Το Keeping Up with the Kardashians φτάνει στο τέλος του

Διαβάστε επίσης

Το ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians, μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν και 280 επεισόδια, φτάνει στο τέλος του

Η εκπομπή που έκανε διάσημη την οικογένεια Καρντάσιαν ανά τον πλανήτη και απέφερε εκατομμύρια έσοδα στην Κιμ Καρντάσιαν και στις αδερφές της Κάιλι, Κόρτνεϊ, Κένταλ και Κλόε έκανε πρεμιέρα το 2006. Ακολουθούσε την οικογένεια στα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής της ζωής, παρακολουθώντας από κοντά τις σχέσεις, τους χωρισμούς, τα διαζύγια, τις γεννήσεις, τη δημιουργία πολλών επιχειρήσεων αλλά και την μετάβαση φύλου της Κέιτλιν Τζένερ.

Την είδηση για το οριστικό τέλος του ριάλιτι είχε κάνει γνωστή πριν μερικούς μήνες η Κιμ Καρντάσιαν γράφοντας στο Instagram:

«Στους καταπληκτικούς θαυμαστές μας – με βαριά καρδιά πήραμε την δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up With The Kardashians. Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμα σόου, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια – μέσα από τις καλές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα ευγνωμονούμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε στην πορεία. Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτή την εμπειρία».

Παλαιότερα άρθρα: