Το “ισλαμικό κράτος” στο έπακρο της γελοιότητας του:Οι τζιχαντιστές θέλουν “Nutella” και “Red Bull” για να πολεμήσουν

Διαβάστε επίσης

Το ”ισλαμικό κράτος” στο έπακρο της γελοιότητας του:Οι τζιχαντιστές θέλουν ”Nutella” και ”Red Bull” για να πολεμήσουν.

Τώρα μαθαίνουμε ότι πολλοί τζιχαντιστές του ”ισλαμικού κράτους” είναι «εθισμένοι» σε μικρές απολαύσεις, και χρειάζονται Δυτικά προϊόντα όπως το ”Red Bull” και την ”Nutella” για να διαπράττουν τα εγκλήματα τους.

nut

««Κάθε ημέρα, τέσσερα ή πέντε φορτία γεμάτα με ”Red Bull” αναχωρούν από την Τουρκία για να δοθούν στους ισλαμιστές στην Συρία»», δήλωσε ο Μουσταφά Γιλμάζ που εργάζεται ως προμηθευτής στον τοπικό τομέα.

nut2

Επίσης,πολλοί νέοι τζιχαντιστές,κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλει για να δείξουν ότι είναι σε θέση να προμηθεύονται ”Nutella” βγάζουν φωτογραφίες την ίδια την στιγμή και μετέπειτα τις ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα.

nut3

Παράλληλα,πρέπει να επισημάνουμε πως μία νεαρή γυναίκα από την Αυστρία, η οποία συστρατεύτηκε στην ομάδα των τζιχαντιστών,δήλωσε πως η ”Nutella” είναι πολύ δημοφιλές γλύκισμα μεταξύ των μαχητών του ”ισλαμικού κράτους”.Φυσικά μιλάμε για την απόλυτη γελοιοποίηση των ισλαμιστών,καθώς ενώ προσπαθούν με τα φρικτά εγκλήματα τους να τρομοκρατήσουν ολόκληρο τον πλανήτη,για να πολεμήσουν χρειάζονται γλυκά και ταυρίνη.

Παλαιότερα άρθρα: