξύ τους επιβάτες, ώστε η μετακίνηση να γίνεται πιο προσιτή για όλους και πιο επικερδής για τον οδηγό.

Παράλληλα, σχεδιάζουμε και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες. Σίγουρα δε θα θέλαμε το Taxibeat να παραμείνει μία υπηρεσία μόνο για εύρεση ταξί, αλλά θέλουμε ο χρήστης μας να μπορεί να απολαμβάνει και άλλες υπηρεσίες μέσα από την εφαρμογή μας.

Παλαιότερα άρθρα: