Τι πρέπει να κάνετε για να βγαίνετε πάντα άψογοι στις φωτογραφίες!

Διαβάστε επίσης

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να βγεις μία άψογη φωτογραφία που θα θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά. Τώρα που πλησιάζουν τα γιορτινά πάρτι και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, μπορείς να βγεις την τέλεια φωτογραφία, αν ακολουθήσεις ορισμένες συμβουλές.

1. Τα βήματα για ένα φυσικό χαμόγελο είναι τέσσερα: Κλείσε τα μάτια σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε τα μάτια σου λίγο πριν γίνει το κλικ. Smile!

2. Η καλή σου πλευρά: Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την “καλή” τους πλευρά, όμως σύμφωνα με τη φωτογράφο μόδας, Garance Doré, αλλά και έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, συνήθως η αριστερή πλευρά του προσώπου είναι πιο ελκυστική.

3. Το μακιγιάζ παίζει μεγάλο ρόλο: Λίγο highlighter στα ζυγωματικά σου και στην εσωτερική πλευρά των ματιών, θα σε βοηθήσει να έχεις ένα πιο φρέσκο look.

4. Group selfie: Ποτέ, μα ποτέ, να μην στέκεσαι πολύ κοντά στην κάμερα σε μια ομαδική φωτογραφία. Θα δείχνεις παραμορφωμένη και χειρότερη από όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται στη φωτογραφία.

5. Δώσε έμφαση στα μάτια: Στο βάψιμό σου, προσπάθησε να δώσεις ένταση στα μάτια σου. Το eyeliner και η μάσκαρα, θα τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα κι εντυπωσιακά.

6. Αδύνατα χέρια με μία κίνηση: Μην κολλάς τα χέρια σου πάνω στο σώμα σου. Αντίθετα, τοποθέτησέ τα στη μέση σου, ή προβάλλε τους ώμους σου, για να φαίνεται πιο σωστά η στάση του σώματός σου.

7. Η πιο κολακευτική πόζα: Είτε είσαι καθιστή, είτε όρθια, σταύρωσε τα πόδια σου. Με αυτόν τον τρόπο τα πόδια φαίνονται πιο αδύνατα και πιο μακριά.

8. Σωστός φωτισμός. Είναι το Α και το Ω για να βγεις όμορφη σε κάθε φωτογραφία, ειδικά σε πρωινές ώρες. Το φυσικό φως αναδεικνύει τη φρεσκάδα και τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

9. Fake it, ’till you make it: Ακόμη και αν δεν αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση, προσποιήσου! Προσπάθησε να μην αισθάνεσαι αμηχανία και σκέψου τι κάνουν όλα τα supermodels, όταν βρίσκονται μπροστά από μια κάμερα.

10. Πώς να κάνεις το λαιμό σου να φαίνεται μακρύτερος: Μετακίνησε το πηγούνι σου λίγο μπροστά και λίγο κάτω.

11. Τέλος, το πιο σημαντικό από όλα, είναι να περνάς καλά. Όταν βρίσκεσαι μαζί με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και διασκεδάζεις, αυτό θα βγει και στις φωτογραφίες!

Παλαιότερα άρθρα: