Το νέο ρολόι της Tudor που λάτρεψε ο Beckham

Διαβάστε επίσης

Η Tudor δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Rolex, Hans Wilsdorf, ως μία προσιτή επιλογή για όλους όσους δεν είχαν την δυνατότητα να ξοδέψουν μία περιουσία για ένα ρολόι χειρός. Σήμερα έχει καταφέρει να ανταποκριθεί επάξια στον ρόλο και κάθε ρολόι που κυκλοφορεί είναι ένας εξαιρετικός λόγος ώστε ν’ ασχοληθούμε μαζί της. Όπως συνέβη στην περίπτωση του νέου Black Bay Fifty-Eight Navy Blue, το οποίο βασίζεται σ’ ένα καταδυτικό μοντέλο που παρουσίασε το brand πριν λίγα χρόνια.

Το βασικό χρώμα είναι το μπλε, διαθέτει μία κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 39 εκατοστά και πάχος 12 εκατοστά. Έχει αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα, θολωτό κρύσταλλο από ζαφείρι και στο εσωτερικό του «ζει» ένας αυτόματος μηχανισμός calibre MT5402, που έχει πιστοποίηση χρονομέτρου COSC και προσφέρει απόθεμα ισχύος 70 ωρών.

Είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικούς ιμάντες, με την έκδοση του ατσάλινου μπρασελέ να κοστίζει 3.460 ευρώ και τις δύο εκδόσεις με μπλε λουράκι από συνθετικό υλικό και υφασμάτινο μπλε λουράκι να κοστίζουν 3.160 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ρολόι ενθουσίασε τον David Beckham, ο οποίος ως πρεσβευτής της Tudor δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει στο Instagram και να αποτελέσει τον πρώτο άνδρα που το φορά στον καρπό του.

Πηγή: playboy.gr

Παλαιότερα άρθρα: