Το ηχηρό όχι του Μπιλ Γκέιτς στην πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ

bill gates
Διαβάστε επίσης

Τον περασμένο Μάρτιο ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς συναντήθηκε, όπως αποκάλυψε στον ιστότοπο StatNews, με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο.

Η κουβέντα έφθασε και στη θέση του επιστημονικού συμβούλου του Λευκού Οίκου που είναι κενή. «Ίσως θα χρειαζόσασταν έναν τέτοιο σύμβουλο», είπε ο συνιδρυτής της Microsoft.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος τον ρώτησε αμέσως αν θα ενδιαφερόταν, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν ένα ξερό «όχι». «Αυτό δεν θα είναι καλή αξιοποίηση του χρόνου μου», του είπε..

Κατά πόσον ο Τραμπ σοβαρολογούσε όταν έκανε την πρόταση, ή αν το είχε σκεφθεί και προηγουμένως δεν το γνωρίζει ο Γκέιτς: «Δεν ξέρω αν το εννοούσε. Ίσως να μη το ξέρει κι ο ίδιος. Μάλλον προσπαθούσε να είναι φιλικός».

Ο Γκέιτς δεν είπε πώς αντέδρασε ο Πρόεδρος στην άρνησή του. Πάντως η συνάντηση των δύο ανδρών -τρίτη συνολικά – δεν απέβη εντελώς άκαρπη. Ο Γκέιτς ήθελε να πείσει τον Τραμπ για την ανάγκη ανάπτυξης ενός καθολικού εμβολίου κατά της γρίπης κι ο τελευταίος πήρε αμέσως τηλέφωνο τον διευθυντή του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων.

Παλαιότερα άρθρα:

2 απαντήσεις στο “Το ηχηρό όχι του Μπιλ Γκέιτς στην πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ”

Σχολιάστε