Τέλος εποχής για τον Jean Paul Gaultier ~ Το τελευταίο λαμπερό show της καριέρας του

FASHION-FRANCE-GAULTIER
Διαβάστε επίσης

Το «κακό παιδί» της μόδας υποκλίθηκε για τελευταία φορά στην πασαρέλα. Ήταν το τελευταίο ντεφιλέ υψηλής ραπτικής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του Ζαν Πολ Γκοτιέ στο θέατρο Σατλέ του Παρισιού.

Ο Γκοτιέ αποχωρεί μια ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες και ενώ είχε ξεκινήσει η Εβδομάδα Μόδα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο 67χρονος Γάλλος σχεδιαστής, που ξεκίνησε την καριέρα του κοντά στον Πιερ Καρντέν ανέτρεψε τους ενδυματολογικούς κώδικες στη δεκαετία του 1980. Ίδρυσε την εταιρεία του το 1976 και άρχισε να ασχολείται με την υψηλή ραπτική το 1997.

Ο Γκοτιέ αποχαιρέτησε τις πασαρέλες με ένα συναρπαστικό μουσικό σόου που παρουσίασε μεταξύ άλλων κάποιες από τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του που θα μείνουν στην ιστορία όπως όπως ο κορσές που φόρεσε η Μαντόνα με τον στηθόδεσμο σε σχήμα κώνου ή τα κοστούμια σαν στολή ναύτη.

Το σόου που έριξε την αυλαία μισού αιώνα δημιουργίας έκλεισε ο Boy George. Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ με μπλε φόρμα μοίρασε φιλιά καθώς το ακροατήριο φώναζε ρυθμικά και παθιασμένα το όνομά τοu.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε