Το ανείπωτο δράμα μιας 19χρονης Γεζίντι: Μας βίαζαν και έπαιρναν το αίμα μας για τους τραυματίες της ISIS (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Μία νεαρή κοπέλα, η οποία αιχμαλωτίστηκε από τους τζιχαντιστές της ISIS, αποκάλυψε ότι οι υπόδουλες Γεζίντι εκτός του ότι χρησιμοποιούνταν ως σκλάβες του σεξ, εξαναγκάζονταν να δίνουν αίμα για μεταγγίσεις στους βασανιστές τους που τραυματίζονταν.

Η Hamshe – η οποία θεωρείται ότι είναι η πρώτη Γεζίντι που μετά την δραπέτευση από τα κολαστήρια των ισλαμιστών δολοφόνων αποκαλύπτει την ταυτότητά της – περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πώς τα κτήνη χρησιμοποιούσαν το αίμα των αιχμάλωτων γυναικών αλλά και των παιδιών για να σώσουν τους τζιχαντιστές που τραυματίζονταν στο πεδίο της μάχης. «Ποιος Θεός επιτρέπει αυτές τις κτηνωδίες;», λέει μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει ακόμα όλα αυτά που πέρασε.

Η 19χρονη κοπέλα, η οποία έμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, έχει ακόμα ένα παιδί, ενώ ο σύζυγός της πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τους τζιχαντιστές.

«Όταν ο καθένας τους άρχισε να παίρνει από μία κοπέλα ως σκλάβα του σεξ, ένας από αυτούς διάλεξε εμένα και με οδήγησε στο σπίτι του. Με κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και μου είπε ότι δεν θα μου δώσει ούτε νερό ούτε φαγητό, αν δεν δεχτώ να τον παντρευτώ», αναφέρει η Hamshe.

Παλαιότερα άρθρα: