Το “ευχαριστώ” της ΚΑΕ Άρης στον κόσμο και τον Νίκο Γκάλη

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Αρης, μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall. Η κίτρινη ΚΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράστασή του στο ντέρμπι  και τονίζει:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για το νέο sold out που έκανε στα εισιτήρια και την εξαιρετική στάση του, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ατμόσφαιρα στο «Nick Galis Hall» δικαίωσε 100% την επανάληψη του αγώνα, την οποία κυνήγησε και πέτυχε η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Ο κόσμος του ΑΡΗ, σε ένα ματς που ήταν «κλειστό» στη διακύμανσή του, έδειξε με τη συμπεριφορά του πώς οι φίλαθλοι μπορούν να «σπρώξουν» την ομάδα τους στη νίκη χωρίς ακρότητες.

Σας περιμένουμε στο «Nick Galis Hall» και στη συνέχεια. για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια».

Σχετικά με την παρουσία του Νίκου Γκάλη στις εξέδρες, η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Ο Νίκος Γκάλης έδωσε το «παρών« στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η σάλα του γηπέδου που φέρει το όνομά του. σείστηκε.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών έζησε με ένταση την αναμέτρηση, η οποία βρήκε τελικά νικητή τον ΑΡΗ. Μία νίκη που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος μετέφερε μέσω της διοίκησης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τα συγχαρητήριά του στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Γκάλης ανέβηκε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. όπου είχε συνομιλία με τους διοικούντες την ομάδα, εκφράζοντας τη χαρά του για τη νίκη και την πεποίθηση ότι η συνέχεια για τον ΑΡΗ στο πρωτάθλημα θα είναι ανάλογη».

Παλαιότερα άρθρα: