Τι απεικονίζεται στο πρώτο βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση του βίντεο που παρέδωσε χθες στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και συμφοιτητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτές των Εγκληματολογικών Εργαστηριών της Ελληνικής Αστυνομίας είδαν στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τέσσερις συμφοιτητές του να βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και να παίζουν μακριά γαϊδούρα!

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που είδαν την συγκεκριμένη καταγραφή, αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειές της: «Βλέπουμε πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων και τον Βαγγέλη, να παλεύουν μέσα σε ένα δωμάτιο της εστίας. Κάποια στιγμή πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο, σαν ‘μακριά γαϊδούρα’, πάνω σε ένα κρεβάτι του δωματίου. Ανάμεσά τους είναι και ο Βαγγέλης. Εντοπίζουμε χαλαρή διάθεση και όχι εμφανείς ενδείξεις εκνευρισμού ή αντίδρασης κάποιου από εκείνους που συμμετέχουν ή τον Βαγγέλη. Στην εξέλιξη της σκηνής κάποιος κάθεται πάνω στον Βαγγέλη, που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Έπειτα κάποιοι τον τραβούν από τα πόδια και τη φόρμα, τον ρίχνουν κάτω από το κρεβάτι και τον αφήνουν κάτω. Όταν σηκώνεται ο Βαγγέλης και ο ‘αντίπαλλος’, γελάνε μαζί για την κατάληξη του ‘αγώνα’».

Η πρώτη ανάλυση των εικόνων της καταγραφής, σύμφωνα με τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, δεν φαίνεται προς το παρόν να συνιστά περιστατικό εκφοβισμού, ούτε καν «δείγμα» άλλων πιο ακραίων που μπορεί να έχουν εξελιχθεί κατά καιρούς με στόχο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παλαιότερα άρθρα: