Τι συμβαίνει με τα ζευγάρια που συζούν; Μια έρευνα αποκαλύπτει την αλήθεια (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Επιτέλους ήρθε η στιγμή που περίμενες. Σου έκανε πρόταση να μείνετε μαζί! 
Κοιτάξατε όλες τις αγγελίες, βρήκατε το πρώτο σας σπίτι, πήγατε χεράκι-χεράκι στο ΙΚΕΑ πάνω από τρεις φορές, φτιάξατε τη «φωλιά» σας όπως ακριβώς την θέλατε, υιοθετήσατε και έναν κούταβο για να συμπληρώσετε την νέα σας οικογένεια και όλα κυλάνε υπέροχα.

Δεν αναρωτιέσαι, όμως, τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον; Ναι, εντάξει, ποιος νοιάζεται για το μέλλον, το θέμα είναι να ζεις το τώρα όσο καλύτερα μπορείς. Σίγουρα, κι εμείς μαζί σου. Έλα όμως που η ιστορία έχει δείξει πως όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει, το αποτέλεσμα είναι συνήθως ή ο γάμος ή ο χωρισμός. Ακόμα και αν δεν θέλεις να παντρευτείς αυτή τη στιγμή, έχεις δει από τις φίλες και τις γνωστές σου πως η συγκατοίκηση μπορεί να αλλάξει τον άνθρωπο και τις ιδέες που κουβαλάει.

Το National Survey of Family Growth αποφάσισε να κάνει μια σχετική έρευνα πάνω στο «καυτό» αυτό θέμα (δες φώτο παρακάτω), ώστε να σου δώσει έναν μπούσουλα για το τι θα γίνει εκεί γύρω στα 3 χρόνια της συγκατοίκησης με τον αγαπημένο σου. Μπορεί να μην είναι εντελώς ξεκάθαρη η απάντηση που βρήκε, σίγουρα όμως μια κάποια ιδέα θα την πάρεις. Αν αυτό είναι καλό ή κακό βέβαια, το αφήνουμε να το αποφασίσεις εσύ.

mesa

Παλαιότερα άρθρα: