Τι είναι η σεξυπνία

694925e890804092aa9d0c51857acb3f_XL
Διαβάστε επίσης

Σε πολλούς έχει τύχει να κάνουν σεξ και το επόμενο πρωί να μην θυμούνται τίποτα. Το πιο πιθανό είναι ότι είχες πιει λίγο παραπάνω.

Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση της σεξυπνίας.

Τι είναι αυτό; Είναι μια ορολογία που περιγράφει την εξής συμπεριφορά: ένα άτομο κάνει σεξ σε κάποιον άλλο ενώ κοιμάται και όταν ξυπνάει δεν θυμάται τίποτα.

Κάτι σαν να υπνοβατεί, δηλαδή, μόνο που δεν σηκώνεται να πάει στο ψυγείο να τσιμπήσει κάτι.

Η σεξυπνία ανήκει στις διαταραχές του ύπνου και είναι κάτι αρκετά σοβαρό καθώς το άτομο που κοιμάται μπορεί να παρουσιάσει προβληματικές συμπεριφορές τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει.

Έρευνες που έγιναν σχετικά από Καναδούς επιστήμονες κατέληξαν στο ότι 8% πάσχουν από διαταραχές ύπνου, με τους άντρες να αγγίζουν το 11,5% και τις γυναίκες το 4%. Η σεξυπνία είναι με λίγα λόγια πολύ συχνότερη στον αντρικό πληθυσμό.

Και πού είναι το πρόβλημα θα σκεφτείτε εάν ο καλός σου καταμεσίς του βραδιού έχει ορέξεις και ας μην το θυμάται και το άλλο πρωί. Εσύ θα το έχεις απολαύσει. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα καθώς έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις που το άτομο που δέχεται το σεξ ενδεχομένως να μην το θέλει ή να μην το θέλει έτσι όπως γίνεται (μερικές φορές βίαια) και τότε πια μιλάμε για βιασμό.

Πόσο εύκολα το σεξ από όνειρο μπορεί να καταλήξει ο χειρότερος εφιάλτης!

Παλαιότερα άρθρα:

3 απαντήσεις στο “Τι είναι η σεξυπνία”

Σχολιάστε