Τέλος εποχής για τον “Βασιλιά της Ρώμης”, Φραντσέσκο Τόττι

Διαβάστε επίσης

Στα 40 του χρόνια, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής Φραντσέσκο Τόττι φτάνει στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας με συγκινήσεις και δάκρυα στην τελευταία του εμφάνιση στο γήπεδο.

Με τον Μαραντόνα να τον χαρακτηρίζει ως “Βασιλιά της Ρώμης”, ο Φραντσέσκο Τόττι κέρδισε τον θαυμασμό τόσο τον συμπαικτών, όσο και των αντιπάλων του.

Την ανακοίνωση για το οριστικό του αντίο από τον αγωνιστικό χώρο έκανε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Στον λογαριασμό του στο Twitter πλήθος φωτογραφιών με συμπαίκτες και τα χρώματα της ομάδας αποτελούν το “αντίο” του μεγάλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος δήλωσε: “Δεν μπορώ να σας εκφράσω με λίγες λέξεις πόσο σημαντικά ήταν αυτά τα χρώματα για μένα, και είναι ακόμη και θα είναι για πάντα. Απλά νιώθω πως η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν θα ξεθωριάσει ποτέ: είναι ένα πάθος, το πάθος μου”. Ο Τόττι δήλωσε ότι είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και “κρέμασε” τα παπούτσια του.

Μένοντας σε όλη του την καριέρα στη Ρώμα, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι σίγουρα έχασε πράγματα, αλλά όταν του προτάθηκε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε πως “στο σχολείο μας έμαθαν ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν άνθρωπο. Η Ρόμα είναι η οικογένεια μου. Άκουσες ποτέ κανέναν να αφήνει τους φτωχούς γονείς του για να ζήσει με πλούσιους ξένους;”

Έφτασε το τέλος εποχής για τον Τόττι της Ρόμας…

Παλαιότερα άρθρα: