Το «βόλεμα» των συγγενών της Σ. Βούλτεψη στο δημόσιο

Διαβάστε επίσης

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο και τον διευθυντή της Κυριακάτικης “Κόντρα news” Αιμίλιο Λιάτσο με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η Σοφία Βούλτεψη έχει διορίσει στο δημόσιο τρία συγγενικά της πρόσωπα και πιο συγεκριμένα τον σύζυγό, την κόρη και την κουμπάρα της.

Η υπουργός τύπου μιλώντας σε εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, έκανε λόγο για ανυπόστατο, ψευδές και κατασκευασμένο δημοσίευμα με στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. “Οι αυριανιστές και οι τζιχαντιστές θα πληρώσουν” είπε χαρακτηριστικά η υπουργός Τύπου.

Ωστόσο, υπερασπίστηκε την εγκυρότητα του δημοσιεύματος ο Αιμίλιος Λιάτσος, τονίζοντας πως τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ενώ κάλεσε την κ. Βούλτεψη να απαντήσει για ποιο λόγο η κόρη της μετατέθηκε στο υπουργείο τύπου ως γραμματέας της από το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο σύζυγός της, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτελούσε χρέη διευθυντή – τοποτηρητή του γραφείου, ενώ απέσπασε και την κουμπάρα της στο υπουργείο, την οποία προόριζε για διευθύντρια επίσης.

Παλαιότερα άρθρα: