Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα με την Demy

Διαβάστε επίσης

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα είχε ο Α΄ημιτελικός της Eurovision 2017. Η Demy με το “This Is Love” πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, καταχειροκροτήθηκε και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, το ερχόμενο Σάββατο.

Μετά το τέλος της μουσικής βραδιάς, οι συντελεστές από τις 10 χώρες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2017 έδωσαν συνέντευξη τύπου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των χωρών το Σάββατο. Η Ελλάδα κληρώθηκε να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς, δηλαδή σε μία από τις θέσεις 14 έως 26. Στο δεύτερο μισό κληρώθηκε και η Κύπρος. Στατιστικά, οι χώρες που εμφανίζονται στο δεύτερο μέρος ευνοούνται στην ψηφοφορία.

Σύμφωνα με την κλήρωση, στο πρώτο μέρος θα εμφανιστούν: Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία και στο δεύτερο μέρος: Ελλάδα, Σουηδία, Αυστραλία, Κύπρος, Βέλγιο.

Την ακριβή θέση εμφάνισης της Demy και του “This Is Love” θα την μάθουμε τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού θα έχει ολοκληρωθεί και ο Β΄Ημιτελικός.

Παλαιότερα άρθρα: